zanimam se, da bi si v svojo mazdo 3, letnik 06, 1.6 bencin, 105 km vgradil sprednje meglenke. Zanima me koliko ? bi to zneslo, kaj vse potrebujem in ali je to te?ko narediti brez mojstra? Kje se spla?a kupiti meglenke, nekaj se m ledal na ebyu, pa me zanima ali ima kdo izku?nje s kokovostjo, ali je bolje kupiti pri nas (npr. Silux)? In ?e to bi prosil, da mi nekdo posreduje sliko katere meglenke potrebujem, ker nisem ravo 100%.
hvala
Pozdravljen!
Pri Siluxu mamo ?lani kluba ?e dodatn 15% popust na izdelke... fino bi blo videt ?e sliko prednjega dela tvoje 3-jke, da se vidi kake meglenke potrebuje?. Kaj pa stikalo za meglenke je ?e pripravljeno? Druga?e se ga naredi aftermarket, ali pa ubavi? mehanizem od kake razbite, ki je imela prej vgrajene meglene
Sej EGR ?e vedno "miga" samo skozenj ne gre ni? kar bi povzro?ilo zatikanje, kaj pa on ve ?e gre kaj sozi al ne, ?e pa se zatika pol pa ve da nekaj ni ok
men se zdi da mam js lih ta problem in bo treba EGR kr lepo zamenjat...
parkrat se mi je zgodilo, ko sm vozilo pre?altu v ni?jo prestavo in ?elel koga prehitet se mi je avto vklopu v varen na?in (obrati do 2krpm, ko si se ustavu je avto ugasnu, na armaturi so ostale pri?gane lu?ke za akumolator in DSC), ra?unalnik ni javu nobene napake.
Ker sm mel na sumu EGR ventil sm le tega s?istu, od takrat naprej pa se pojavlja lu?ka za napako motorja, na OBD-ju mi zazna napako EGR ventila, avto pa od takrat naprej nima ve? nikakr?nih pospe?kov, razen v?asih ko avto ugasnem in ponovno pri?gem so pospe?ki spet uredu vse dokler avta ponovno ne ugasnem.
Zadnji? pa mi je ra?unalnik javu napako celo za DPF filter, ki ga u bistvu naj nebi mel (vsej lu?ke na armaturi ni). :ne vem:
JS nebi ker se pe pozna kako je blo bru?eno v fabriki, lahko pa premeri? samo takole na pogled jaz nebi pipal ni?, najve? kar bi bi zamenjal obro?ke in gasa.
Deey?, ?e bo? rabil kake dele okoli ma?ine imam nekaj vi?ka
Mo?no je da imam tudi nosilc, nisem pa 100%. Sicer ti pa predlagam, da si da? delat iz gumi plastike (sprednji in zadnji) pa bota veliko ve?je sile pre?ivela in seveda dalj ?asa
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdravljen!
Pri Siluxu mamo ?lani kluba ?e dodatn 15% popust na izdelke... fino bi blo videt ?e sliko prednjega dela tvoje 3-jke, da se vidi kake meglenke potrebuje?. Kaj pa stikalo za meglenke je ?e pripravljeno? Druga?e se ga naredi aftermarket, ali pa ubavi? mehanizem od kake razbite, ki je imela prej vgrajene meglene
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani