Zanima me ?e je kdo ?e imel te?ave pri v?igu avtomobila. Ko je avto segret avto te?je v?ge (hladen brez te?av) Akumulator je ok ( narejene meritve). Pravijo da so problem krta?ke na zaganja?u. Koliko so to stro?ki in koliko ?asa traja popravilo.
se da obnoviti pri avtoelektri?arju
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ne ?iriti krive vere...tudi na 2.2 je potrebno ?i??enje cedila v karterju. Jaz sem recimo z mojo pri 117.000 km po?akal ob cesti z lu?ko za prenizek oljni pritisk. K sre?i sem se takoj po pri?igu lu?ke ustavil in Mazda je pre?ivela brez posledic. Cedilo je bilo popolnoma zama?eno...
Moj nasvet - preventivno preveri, kak?na je situacija. Teh nekaj 10? ni ni? v primerjavi z novim motorjem.
Potem si edini primer ki ga poznam za ta motor.
Po drugi strani pa zalostno ce mazda tega ni popravila.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ja to je pa ?tarter ja....si vozil v polnem de?ju preden si parkiral?
Vendar se tako obna?a tudi ko je premalo ?troma, daj priklopi vzporedno avto, in ga daj na kleme vsaj pol ure. Potem pa naj drugi avto zalavfa prvi, ti pa za njim
druga?e pa menjat ?tarter oz obnoviti krta?ke
tri ti dajo tam 1,2 bara dosti da se privle?e? nekam, so pa druga?e poceni za dokupovat. Isto je na motorju, to je za do servisa. Gume motorja so enakovredne avtu 2.5bara (manj?a prostornina sevede)
Saj to sem napisal zgoraj >>> "Izjema je tudi, ce imas "run on flat" pnevmatike"
Samo to pomeni, da moras imeti take pnevmatike tudi namescene... Tanove imas take?
Ne nimam, sem dodal potem, ker so neuporabne. Imam ze dvigalko, kljuc, iscem se gumo. Zarad placa ta ozko, neverjetno kako jo je tezko dobiti pa ceprav jo ima vag in mercedes...
Mislim na 16ko, ker ta male ne grejo gor pa v vecini niso 5x112 ampak 100
Ampak run flat zame niso samozatesnitvene, majo samo trse bocnice.... Zmeda..
Luknjo v zakonu mislim predvsem zato, ker je ta sistem en kurc vreden, poleg tega to pomeni da bi verjetno moral gume kupovati zgolj na servisu, si predstavljam ceno... Pomagajo pa kurc kej
Ni res moj avto nima nic, popolnoma bic in tako ima lahko vsak ki ima v homologaciji t. i. Run flat gume... Oz gume za voznjo ob predrtju. Sem spraseval servis in tehnicne in to je to, gre skozi
To imajo vse alhambre in sharani
Luknja v zakonu?
Avto na primer nima niti prostora za gumo.. Tudi ce bi 6 ali 7 zic dam ven
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja vroce mu je a ne....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani