Sam ne se smejat... mati kupuje to ker majo stekleno kuhno pa da briše forntalne elemente,.. namočiš obvezno z hladno vodo in fajn odtisneš ,.. mislim, da jo je pred prvo uporabo treba še prekuhat
Nekje na forumu je prav tema o oljih za naše mazde, z vsemi analizami in temi stvari. Mislim, da 3 najboljša olja za naše dizle so Motul, Mobil in Ravenol (če me spomin ne vara)
Odzad desno mi je stisnilo čeljust(ali pa je ročna se zaštekala)? Uglavnem zasmodilo use,..tako da sem hitro tekel kar v KA3 trgovino v ajdovščino in vzel Zimmerman ploščice 🤣🔥💨
A je kdo kje slučajno zasledil kako vredu ceno za Mobil ESP 1 za smrduha? Sem ravno uceraj gledal mail,ko sm prvic kupil 5l za 46eur zdej dobim na motornaolja pa 5l za 54eur se mi zdi 😵💫
Jaz sem naredil 30k+- km od takrat ko smo zmešali župco. Upam, da bo delalo še naprej tako v redu. Naslednjič dam spet Ravenol notri (glede na kilometre takrat bo pa najbrž full drain)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Sam ne se smejat... mati kupuje to ker majo stekleno kuhno pa da briše forntalne elemente,.. namočiš obvezno z hladno vodo in fajn odtisneš ,.. mislim, da jo je pred prvo uporabo treba še prekuhat
Povezava za deljenje
Deli na druge strani