Skoči na vsebino
Zginja antifriz
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Jaz tud verjamem, da je Slivka res Tunizijska princesa. 🤡

Dajte fotko, sicer ne verjamem. Upam, da ne gre za BRKATO PRINCESO! :)))

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zginja antifriz
Napisano

Lahko dr. Pelka vprašam, če ga zanima vozilo v okvari. Verjetno bo njegov interes najbolj odvisen od zamišljene cene prodajalca ni če lahko prideta skupaj. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zginja antifriz
Napisano

Dobro porihtajte in naj ti v nadaljevanju dobro služi.

Ko naštevate znamke; Reno Galuna II, tisto sranje na kartice, sem skoraj ponorel. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zginja antifriz
Napisano
pred 1 uro je mazda gh napisal:

Bo kurc mir..prokleta jajca japonska mazdina..nikoli več nočem tega sranja na svojem dvorišču!!! Po skor celi generalki je po 5000km začelo neki ružit v motorju tku da je spet pri mehaniku in kar je blo delano je vse ok tako da je šlo spet neki druzga u kurac..naj bi šou regulator ventilov al neki tacga..mater ej..najrajš bi jo zakuru

Če bo naprodaj v okvari, mi javi-te.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rumena lučka za motor
Napisano
pred 5 urami je Brane napisal:

Nazaj na servis - zdaj pa je odvisno kakšna napaka je bila prej in zdaj po menjavi pumpe.Če ne pa štrik in hruško poiskat.

Naj štrik in hruška počakata. Jaz bi se na njegovem mestu zapeljal na nek "nevtralni" servis, oz. v mojem primeru bi šel do Pelka v Medvode, naj naredi podroben test oz. analizo vozila, potem bo vsaj vedel lastnik kakšno ima izhodišče in če se obetajo kakšni večji stroški s tem avtom, ga samo pelje nazaj in pove; HVALA, NE :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 46 minutami je Boss napisal:

Na tvojem mestu ne bi iskal lokacijo ampak kompetentnega mehanika pa četudi ni glih pred vrati. Pelko iz Medvod je recimo en takšen, ki že vrsto let servisira v glavnem Mazde.

Točno tako, pa tudi iz Logatca sploh ni neka razdalja do Simona se zapeljat. Čakalne dobe ima ponavadi dober teden, tako da se splača vnaprej računati na operativni poseg v njegovi ordinaciji :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 (2010) - šklopotanje mašine
Napisano
pred 5 urami je pob napisal:

Res je, zelo sem hvaležen za hitri nasvet. Avto trenutno ni vozen zaradi gumidefekta, tako da naslednji teden, ko bo zadeva rešena, peljem avto direkt njemu na pregled. :)

Nekje v zacetku avgusta gre ponavadi Simon za 2 tedna na dopust in ima zaprto delavnico, cakalna doba pa je ponavadi 1 teden, da prides na vrsto za servis.

Dobro porihtajte, da bo se naprej voznja varna in TIHA :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano
dne 18. 6. 2021 ob 21:28 je Jest napisal:

Pelko itak sploh tukaj sploh ne sodeluje… To je Borutova tema… ;) Preberi prvo sporocilo tej temi…

Ja kadar obstaja kakšna težava, potem dr. Pelku pišem vprašanje. Je pa res, da zadnje čase bolj površno spremljam to temo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izdelava ključev
Napisano

Točno v sredini hodnika Leclerca, tik zraven so blagajne, ta prodajalna pa je v tisti pasaži, ko so potem vzporedno še banka, optika, zlatarna in še kaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Antifriz? Kateri in kako?
Napisano
pred 13 urami je Bossek napisal:

Danes dolil hladilno (notri slo dobr liter) .... ampak to ni resilo problemo. Se vedno ne deluje gretje.

Klicem drugi teden pelkota ... saj delajo mehaniki?

Pelko normalno obratuje, da.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 19 urami je Z M A J napisal:

Uf to se mi zdi pa strašno ugodno, dvomim da bo šlo za to ceno :)

550EUR in sicer je v ceni že pripadajoči mali servis vštet v ceni. Veriga je original, kopija ne obstaja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 45 minutami je Aless napisal:

Glede na to da Bmw uporablja ZF menjalnike, ZF priporoča menjavo na olja na 100kkm oz. 8let. Jst bi filter tud menjal. 

Drgač pa sem že menjaval na enem Bmwju in moraš malo pazit ker imaplastični karter menjalnika, ne smeš šraufat če je prevroč in pazit da ne pretegneš ker lahk poči. 

Glede avtomatskih menjalnikov povprašaj  scania, on ima dost izkušenj z avtomatami😉

Odgovor mojstra za BMW z istoimenskega foruma;

interval ni nikjer uradno predpisan, je pa priporočljivo menjati nekje na 80k km.

menja se olje filter in odvisno od tipa menjalnika še štiri gumice in ena mal večja med mehatroniko in menjalnikom.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.