Pozdravljeni, imam 626, 2.0- 16V. Narejen orng servis ( menjani vsi jermeni,?ponar sve?e, kabli, menjava filtrov- tudi za bencin , narejene meritve pritiska na vbrizgalnih ?obah) v glavnem vse kar si lahko zamisli?, pa vendarle; avto je po servisu za?el cukati, trzati, sploh se to ?uti pri speljavanju in ko je hladen. Mehanik prognozira da je verjetno odpovedal merilec - senzor pritiska zraka ki je montiran v pokrovu zra?nega filtra. No, stane cca 120k, dobil sem rabljenega, ga zamenjal ampak kar nekako ?e ni OK. Ali mi kdo lahko kdo kaj pametnega svetuje??
Sem ?e bolj na konc z ?ivci (in dnarjem )
Iskrena hvala za pomo?.
Kuki
Preglej malo zra?ne cevke(kake vakum cevke)
Pri meni je bil to problem ............po?ena guma za zrak( kjer je vleklo fov? zrak)
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
nalil bencin na drugi ?rpalki.................ni? bol?e
merili smo pritisk valjev.............vse ok ni? bol?e
potem pa sm slu?ajno ?el podirat ves zra?ni sistem (vse cevi,vakum cevke in bla bla bla)
pa sestavim nazaj in poglej ne cuka ve? morda kje slabo nataknena cev!
Pa avto delal in nato se zadeva ponovi,in glede nato da je to bilo povezano s zrakom grem s5 pogledat kaj bi lahko bilo in odkril po?eno rebrasto cev za zrak kjer je seveda vleklo fov? zrak. MAF senzor pa je pa? dajal napa?en ukaz ra?unalniku
To sm zamenjal za home made CAI system (ker je pa? ta guma draga ko pes)
In zadeva ?pila in ne cuka ve?!!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Ne vem to?no kako in kaj se odstrani plastika pri C-ki, pri F-ki je tako da ne vsaki strani volana za spodno plastiko ''glej sliko''(jo malo zvije? da lahko odvije? vijaka) odvije? 2 vijaka ''glej rde?o ozna?eno kjer naj bi se nahajala'' nato pa samo potegne? sredinski del armature (je samo na tistih kovinskih zati?ih)! Nato pa so vijaki za odstranit tiste regulacije zadaj pa ima? 3 ?arnice za osvetlitev.
Po moje na C-jki je sistem enak tako da malo preveri za ta 2 vijaka ,mora? pa snet cel sredinski del ?e ho?e? to zamenjat,in ko bo? menjal zamenjaj vse 3lu?ke(da ne bo treba razdirat ?ez kak dan pa za drugo ?arnico )
Upam da sm te vsaj malo usmeril kako in kaj,poro?aj kako bo? napredoval!!!
lp
Preglej ?e se te kabli kje priklopleni zadaj!!!(mo?no je ?e da so tisti kabli kjer je konektor zadaj priklopleni nekje na orginal instalaciji) in se spredaj ne vidi teh plo??atih kablov!!!
?e ne pa en zvo?nik in provizori? probat!!!
Tisto kar pa ti vidi? 2x bananca(cinch) je pa signalni kabel za oja?evalec!!!
Tisti kabli so 100% dodatno napelani in na koncu je konektor,kar je verjetno da je prej?ni lasnik imel boxe na polici,in preko konektorja je odklopil polici!!!
glej spredaj kako in kaj ima? na radiju,?e ima? povezane na konektor od radija!!!
?e je pol sam zvo?nike v polico in more gret!!!
Plo??ati so pa z namenom da jih la?je po podnu spelje? da ti ne dvigne preve? tapete!!!
lp
To je bilo zato, ker nisi previdno prebral navodil. Obvezno je treba ta tesnilec naliti v ?isto vodo in ne v hladilno teko?ino, me?ano z raznimi antifrizi, ker se ti naredi to?no to kar si napisal.
Se pravi z drugimi besedami: zlije? vso hladilno ven nato?i? vodo iz pipe in doda? tesnilec. pri meni je dobro delovalo tako pri jugecu kot pri pugiju.
Da te popravim!!!!
Meni je voda kar lepo pu??ala in sm prepri?an da sm jo v 3h mesecih nalil za vsaj 3 polneza 2 kilerja ampak ?iste vode!!!!!!
No navodila pa sm prebral tako da po tistem vlitju se mi je avto za?el malo bol gret
Pa ?e potem ko sm menjal in dal nov kiler sm komaj spucal tiste ara?ide vn!!!
No kakorkoli mani ni bila uredu !!!!
Je pa res da se odlo?a? sam kaj bo? naredu!!! ima? pa itak 50 : 50 mo?nosti!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ja pripopaj kako sliko!!
?e ne pa se da to zrihtat z drugim motor?kom ki stane cca 15-20 ?
in zadeva re?ena!!!
Je pa to fajn v ?ivo vidt da se potem vidi kaj se ?e da naredit
lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani