Skoči na vsebino
CX 7 zavore
Napisano

Mislim da je Jures tudi kmalu pri novem menjal komplet - se bo kaj javil in bo povedal.

In ja CX-7 menjano v garanciji 2x....diski potem mi je dopizdilo pa sem dal rotora drilled. Ampak problem je v plo??icah kot vemo. Ko sem jo predal Boj?u sem dal nazaj original in pod garancijo menjano da je avto vzel z original diski (to je bila druga menjava)

CX7 ima enake diske kot M6 ob tem da je x krat te?ja pa 260 konjev je mela. Isto na Mazda5 prvi pod garancijo 2 x menjani diski

Slivka mogo?e nima? ve? mazdinih, saj si kupil rabljeno petko. Pa ?e enkrat diski niso bili problem

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hladilna teko?ina
Napisano

Pozdravljeni,

pred nekaj tedni je moja punca kupila Mazdo 2 1,3 CE, letnik 2010 (bencinar). V?eraj je opazila, da ji npr. zjutraj sveti modra lu?ka za hladilno teko?ino (to naj bi pomenilo, da ni dovolj segret motor), preveril sem nivo hladilne teko?ine in je ok. Danes se je zadeva zjutraj ponovila in je svetila celo vo?njo (10 km), medtem ko ji v popoldanskih urah (predvidevam, da zaradi vi?je zunanje temparature) ne sveti. Ima mogo?e kdo kak?en nasvet oziroma idejo ali je to ?isto normalno ali to ka?e na kak?no drugo okvaro?

Lp

to je normalno, furaj (isto ima jazz), ppozarja te da ne pritiskas mrzlega motorja

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popravilo ALU plati??
Napisano

Koritnik je vreden svojega denarja, pa sploh ni drag, celoten okvir motorja + prtlja?nik, peskanje, galvaniziranje, pra?no barvanje = 70?

:ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odstopanje laka na plati??ih
Napisano

Ja in zakaj ne dajo testna platisca in sami cakajo zamenjavo?????????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bobnenje pri vo?nji naravnost ali desno
Napisano

hvala za nasvete, danes preverim gume druga?e v ponedeljek kontaktiram pelkota in gre v popravilo

le?aj ponavadi tuli, pojdi pregledat ker ?e bobni te?ko da je le?aj, prej bi rekel t.i. ball joint

Tole ti opisuje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tudi pri meni je isto. Ampak samo iz 1. v 2. prestavo, Mazda 6, 2009, bencin

A majo vase tudi predpisano s strani mazde da se olje nikoli ne menja? To je men se zdi omenil jest za ta novo avtomatik. Kako ma pa ta model?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

senzor pretoka zraka
Napisano

Poglej se razbite, naceloma so enaki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

senzor pretoka zraka
Napisano

Pa saj to ni nobena kun?t za zamenjat ce se ti mudi, poklici euroton itd ce imajo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plehki pri plo??icah
Napisano

15e za vse stiri ? :)

mora jih biti 8  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klepar & li?ar
Napisano

Kaksni so bili pa simptomi-rozljanje zmeraj ali samo ?ez luknje in le?e?e policaje? Scr3am hvala za linke:)

meni je na luknjah in makadamu. pu?a spusti in potem le?aj tol?e po ohi?ju, stara mazdina zgodba. vseeno mora nekdo to preveriti, potrditi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klepar & li?ar
Napisano

To je pa skorajda sigurno nosilec motorja - spodnji. Je treba to kar menjat in to s primernimi zadevami ker moras podloziti motor

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klepar & li?ar
Napisano

Jaz sem danes oddal avto, bo slo vse na zavarovalnico, dva odbijaca in bok....lastne cvetke

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klepar & li?ar
Napisano

Ah... Vse bi lahko dal, zdaj resi kar je pa drugic k pravemu licarju pelji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klepar & li?ar
Napisano

Avto Bizjan Podutik, se mi pa zdi da je cudno pobarvano in da neoriginalni delni bok nima veze kot je on rekel...Sicer je bilo brez racuna narejeno upam da nebo kompliciral, ker dodatno mu ne mislim pla?evat.

Caki a ni bila zavarovalbica?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klepar & li?ar
Napisano

Ja tale rob je kr sfalil, glede leve strani pa takole, upam da se zdaj vidi. Overall nisem najbolj zadovoljen, cena 350eur (+50eur zavarovalnica maribor pred?koda) se mi sicer zdi solidna. Naj reklamiram?

http://shrani.si/f/1c/Zf/2ep5bOhn/20160824104638rja.jpg

Ja tole mora pa nujno se enkrat postrihat... Kje si pa to delal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX3 Ventilator hladilnika
Napisano

Ucirej cez dan (zunan blo toplo) pa se ventilator ni vzgal. A ima to kaj v vezi z gretjem kabine, ko je motor se hladen? Namrec prodajalec ni tocno znal obrazloziti kako deluje, naj bi pa bilo nekaj v vezi z neko kemicno reakcijo.

Daj prosim ne se obremenjevat pa pusti avtu naj dela, dokler je cagar tam ko mora biti stvar dela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klepar & li?ar
Napisano

Iz teh slik se ne vidi nic, kam sinpa dal delat.

Mogoce sinpa prej mel vse krivo pa nisi navajen da je sedaj ok :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX3 Ventilator hladilnika
Napisano

Ravno s penzionisticno voznjo je bil slabo hlajen, hladilnik rabi zrak...ce ne mora ventilator kompenzirat

Motor se bo vedno segrel na delovno temperaturo, tudi ce se cjazis, le hladil se bo tezje!

z avtom ni nic narobe!!! Pa z novim avtom pride poleg tudi ena knjizica v kateri sonstvari razlozene :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.