Da se drugač tut uredit, vsaj v preteklosti sem tako skonfiguriral en telefon:
1. naloži se neko VPN aplikacijo
2. povežeš se na VPN v državo kjer je Android Auto podprt
3. potegneš in inštalirat Android Auto iz GooglePlay
4. izklopiš VPN in lahko tudi izbrišeš VPN aplikacijo
Ja, tudi moja kamera je bila zaslepljena v nedeljo ko sem se pred soncnim zahodom fural proti zahodu Slo. sicer za ene pet min samo, ampak useen je javlo.
Hja jst osebno raje vidim, da recejo da ne dela, kot pa da ti nikol ne javi napake, pa ga kdej kej uspici.
@Janez007 ja vse kar si napisal drži, to sva že pred letoma ugotavljala z @SpEkTr-om. Upam pa, da najdeš še kakšno korelacijo z ostalimi parametri v motorju, tako daleč se jaz nisem spuščal (ni bilo dovolj motivacije). Bi pa definitivno bilo fino imeti še "zdrav" vzorec od nekoga, ki je še čisto na začetku s kilometri.
Jap, tudi jaz tako preverjam, ali je zaklenjen. Drugače pa čakam že več kot mesec dni, da me pokličejo za novega. V tem času si je staro ogledalo spet premislilo in se zopet poklaplja xD Sj človek ne ve, kaj naj si misli
Meni ni jasno, kako lahk plastični elementi trokirajo? Kaj po novem že plastika rjavi?
In ja jst že zdej en mesnc čakam, da me pokličejo za menjavo levega, k je začel trokirat Po dopustu jih pokličem, kaj je zdaj s tem, a so zgubli moj motorček al so samo na dopustu.
@50kedaja na prvi pogled zgleda olje res super(no saj tudi na drugi pogled zgleda olje še v dobrem stanju), drugače pa se vidi temnejši krog znotraj ki zgleda tričetrt celotnega kroga. Zato ocenjujem na kakih 5000km, mogoče tudi več, odvisno kako se bo vzorec spremenil v naslednjih kilometrih.
Na koliko kilometrov pa si do zdaj delal intervale??
Lani sem mel pri 17k km menjavo (to je bila prva menjava dejansko), ko sva hotla poslat v analizo, pa mi ni ratal ven potegnit tistih 100ml.
Ja ta temnejši krog se opazi, če pozorno gledaš. Je zelo slabo viden, kar je dobro. Ja saj več kot 5000km se po mojem nebi smel nabrat do naslednje menjave. Bom zdej večkrat ven potegnil pred menjavo, naslednjič ko se vrnem z morja konc avgusta.
@Jaka32 kar se tiče pa goriva, ja jst mam večino "pre"kratkih razdalj (2-3 v tednu po 7km ali manj, potem pa vikend in daljše ture 200km al pa še več) In zdej sm ravno ven potegnil po kratkih turah, bom naslednjič probal, direktno po dolgi turi, da vidmo, če res kej izhlapi
@dvorjan in @Aless ja, res je NA bencinar in dvorjan si s kilometri kar blizu. To je iz moje G194 po 11k km (oz. 8 mesecev) od menjave in ja, notri bi naj bilo Mazdino olje (servis bil delan pri Selmarju z njihovim oljem).
Drugače pa @Aless kolk kilometrov bi mu še dal? Po mojem "lajičnem" pogledu to olje na prvi pogled zgleda "lepo" za svoje kilometre, tudi po barvi kapljice, bi moralo biti nekje na 2-3-4 po tisti lestvici.
@Deeyan odvisno kje se meri pritisk, na izhodu al vhodu Jst predpostavljam, da se tule meri na izhodu, ker načeloma jemle olje iz kopeli in ga potem "šprica ven"? Če pa to ni pravo tolmačenje delovanja oljne črpalke v motorju, naj me nekdo prosim popravi
Med servisom pri Pelku pred leti, mi je priporočal to menjati do 150k km. Je pravil, da je ravno prejšnji teden imel v delu eno, za katero je bilo prepozno in naj bi imela 170k km.
Sj drgač veste, zakaj se ta oljna veriga utrga, ne? Ne zato, ker bi bla preslaba oz. bi bili problemi s samo verigo, ampak ker v oljnem filtru zaštekajo neizgorjeni delci, in nobena trdota verige to ne reši.
Pri rezanju in varjenju, se mi poraja sledeče vprašanje, ali je ohišje zavarjeno nazaj tako skrbno, da vse točke pritrjevanja DPF ohranijo originalno geometrijo. Enkrat sem videl v neki delavnici, da so se mojstri kr naprezali, da so dobili vijake skozi luknje, na varjenem DPF. Ter ali je izolacija/filc med satovjem in ohišjem nameščena nazaj, vsaj približno tako kot pri originalu.
Pri pranju, pa je vprašanje, če se odplaknejo vsi delci, ali kakšni večji delci ostanejo med DPF in katalizatorjem.
Ja, tole je kr veljavna opazka kar se tiče ponovne vgradnje. Z samo geometrijo nebi smel bit tolk problem po mojem oz. je odvisno od konstrukcije celga dela, mogoče se da rezat tako, da sploh ne odrežeš pritrjevalnih delov. Bolj je vprašanje kok se tist vložek nazaj vstavi ja in če povsod dihta kot mora.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Boss bi bil tako dober in jim daroval kapljico olja? ta tvoja še nima tolk km ne?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani