Skoči na vsebino

Meni so bremze tresle prakticno od novega, ok 50 000 do 200 0000 km. Nihce mi ni mogu popravit zamenjal sem lezaje diske gume avtomehanika ni da ni. Na koncu mi je to zrihtal avto kocijancic nekje blizu mengesa ma delavnico. Edino prej se zmeni za ceno, ker te zna presenetit.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motorno olje Dexelia
Napisano

Na zacetku ko sem jst servisiral mazdo je bila cena olja 29.50? , potem sem se zmenil da bom pripeljal svoje olje zravn. Prvih nekej servisov je bila cena od 300? do 350?.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motorno olje pri poobla??enih
Napisano

Eee scr3am ti primerjas ceno kurbe v andiamotu s tisto iz ulice. Ne more biti isto. Tam si na toplem v postelji in zastonj jes. Tukaj pa pac nekje za vogalom :) ... pa seveda nihce ne garantira da je v andiamotu usluga boljsa glede na to da je drazje.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motorno olje pri poobla??enih
Napisano

Jst tudi tako kot markym. Stvari menjam zaradi sebe in ne naslednjega ki bo avto dobil. Pac ko bom prodal mislim bit iskren s kupcem pa da mu povem kaj se je delalo kako se je delalo kdaj se je delalo pa kaj je se za naredit :)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2008 Android radio izku?nje
Napisano

Uh razlik je kr neki. Android pac lahko prilagodis cist po svoji zelji tako kot tel oziroma tablico. Tudi obd imam vezan direkt prek bluetootha in razno razni programi. Tudi google play je gor i si nalozis po mili volji lahko brskas po netu, maili online radio. Ma ni da ni..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 GH BOSE problem...
Napisano

Morem nekje dobit simpl shemo pac barvasto :) jst itak mislim najprej vezat nekek direkt k radio da nekej iz sebe. Da vidim ce bo sploh delalo vse skupaj. Mislim samo prevezat na hitro da vidim kako bo spilalo.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.