Pri meni je bilo isto in sem menjal bat.in je bilo takoj ok, brez kakršne koli sinhronizacije tako, da bo verjetno potrebno obiskati servis, če po menjavi ni boljše! Drugi ključ pa ima lahko tudi izrabljeno baterijo!
Ja Bini a ni tvoja mazda letnik 2018, tako kot moja?
Meni so rekli na servisu, da nikakor ne smem sam menjat baterije oz.odpirat ključa ali nosit k urarju. Najbrž zato, da bi nesel baterijo menjat k njim in bi mi lepo zaračunali.
Ha, sem si ogledal video. Simp k pasulj. Na servisu so pa strašili, da to lahko samo oni naredijo.
Ro?no sprobu med vo?njo in ne dela, kot smo v temi v povezavi z ro?no ?e govorili. Samo kratek pisk se zasli?i in lu?ka posveti. Probu sem na zasne?eni cesti na ravnini za vsak slu?aj in seveda pri majhni hitrosti.
Men pa rahlo cvilijo in je postalo kr precej nadle?no, sicer ?e nisem ugotovil ali prednje ali zadnje...pozna kdo re?itev ali bi bila potrebna menjava plo??ic ?eprav so stare le leto in pol. Ali pa je mo?no, da mi cvilijo diski?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lahko tudi greš na kakšen avtoodpad. Poznam nekoga, ki občasno hodi v Italijo in pripelje vso mogočo robo za avte, tako, da tam se vse dobi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani