Skoči na vsebino
Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Simon odgovarja na e-po?to:

Na va?i mazde je po vsej verjetnosti crknil regulator pretoka goriva.

Ta teden smo imeli ze tri mazde 6 z istim problemom.
Menjava tega regulatorja je 190 eur z ddv
LP
Avto Pelko

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Moja nima tega zvoka...razen ?e mislte zvok sklopke oz. potisni le?aj? Kadar je ne dr?i? je res zvok kot dizel...

Potisni le?aj se tudi pri mojmu Korejcu neki ogla?a, ampak samo ko je mrzel, kasneje je nesli?na zadeva. A pri teb tud ko je avto orng segret isto ropota? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Simon odgovarja:

Pozdravljeni!

Pepelnik ne dela zato ker je sla varovalka,
Zavore pokajo zaradi tega ker je treba nove plo??ice pobrusiti zato da ne zarjevijo in potem za?tekajo se bo pa vneslo in ne bo vec pokalo
Zavorne teko?ine ne more piti lahko samo kje rosi-pusca
Avto se lahko trese zaradi okvare kablov sveck vzigalne tuljave
Jaz bi priporocal varjenje cevi ne leplenje z loctite zato ker je pritisk v ceveh ko obracas volan in to ne bo ok
LP
To je to z moje strani
Simon Pelko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Prijazna gospodi?na v voja?ki uniformi. No zahvala gre dr. Pelku in nikomur drugemu. :danzoman:

Danes je spet dokazal, da kar se z njim zmeni? to dr?i, pla?ala pa je seveda njemu, meni ji ni bilo potrebno ni?esar.  :cheers:

Nasmejala me je nalepka na njenem Fordu, ki je nekaj v stilu: "my next car will be Mazda" (garant jo je g. Slivka kaj nagovarjal v tej smeri, magari z lopato).  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 turbina
Napisano

Jaz bi se na tvojem mestu najprej zapelju do mojstra Simona, ali pa ga vsaj poklical kaj svetuje, kasneje pa verjetno res sledi obnova pri Beja d.o.o. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f 97 zadnji amortizerji
Napisano

Tole je v bli?ini Dom?al, tako da ve? kot 60km verjetno nima? v eno smer, kar ni nek hud dol?inski zalogaj, a ne? Lahko pa te napotimo do Vuge v Gorico, je tudi mojster za amortizerje in podobne zadeve, bo pa seveda vo?nja primerno dalj?a.  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dr. Pelko je dobil e-mail od moje sestre. Pa po enem tednu ?e ni odgovora... Govori se pa o tistem Fordu Fusion, ki ima slabo objemko na desni polgredi in uhaja mast iz homokineti?nega zgloba, po?eno vpetje stabilizatorja na desni strani, pa ?e servis je za narediti, vodo iz zadnjih lu?i sem pa ?e jaz izto?il. Za desna vrata pa smo se odlo?ili, da mehanizma za odklepanje na tej stari podrtiji (letnik 2010) sploh ne bomo popravljali, ker je predrago.

Torej, spomni ga, da ena lu?tna deklica nestrpno ?aka na njegov odgovor...

Mu bom kar sms napisal, da naj ?im prej odgovori na e-po?to!  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.