Ce ti crkne senzor potem ti zacne utripat afs lucka. Meni je crknala na zadnji premi cena novega senzorja je 440e. Js sem resu tako da sem sam nastavu luci in potem sem pokril afs lucko z vato..
Ma so mi zrihtal za par 1000 km in poten je spet treslo. Drugace pa kocjancic je reku da naj bi bil kriv lezaj oziroma oba pri meni, k sem jih menjal in baje da niso prov notri dali.
Meni so bremze tresle prakticno od novega, ok 50 000 do 200 0000 km. Nihce mi ni mogu popravit zamenjal sem lezaje diske gume avtomehanika ni da ni. Na koncu mi je to zrihtal avto kocijancic nekje blizu mengesa ma delavnico. Edino prej se zmeni za ceno, ker te zna presenetit.
Jst sem to resil tako da sem raztavil stevc in notri dal vato pa koscek izolir traka. Ne mislim dajat vsak let po 100e da mi zadeva pove da mi je guma spustila. Pac ustavi. Se tite 3-4krat na let na crpalki in preverim.
Na zacetku ko sem jst servisiral mazdo je bila cena olja 29.50? , potem sem se zmenil da bom pripeljal svoje olje zravn. Prvih nekej servisov je bila cena od 300? do 350?.
Eee scr3am ti primerjas ceno kurbe v andiamotu s tisto iz ulice. Ne more biti isto. Tam si na toplem v postelji in zastonj jes. Tukaj pa pac nekje za vogalom ... pa seveda nihce ne garantira da je v andiamotu usluga boljsa glede na to da je drazje.
Jst tudi tako kot markym. Stvari menjam zaradi sebe in ne naslednjega ki bo avto dobil. Pac ko bom prodal mislim bit iskren s kupcem pa da mu povem kaj se je delalo kako se je delalo kdaj se je delalo pa kaj je se za naredit
Morem tudi jst preverit ta MAF ker imam kar pogoste regeneracije. Na cca 140km. In poraba je kr visoka 7.5l do 8.0 pomojem je najboljse da kr od fotra vn vzamem pa probam. A cx5 2.2 dizel ma isti MAF.
Uh razlik je kr neki. Android pac lahko prilagodis cist po svoji zelji tako kot tel oziroma tablico. Tudi obd imam vezan direkt prek bluetootha in razno razni programi. Tudi google play je gor i si nalozis po mili volji lahko brskas po netu, maili online radio. Ma ni da ni..
Pri meni deluje vse normalno edino uro ne morem nastimat, volanske tipke vse delujejo. Zame je top nakup. Bord kompjuter isto vse deluje. Za ime radijske postaje pa niti nisem gledal ker vecinoma gledam spote. Lp
Jp. Mislim da je boljse. Ker obstaja moznost da je ojacevalec zacel ze prej zajebavat i srednji zvocnik mi sploh ni spilal pa wofer mislim da je tudi bol svoh spilal.
Morem nekje dobit simpl shemo pac barvasto jst itak mislim najprej vezat nekek direkt k radio da nekej iz sebe. Da vidim ce bo sploh delalo vse skupaj. Mislim samo prevezat na hitro da vidim kako bo spilalo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ce ti crkne senzor potem ti zacne utripat afs lucka. Meni je crknala na zadnji premi cena novega senzorja je 440e. Js sem resu tako da sem sam nastavu luci in potem sem pokril afs lucko z vato..
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani