Fantje jst vsem priporočam analizo olja, če ne drugega da vidite kje ste.
Kar se tiče same vožnje, so bile dolge razdalje, so bile kratke, trudil sem se, da regeneracij nisem prekinjal. Sumim, da mi je ravno pri mehaniku izvajalo regeneracijo (od tu potem nafta v olju, ker na slikanju samega vzorca nafte ni bilo toliko).
Vsekakor pa bom sedanje olje (isto ravenol) menjal na 5k, naslednjič dam motul, katerega bom nato spet menjal na 5k, vsekakor pa spet pošljem oboje na analizo.
Če bo še vedno veliko nafte v olju je naslednji korak pregled injektorjev in nato naprej. @Aless res hvala in če boš kaj v naših krajih ti piva ne uide!
HOME SCREEN for .up FIRMWARE SHOWN ABOVE GENUINE Mazda CarPlay+Android Auto All HERE! ALSO link in Sig for all latest Firmware for updates With or Without CP/AA conversion. This OFFICIAL Mazda...
Je kar neki korakov, sam si ne upam posodabljati, trenutno imam verzijo 51 gor, to sem dobil s avtom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo sem govoril z mehanikom (sm mu poslal isti posnetek). Je rekel da možno da je starter, da je slab in da touče kljub temu da je avto vžgan.
Čudno mi je, da se je zgodilo to sedaj k so nizke temp. poleti mi tega ni naredilo.
No poročam itak naprej
Povezava za deljenje
Deli na druge strani