Ne pa?e. Sem naro?il za F-ko pa so mi tole poslal pa je druga?na (vi?ina robu blatnika se razlikuje). Sem pa potem povpra?av po pravi obrobi za F-ko pa jo niso mogli dobavt. To je blo lani junija. ?e ti kje slu?ajno uspe dobiti obrobo pa sporo?i.
kaki 2 leti nazaj sem jo iskal za 323c, ker je ni blo za dobit smo jo naro?il od 3-vratnega Hyundai Accenta, okroglina koloteka je bla ista in mi ga je klepar predelal ?e nebomo najdl prov za F-a bo pa od kirga drujga avta ziher pasal
Mo?no, jaz sem ?tukal z istim kablom (sem razrezal malo senzor ki je bil fu?) spajkal pa malo te?je. No ko sem dobro izoleral zadevo je bilo ene 2 leti vredu, mislim ?e zdaj dela use ane
Sicer se ne maram vme?avati v sosedovo njivo, ampak a pride? k zdravniku pa mu re?e? kaj te boli in gre? ven pozdravljen? Ne, naredijo preiskave, slikajo in potem jim je jasno kaj je narobe. Prek interneta ne more nih?e ugotovit kaj je s tvojim vozilom, lahko pa odpre?, poslika?, preveri? in glede na nadaljnje informacije ti znamo kaj ve? pomagat.
Kolikor jaz vem je za utekanje priporo?ljiva ?im bolj normalna obremenitev motorja, torej motorja ni priporo?ljivo preve? obremenjevati (v nasprotnem primerulahko pride do prevelike obrabe ali celo do po?kodb na delih, ki se morajo malo obrusiti), niti ga ni priporo?ljivo preve? ?parat (ker se potem motor ne ulaufa dobro in je posledi?no preve? len). Jaz bi dizla vozil nekje med 1500 in 2500 obrati.
to?no tako js vozim svojo M3, razen ko jo ob?asno prepu?em na uvozih na avtocesto vsako brzino poteram do 3000 obratov
Na mazdi 5 od kolega je ?la po slabem lambdasonda. Avto je letnik 2008 motor pa je 2.0i, na original servisu stane sonda 385 eurov, od konkurence se jo ne dobi ker ima original sonda pet ?ic, tiste od konkurence pa imajo maksimum ?tiri ?ice. Zanima me ?e se da predelati sondo od konkurence da dela na omenjenem avtu ali je treba kupiti original?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pomoje je tut lohk to sam ?e webasto
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani