Na tvojmu mestu bi usen ?e poklicu mojga kolega Damjana iz Kamnka, dec res obvlada, pa zmer je pr njemu low cost varjanta in ?e mbenga ni ogulu, no razn mogo?e sebe, k mi je dostkat kej zastojn naredu!
Evo klical sem ga in je rekel da pride okoli 30k sit :ne vem: Par jurijov ceneje koker novo tako, da bom kar novo kupil drugega mi ne preostane
?eljust se ponavad da po?timat, mav nama?e? cilindr?k, vsaj pr men je blo tko, pa pol laufa, loh ti dam od Burje cifro - kolega k bremze pedena profesionalno!
Ja mi je reku da bi se dal popedenat sam da je ?e tok zani? da se ne spla?a :ne vem:
No zdej sem dobu ponudbo za ?eljust za 140? tako da bom najbr? kar vzel
Jah res je da je mal bol? sam u?as ?e vedno ne vem pr tvojmu a je pr?gan al ne. Pr mojmu pa neki na blef u?gem pa ponavad rata. ?e ne si pa mal bruke delam na parkiri??u (enkrat vem da sm 3x verglu, enostavno NE MOR? vedt kdaj je pr?gan in kdaj ne).
To pa zato ker ga nisi navajen in neve? kako je pri?igal prej pa zdej.Prej sem ga moral ko je bil zunaj pono?i celo 2x ali 3x-rat verglat zdaj pa pali u prvo
loputo za zrak je kdo probal s?istit? Nekje sem enkrat bral, da je en mel enak problem in je samo to s?istil
Tudi to sem probal pred menjavo pa ni ni? pomagalo!Probati ni greh
Mam isti problem pa ne najdem odgovora: smo zamenjal sve?ke, benz filtr, olje in oljni filter pa ?e zdj mi to dela k je segret. U?asih mam filing k da sploh ne bo pr?gou. Pol pa ponavad pred?asno spustim klju? ?eporu ?e ni pr?gou ampak pol kr nekak pr?ge, sam se motor mal zaleti na za?etku. Bog si kaj vedi kaj mu je.
Isti problem je bil pri meni In sem zamenjal akumulator z mo?nej?im
Se je pa Marko ponudu da po 1.maju itak pol tiste cevi trajno saniramo, pol gre pa ?e voz na orng servis, isto?asno se pa za?ne na stajlingu orng dogajat tko da bo!
Kaj bi mi brez strica Markota No glej da bo do Junija vse zrihtan
KAALman hvala ti za ponujeno pomo?,ampak se obadva zelo slabo razumeva na ?trom in bi verjetno iz dveh pokvarjenih modulov naredila eno za?gano mazdo .
Pomoje da je res edina najbolj pametna varianta odpeljat avto k Avtomo?niku,?eprav so same kritike zanj ampak je edini v tem okoli?u.
Ko jo zrihtate takoj na prvo sre?anje da vidimo ta stroj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No stvar se kar lepo razpleta in to po zaslugi koga drugega koker yaverje-ja mojstra za vse!!!
Moram pa ?e pohvalit par uporabnikov ki so mi hoteli prisko?iti na pomo?!!!
Sem kontaktiral mojstra in je rekel da bo v petek vse zrihtano
?e enkrat hvala vsem!!!
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!?
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Povezava za deljenje
Deli na druge strani