Moja nima tega zvoka...razen ?e mislte zvok sklopke oz. potisni le?aj? Kadar je ne dr?i? je res zvok kot dizel...
Potisni le?aj se tudi pri mojmu Korejcu neki ogla?a, ampak samo ko je mrzel, kasneje je nesli?na zadeva. A pri teb tud ko je avto orng segret isto ropota?
Prijazna gospodi?na v voja?ki uniformi. No zahvala gre dr. Pelku in nikomur drugemu.
Danes je spet dokazal, da kar se z njim zmeni? to dr?i, pla?ala pa je seveda njemu, meni ji ni bilo potrebno ni?esar.
Nasmejala me je nalepka na njenem Fordu, ki je nekaj v stilu: "my next car will be Mazda" (garant jo je g. Slivka kaj nagovarjal v tej smeri, magari z lopato).
Tole je v bli?ini Dom?al, tako da ve? kot 60km verjetno nima? v eno smer, kar ni nek hud dol?inski zalogaj, a ne? Lahko pa te napotimo do Vuge v Gorico, je tudi mojster za amortizerje in podobne zadeve, bo pa seveda vo?nja primerno dalj?a.
Dr. Pelko je dobil e-mail od moje sestre. Pa po enem tednu ?e ni odgovora... Govori se pa o tistem Fordu Fusion, ki ima slabo objemko na desni polgredi in uhaja mast iz homokineti?nega zgloba, po?eno vpetje stabilizatorja na desni strani, pa ?e servis je za narediti, vodo iz zadnjih lu?i sem pa ?e jaz izto?il. Za desna vrata pa smo se odlo?ili, da mehanizma za odklepanje na tej stari podrtiji (letnik 2010) sploh ne bomo popravljali, ker je predrago.
Torej, spomni ga, da ena lu?tna deklica nestrpno ?aka na njegov odgovor...
Mu bom kar sms napisal, da naj ?im prej odgovori na e-po?to!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povpra?aj uporabnika TurboLumpi oz. gsm: 031 608 884 (Matej).
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani