Da ne odpiram nove teme jaz mam tut isto mazdo pa mam tut problem z xenonkam in sicer mi leva svet drugace pa se zacne utripat pa se kr ugasne potem pa ce luci ugasnem pa nazaj przgem pa spet dela en cas pa spet isto zacne!
Men se zdi to kr mal cudn Ne me narobe razumet ker jaz mam tut m6 disel 2004 pa mi lucka gori po cel teden pa cagar ze cist na nuli pa mi se ni nafte zmankal!
Seveda da se obnese, manj se greje avto, UV za??ita je tako da ga ne bo opeklo skozi ?ipo ipd. Tehle majstrov je kar nekaj, cena je kakr?na je, prav tako bo? moral zadevo homologirati. Sam imam izku?nje s tem http://www.perimund.com/ ,in naredil mi je odli?no.
Sm se pozanimu pri perimund za mazdo 6 karavan traja 2 do 3 ure in pride 150? pa tri dni prej se je treba naro?it!
Jz sem se zanimu pri BLEKI temnenje stekel iz okolice Dom?al za mojo Mazdo 6 karavan pride od 120?+homologacija!
Drga? pa sprednjih stekel ne smejo ve? temnit zaradi zakona! Sam men je napisu na e-mail da mi jih na mojo zeljo tud zatemnijo. Tko da ko se bom odlo?u za ta podvig bom najprej dal zadnje zatemnit pa ?el homologirat pol pa se enkrat se sprednje pa bo!
Darga? je pa se dr. Glass tud iz okolice domzal ki to dela!Bleki pa da dajo celo 5 letno garancijo
Evo dva linka spodaj! Ve? pa napi?em ko jih bom dal zatemnit sej bo u kratkem pred morjem (dopustom)!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa se da to kej s tabo zment?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani