and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling
To ni vse skupaj ni?.?e ho?ete dobro glasbo in nekaj konkretnega,obvezno menjat avtoradio(z izhodom najmanj 2V,?e bolj?e pa je ?e je 4V).En dober fer?terker in kvalitetni zvo?niki-original(vklju?no z kartonastimi bose-ji )so vsi tako-tako.Vse ostalo pa je kompromis in nima veze z Hi-fi-jem v avtu.
tako je
vse je pa odvisno kolk ojrckov si prplavlen odstet
men tko dela na homokineticnem zato ker imam poceno maseto in je zglob suh. loh je pa ze tolk obrablen. se ne vem, nism se prsu to te stopnje obnlavlanja
jest sm pa na havbi ze samo pomoje poliesterskim (dvokonponentnim) kitom pokital
ostalo pa se ne
unga kar se ne vidi(rob na karerem je sipa) pa nism mislu kitat sam pobarvat z temelnjo barvo
kar se pa ostalega barvanja tice je perla barva in ta kakor jest vem je zelo draga pa tesko je strihat z njo da ujames use odtenke. zato sem mislu da bi tam kejer bo potrebno barvanje pobarval z mat crno pa da nebi bila potem kot pikapoklonica bi pa se malo poigral in naredil kaksne grafike (crte kot smo jih vajeni iz need for speed)
no pa sem se le lotil popravljanja moje mazde 626. no prsilil me je stre?nik ki je padel na vetrobransko steklo ko sem odstanil havbo in sajbo je ostalo to:
nato sem spraskal nalepke na stebri?kih (napihnjeno barvo) in ostalo je to
pa se malo rje
zdej pa vprasanja: ali je porebno te luknje zavarit ali lahko samo zakitam?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling and rolling
smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi
trevian
tribal wars
Povezava za deljenje
Deli na druge strani