Hixxy 541 Napisano 6. januar, 2022 Mazda 6, 2014 2.2 -175km- VISOKA PORABA GORIVA Napisano 6. januar, 2022 Nemogoče - vsakič se vozim s OBD-jem Vedno pazim na PM_ACC_DSD in PM_ACC, ko se začne regeneracija vedno opazujem da parametra padeta, kot to, da se na ekranu "motor obarva modro". Pa tudi regeneracije so pogoste - na 120 km Vozim pa, če se že peljem vedno cca 30km Probal sem z Liqui Moly dodatkom za injektorje pa zgleda ne pomaga nič. Spucan je bil EGR, pregledane cevi. Ne vem kaj bi lahko še bilo, se mi zdi da sem prou že mal suženj tega avtomobila. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 6. januar, 2022 Mazda 6, 2014 2.2 -175km- VISOKA PORABA GORIVA Napisano 6. januar, 2022 Hvalabogu se ne vozim dosti, tako da takrat kuri 0 nafte. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 6. januar, 2022 Mazda 6, 2014 2.2 -175km- VISOKA PORABA GORIVA Napisano 6. januar, 2022 pred 3 urami je Alex napisal: A imaš slabe? 🤔 Jp, spet je analiza pokazala nerealni procent nafte v olju (9%). In sem se odločil da rešim problem. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 5. januar, 2022 Mazda 6, 2014 2.2 -175km- VISOKA PORABA GORIVA Napisano 5. januar, 2022 Kam na obnovo injektorjev? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 21. december, 2021 Analiza olja z metodo kapljičnega vzorca Napisano 21. december, 2021 Olje menjano, jutre pošljem na analizo. Ko dobim rezultate poročam Sedaj sem dal noter Motul X-Clean EFE 5w30, bomo vidli Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 15. december, 2021 Krajši interval regeneracije Napisano 15. december, 2021 5. če nič od tega ne pomaga, zapalit Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 10. december, 2021 Analiza olja z metodo kapljičnega vzorca Napisano 10. december, 2021 Kolk pa košta to merjenje? Obala mi ni daleč Update, zgleda je res starter - identični zvok: Na 1:06 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 9. december, 2021 Analiza olja z metodo kapljičnega vzorca Napisano 9. december, 2021 Evo sem govoril z mehanikom (sm mu poslal isti posnetek). Je rekel da možno da je starter, da je slab in da touče kljub temu da je avto vžgan. Čudno mi je, da se je zgodilo to sedaj k so nizke temp. poleti mi tega ni naredilo. No poročam itak naprej Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 9. december, 2021 Analiza olja z metodo kapljičnega vzorca Napisano 9. december, 2021 Nope, nič, ponovno sem vžgal, dela vse normalno, parametri so vsi ok (od injektorjev) h mehaniku pa gre drug teden, zgleda bomo za vikend doma Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 8. december, 2021 Analiza olja z metodo kapljičnega vzorca Napisano 8. december, 2021 Hja vsekakor bo mehanik pregledal in potestiral tudi injektorje. Je pa čudno, sedaj sem poskusil še enkrat, avto lepo vžge, nič ni slišat karkoli čudnega. Ne vem, upam da je samo kakšna malenkost 🤞 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 8. december, 2021 Analiza olja z metodo kapljičnega vzorca Napisano 8. december, 2021 (urejeno) Primorska, okoli 4-6 stopinj Je pa bilo čez noč pomojem pod nulo ja, Popravljeno 8. december, 2021 od Hixxy Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 8. december, 2021 Analiza olja z metodo kapljičnega vzorca Napisano 8. december, 2021 Še en problem (nvem upam da ni resen). Danes ko sem vžgal avtomobil se je tole zgodilo: Mazda STREAMABLE.COM Watch "Mazda" on Streamable. Je pa to prvič, itak takoj sem ugasnil avto, računalnik ne kaže nobene napake, čez nekaj časa ponovno vžgal in je bilo vse ok. Kaj bi lahko bilo 😕 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 7. december, 2021 Analiza olja z metodo kapljičnega vzorca Napisano 7. december, 2021 Kilometrina je realna (preverjeno na računalniku oz več njih - ure avta itd.) - je pa uvožena iz Italije in blage kako se je tam vozilo Po novem letu pa dpf dol in na čiščenje ker je po mojem mnenju zabit. Če to ne bo pomagalo pa nov EGR (okoli 300€ je). Je pa to prvi in zadnji dizel, nikoli več! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 7. december, 2021 Analiza olja z metodo kapljičnega vzorca Napisano 7. december, 2021 Vsega skupaj ima 115k kilometrov, 2.2 dizel 2015 letnik (fl verzija), 175 konjev Kaj te še zanima Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 7. december, 2021 Analiza olja z metodo kapljičnega vzorca Napisano 7. december, 2021 Evo še mojih 5 centov. Olje je Ravenol Olje je bilo vzeto včeraj, 18:40 tako da ni še 24 ur Prosim za komentar. Gre pa to olje drug teden ven in noter gre Motul EFE X-Clean Vsekakor pa bom spet dal dotično olje na analizo Hvala že vnaprej Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 24. november, 2021 Analiza olja z metodo kapljičnega vzorca Napisano 24. november, 2021 2 hours ago, Alex said: Koliko pa pride stati takšna analiza? 40€ Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 24. november, 2021 Analiza olja z metodo kapljičnega vzorca Napisano 24. november, 2021 Jst vem da bom sedaj spet poslal (trenutno spet ravenol) in naslednjič isto (naslednjič gre noter motul x efe). Da vidim če in kakšna je razlika. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 23. november, 2021 Katero olje? Napisano 23. november, 2021 Ravenol DE pa ima 20% na vse - koda BW2021 ravenol-shop.de 26.11.-28.11. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 23. november, 2021 Katero olje? Napisano 23. november, 2021 Na Autoteile, Zubehör, Tuning – Inter Cars Shop | Wir sind damit beschäftigt, die Webseite zu verbessern. Wir sind bald wieder erreichbar. WWW.MOTOINTEGRATOR.DE je Motoröl MOTUL 8100 X-CLEAN EFE 5W30 5L trenutno 34,45 € 6€ je poštnine, če uporabiš kodo ALLESCRAZY15 imaš 15% popusta na vse. Če bo kdo kupoval, ceneje nisem dobil nikjer. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 19. november, 2021 Analiza olja z metodo kapljičnega vzorca Napisano 19. november, 2021 Raje, če ne bo sama nafta (jst sm pomojem lih regeneracijo delal k sm menjaval olje katerega smo poslali na analizo) Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 18. november, 2021 Krajši interval regeneracije Napisano 18. november, 2021 Tako, tudi sam bi poskusil z forscanom, ki je do uporabnika veliko bolj prijazen. Pa tudi če ne bo delovalo, lepo refund na google play in dobiš novce nazaj. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 16. november, 2021 Analiza olja z metodo kapljičnega vzorca Napisano 16. november, 2021 Res lepo napisano, dvomim da ima še kakšen drugi slo. avtomobilski forum tako super člane. Vsaka čast Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 12. november, 2021 Krajši interval regeneracije Napisano 12. november, 2021 @TiEn a je sedaj, ko si dal spucati DPF kaj bolje? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 25. oktober, 2021 Mazda 3 2016 - Android Auto / CarPlay Napisano 25. oktober, 2021 Hehehe zgleda podobno potrebujeva - Tle noter so že eni sami sestavili, kolikor sem gledal je cena modula 300€ potem še vgradnja. Uradni servisi tudi to delajo itak. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 8. oktober, 2021 Analiza olja z metodo kapljičnega vzorca Napisano 8. oktober, 2021 Kazalo je 10% Palčke nisem preverjal, bom pa rekel naslednjič pri mehaniku še to slikal Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Nemogoče - vsakič se vozim s OBD-jem
Vedno pazim na PM_ACC_DSD in PM_ACC, ko se začne regeneracija vedno opazujem da parametra padeta, kot to, da se na ekranu "motor obarva modro".
Pa tudi regeneracije so pogoste - na 120 km
Vozim pa, če se že peljem vedno cca 30km
Probal sem z Liqui Moly dodatkom za injektorje pa zgleda ne pomaga nič.
Spucan je bil EGR, pregledane cevi.
Ne vem kaj bi lahko še bilo, se mi zdi da sem prou že mal suženj tega avtomobila.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani