Kako naj pridem do novega radia za mazdo 6 2004 z 6cd brez da mi ni treba dajat 500 eur. na servisu. Iskal sem vse povsod, tudi razbite mazde kjer bi lahko vzel radio ven pa nisem na?el ni?. Nov radio rabim ker mi na sedanjem nosilec cd-ja ki ima na sebi tri jezi?ke za fiksacijo cd-ja med vrtenjem ne povrne jezi?kov nazaj na svoje mesto, in zato se cd ne more vsest na nosilec. Klical sem na servis v ljublajno pa mi je rekel naj kar pripravim 500 eur. in ve?. Klical sem tudi v MEDIACAR za xcarlink pa nimajo ve? nobenega ?e? da jih bodo dobili nekje na koncu tega meseca.
Pred 2 mescoma se kupil mazdo 6 sport C.. letnik 2004. Na armaturni plo??i se mi, ko dam kontakt nari?e nek ?uden znak, katerega sem kasneje na?el v navodilih. Pi?e da je voda v filtru za nafto. Filter sem menjal na servisu in to ne na servisu MAZDA temve? na servisu PEUGEOT-HYUNDAI v Se?ani servis se imenuje NOVA OLIMPIJA. La re?em, da je bilo delo opravljeno z ?isto petico in zelo poceni. Kot informacija menjava naftnega filtra, filtra klime ter delo je bilo 75 EUR. Nazaj na moje vpra?anje. ?e tudi sem filter za nafto menjal se mi vsaki? ko dam kontakt znova pri?ge ta ista lu?ka. Zanima me ali je to zato ker mi niso mogli na tem servisu resetirat servisnega intervala, ali pa je kaj drugega.
?e je avto iz Italije in je ?e v garanciji(3 leta in ne 5 kot pri njih )se bo? mogoo?e kaj spogajal za uveljavitev garancije-bodo klicali v Avstrijo pa nazaj pa spet gor...in mogooo?e ti bodo ustregli,pa ful tarnali.da je avto uvo?en,pa da ne vedo to?no njegove zgodovine(?eprav ima? original izpolnjeno knjigo),bla,bla...
?e pa ga nima? ve? v garanciji ali pa nima? izpolnjene knji?ice,pol bo pa hudi?.
Mam mazdo 6, 2004 92,000 km, ki ima original xenon lu?i. Opazu sem, da je leva xenonka rosna z notranje strani. Torej nekje pu??a vlaga notri. Zato me zanima ali mi bodo na servisu to menjali ali me pa fino olupli za popravilo in ali mi mogo?e to krije garancija.
Uro?.
Avto sem kupil rabljen rekli so mi, da je avto iz italije. Zato ne vem koliko traja garncija in ?e jo ?e imam.
Mam mazdo 6, 2004 92,000 km, ki ima original xenon lu?i. Opazu sem, da je leva xenonka rosna z notranje strani. Torej nekje pu??a vlaga notri. Zato me zanima ali mi bodo na servisu to menjali ali me pa fino olupli za popravilo in ali mi mogo?e to krije garancija.
Rad bi povedal, da sem ?e probal zalju?iti cd a mi vse eno ne predvaja kopij. Res, da nisem probal ?e zape?t cd-je na nekem drugem peka?u, vendar mislim, da je glava na playerju za ni? oz. je za spucat.
Klical sem ?e v Mazda servis. Rekli so mi da glave ne ?itijo, in da je predhodnih pred menoj verjetno predvajal kopije zato je tudi glava ?la. Lahko pa mi zamenjajo radio za skromnih 500 eur. MADONCA.
IMAM MAZDO 6 SPORT COMBI Z BOSE OZVO?ENJEM LETNIK 2004 MUSKA FAJN AMPAK NE BERE CD-EJEV KI JIH ZAPE?EM Z RA?UNALNIKOM. ALI MI LAHKO KAK?EN SVETUJE KAKO NAJ ZAPE?EM CD-JE IN Z KATERIM PROGRAMOM.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako naj pridem do novega radia za mazdo 6 2004 z 6cd brez da mi ni treba dajat 500 eur. na servisu. Iskal sem vse povsod, tudi razbite mazde kjer bi lahko vzel radio ven pa nisem na?el ni?. Nov radio rabim ker mi na sedanjem nosilec cd-ja ki ima na sebi tri jezi?ke za fiksacijo cd-ja med vrtenjem ne povrne jezi?kov nazaj na svoje mesto, in zato se cd ne more vsest na nosilec. Klical sem na servis v ljublajno pa mi je rekel naj kar pripravim 500 eur. in ve?. Klical sem tudi v MEDIACAR za xcarlink pa nimajo ve? nobenega ?e? da jih bodo dobili nekje na koncu tega meseca.
Lep pozdrav Uro?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani