Ve kdo,koliko pride homologacija za ?portne vzmeti?Glede tipa avta verjetno ni va?no,ali je??e ho?e? ve? stvari homologirat je treba vsako posebej ali vse skupaj?
Jaz sem pla?al pribli?no 7k SIT na LPP-ju v LJ (uredili pa so mi vso zadevo pri A3M-u, kjer so bile vzmeti tudi kupljene in montirane)... pa optiko je potrebno pred tem ?e naredit!
"rde?a lu?ka" na avtocesti, predvidevam, da ves ?as sveti
Jaoooo, pri mojem afteku sveti rde?a lu?ka samo pred predori (tam pa? moram zavirat ) - ti pa mislim, da trenutno dosti rde?ih lu?k (pa zvezdic) vidi? ... :mi pijemoo:
moja izmerjena poraba pred 3 dnevi z 100 oktanskim bemcinom je bila 8.39 me?ane vo?nje (mesto-avtocesta), moram pa priznat da imam nekako prirojeno hibo da mi nogo vedno k tlom ti??i pa newem zakaj... vedno te?ja postaja
Tudi moja desna noga je hitro utrijena in te?ka (verjetno zaradi let), pa imam porabo vseeno v povpre?ju 7,5 litra diesela...tako 25% avtocesta (do 230 km/h) ostalo mesto (do 140km/h)!
Garancija na prerjavenje krije samo takrat ko za?ne rjaveti od znotraj na ven - pojavljanje mehur?kov v laku in podobno...
Mislim, da ni to ?isto res
kaj pa garancija na barvo??? Meni so tudi rjaveli stebri?ki na zadnjih vratih (kot bi jih "za?mirglala" avtopralnica), pa so mi jih zamenjali na garancijo!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kje ti naredijo optiko v MB-ju za 5.000,00 SIT????
Jaz sem na?el najceneje na AMZS za 6.500,00 in to z 20% ?lanskim popustom! :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani