Skoči na vsebino
Mazda 3 zadnje luči
Napisano
dne 9. 10. 2020 ob 16:48 je Bini napisal:

Kako si rešil težavo? Pri meni je takole ko stojim, nič ne gori, (na sliki) ko speljem se mi prižgejo luči-dnevne, v mraku pa kratke luči. :prstgor:

IMG_20201009_163621.jpg

IMG_20201009_163637.jpg

Ti si zdaj samo pokazal, kako je zgloncana tvoja mazdica😜

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 4. 10. 2020 ob 15:49 je Bini napisal:

Pri meni je bilo isto in sem menjal bat.in je bilo takoj ok, brez kakršne koli sinhronizacije tako, da bo verjetno potrebno obiskati servis, če po menjavi ni boljše! Drugi ključ pa ima lahko tudi izrabljeno baterijo! :rolleyes:

Ja Bini a ni tvoja mazda letnik 2018, tako kot moja?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava baterije v kljucu
Napisano

Meni so rekli na servisu, da nikakor ne smem sam menjat baterije oz.odpirat ključa ali nosit k urarju. Najbrž zato, da bi nesel baterijo menjat k njim in bi mi lepo zaračunali.

Ha, sem si ogledal video. Simp k pasulj. Na servisu so pa strašili, da to lahko samo oni naredijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Regulacija LED lu?i?
Napisano

Ro?no sprobu med vo?njo in ne dela, kot smo v temi v povezavi z ro?no ?e govorili. Samo kratek pisk se zasli?i in lu?ka posveti. Probu sem na zasne?eni cesti na ravnini za vsak slu?aj in seveda pri majhni hitrosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 2016 zadnje zavore
Napisano

Men pa rahlo cvilijo in je postalo kr precej nadle?no, sicer ?e nisem ugotovil ali prednje ali zadnje...pozna kdo re?itev ali bi bila potrebna menjava plo??ic ?eprav so stare le leto in pol. Ali pa je mo?no, da mi cvilijo diski?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.