Skoči na vsebino
PRERJAVENJE MAZDA BT 50
Napisano

se moja tastara 323f ima sam par pikic :) tkoda tole ga res serjejo sploh pr bt50 k je zverina , js bi biu mal trdovratn , mal ponoru , pa zagrozil z inspekcijo pa novinarji . pol se mal streznejo , vrjemi da bol k si tecen pa slabe volje prej dosezes kaj tut sam delam na servisu ,sicer ne avtomobilskem pa vem kako se pr ns resujejo ponavad tecne stranke (nazalost)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f bg
Napisano

ne motis se :) je 13cm ja , zdj k je lep vreme sm se spravu vrata podret , lustno easy gre to:) so 13ke ceprov zgleda k ovalc, zdj je sam se uprasanje kake zvocnke notr dat :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f bg
Napisano

Po daljsem poslusanju prednjih zvocnikov na zelenki sm ugotovu da bo treba menjat, zdj me pa sam zanima ma kdo se u pameti slucajno kok je premer zvocnkov na prednjih vratih u bgju ? prsu sm neke do podatka 6.5inch oz 16cm ,sprasujem pa zato ker je zunaj skos ogabn vreme in mi ?e ni ratalo jit razdirat avta in ga tut raje nebi dokler je moznost dezja . :)

hvala fantje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ene par te?av z mx-3
Napisano

na pm mi pisi ce hoces , pa ti dam telefonsko od mojga kolega ki servisira vsega boga.. da ne bo kdo rekel da delam na javnem reklamo :) je pa ok pa dokaj poceni nardi. je pa ze doktoriral na 323f :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prekleto gretje , ki crkne zmerom pozimi
Napisano

A teb ventilator dela na vseh stopnjah ?

?e ja, pol mogo?e sneta kaka loputa za usmerjanje zraka ?

Si pogledal hladilno teko?ino jo je dovolj ?

to sm ze gruntal ja , ventilator dela bp , lopute so imo ok , ker ce mam na glavo in noge nastavlen tut z srednih piha relativno toplo ,sicer mn k na krajnih , sam dela , ce mam pa na sipo pa na sred ni nc , pa v noge je skos mrzl. kar mi ni jasn 5% :) Hladilne tekocine je zadosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prekleto gretje , ki crkne zmerom pozimi
Napisano

No sj to ne mors vrjet :) na 323f bg mi gretje nekam cudno deluje ,na zgornih 2 zracnikih ob straneh mi gretje deluje , v noge pa piha hladen luft , ne glede na to kaj nastavim (zaradi rosenja sip je na zunanji luft skos) greje zgoraj , v noge pa ne , a je mozno da je to tist "heater resistor card" ? preden se spravim podirat vse

hvala in LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klima v stare gare
Napisano

ker se mi dozdeva da je se par fanatikov na stare japonce kle na forumu bi mogo?e komu pri?la prav tale debata na avtomobilizem.net , zanimivo je kaj se se da use ugraditi v stare avtomobile (like subaru legacy letnik91) ?e ma kdo k?n nasvet ali idejo , je dobrodo?lo. Kajti sam po?asi premi?lam o kaki klimi v zelenki.

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=69955

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vodila za zavore 323f bg
Napisano

dobil se info koliko bi me prisli pragovi za f-ko ce bi se jih spravil menjat , kar bi bilo ocitno potrebno po 100eu na prag samo za dele kaj se ostalo ,ce koga sploh zanima , tkoda gre avto ocitno kr za dele :( ce kdo ve za ksno ohranjeno 323f bg se pa priporocam :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vodila za zavore 323f bg
Napisano

ne saj , da ne bo nesporazuma , stvar je u tem da je cel komad stvari za zamenat , zato sm tut napisu ipd , ni bilo niti misleno kot da je drago , misleno je blo bl da je avto ze pocas zelo hm v slabem stanju,milo receno.Jutri zvem koliko bi me prisli se novi pragovi baje da majo pr mazdi neke popuste na dele za stare avte. Bi bilo prelepo da bi bilo res. Ocitno bo treba pogledat se za ksno drugo , mal mn dotrajano , pozna kdo mogoce tole : ? klik

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vodila za zavore 323f bg
Napisano

no saj to sem hotel , drugo mnenje se , zdele gam pelal kolegu pa da vidmo , sornike baje kr nucam k so tok pogniti, diske zamenat ? hm ? nevem , skratka v dobrem dreku sm ce mislm to zrihtat , ce se mi sploh splaca , plus ves mogoce kako je z pragovi , kje bi se jih dalo dobit , oz kasna je kaj resitev ce so pogniti

pa hvala za info !

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vodila za zavore 323f bg
Napisano

epilog : pelem avto na zavorni servis zaradi sornikov, in me nasledni dan serviser obvesti , da je ocitno moj seviser ki mi je zadnji menjal plo??ice zabil z kladivom po disku, ter da mi zato trese pedal za bremze , da bi bilo potrebno zamenjati diske , ploscice , sornike ipd , z delom vret 327eu. In glede na to da so tudi pragovi baje da slabi , gre lubica ocitno loh sam se na odpad , klicem mojega serviserja ,tako da pelem nazaj k njemu jutri da vidimo kaj je s temi diski ce so res kaput, Poraja pa se uprasanje , ali res lahko zvijes oz nardis izboklino na disku, ki bi tako uplivala na bremze z navadnim kladivom , in se eno malo uprasanje , motomatove ferodo zavorne plo??ice , so to kopije feroda , ali originali ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vodila za zavore 323f bg
Napisano

no pa mam stalo , nucam vodilne sornike (vodila za prednje celjusti) za 323f bg 92' 1.6i 16v , in jih imajo samo na Avto cosmos , za katere bi odstel cez 100eu , za 4 palcke iz jekla , se mi res zdi malo 3much ve kdo mogoce kje bi se dalo to kej cnej dobit ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sibedah
Napisano

hehe ja tko je k pr xedosu ocitno , das dol strop z notranje strani , pol te pa caka 6kom matic 10k in mas dol z sank , problem solved , đabe :)jutr pa prestrihat use hvala !

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sibedah
Napisano

zelo spodbudno :) joke, ma sj mislm da sm porajtal patent , sanke spredi dol snamem , z unih vijakov , pa naprej prtegnem in toj to, upam =) sj zdele grem po novga jutr , ce kdo rab se ksne dele za 323f bg nej pove k jh en sosed kle naprej dila v lj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sibedah
Napisano

Pri 323fki bi rd dol dal sibedah , komu kej jasn kako gre to dol , spredi sraufe dol , pa pol une letvice sam gor potegnes ? ce sm prov postudiru ? nekoc je biu na netu en walkthrough , sam ga ne najdm :/ se komu kej sanja ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Repair/service manual za Mazdo 323BA-F
Napisano

Ima kdo mogo?e na?rte za omenjeno mazdo?

Druga?e, ?e nima noben, me pa zanima kako naj najla?je razdrem vrata, da pridem do zvo?nikov (sprednja desna in leva) in kako naj pridem do osvetlitvenih lu?k komandne plo??e za ventilacijo?

P.s.: ?e podobna tema ?e obstaja se opravi?ujem.

obstaja neki podobnega za 323f-bg , js sm nasu spodi pod naslonjalom za roke 2 sraufa , katere2 odvijes , potem pa samo pazi k bos dol dajal da ne unicis unih plasticnih zaticev s katerimi je "poklipslan" na pleh. plus se en srauf je k drzi rocko za odpirat vrata

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.