Skoči na vsebino
homologacija ?portnih vzmeti
Napisano

Tukaj v MB je cca. 5000 SIT....po mojem pa bo drugje tudi nekje okoli te cene.

lp vuk

Kje ti naredijo optiko v MB-ju za 5.000,00 SIT????

Jaz sem na?el najceneje na AMZS za 6.500,00 in to z 20% ?lanskim popustom! :ne vem:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kak poteka postopek homologacije?Vzmeti dam na avto in grem s tistim papirjem,ki je bil z vzmetmi na RTI?

Potrebuje? ?e potrdilo o strokovni monta?i (ra?un servisa) in potrdilo o opravljeni optiki z novimi vzmetmi! Pa nekaj SIT bo? tudi potreboval... :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Premacy 2,0 2002
Napisano

Za 20 tiso? kilometrov na leto se mi dizla tudi ravno ne ispla?a.....

Pri rabljenem se spla?a, ker ne bo bistvene razlike v ceni vozila! :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ve kdo,koliko pride homologacija za ?portne vzmeti?Glede tipa avta verjetno ni va?no,ali je??e ho?e? ve? stvari homologirat je treba vsako posebej ali vse skupaj?

Jaz sem pla?al pribli?no 7k SIT na LPP-ju v LJ (uredili pa so mi vso zadevo pri A3M-u, kjer so bile vzmeti tudi kupljene in montirane)... pa optiko je potrebno pred tem ?e naredit!

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M 323f Poraba goriva
Napisano

pa da gremo ?e malo o porabi:

trenutno je moja poraba po 4550km 9,12l/100km. si pridno zapisujem vsako tankanje, vedno tankam polno. :D

Pri meni pa je 7,4 diesel-a, da ne bo zopet pomote! :hohoho: Od tega najmanj 80% mestna vo?nja! :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M 323f Poraba goriva
Napisano

to pa res...3900 rpm pa 130km/h...pravi GT :bravo:

pri 3900 rpm moja gre 200 km/h :)

Moja skoraj enako .... :bravo::bravo::bravo:

Aja, kdo ugane kaj sem iskal v Bre?icah? :blink:

Ni te?ka - gume!!! :cheers:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M 323f Poraba goriva
Napisano

nak, kolesarska tura je bila predolga, 2x me je napral, oblaki so kot nenaro?eni pri?li iz primorskega konca,

sedaj pa ?e sedet ne morem, au?

Uboga ritka :hohoho: - samo hladni tu? pa je koristil (mislim, malo glavo izbistri in duha :hohoho: )... :pepsi:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M 323f Poraba goriva
Napisano

"rde?a lu?ka" na avtocesti, predvidevam, da ves ?as sveti :whatever:

Jaoooo, pri mojem afteku sveti rde?a lu?ka samo pred predori (tam pa? moram zavirat :policaj: ) - ti pa mislim, da trenutno dosti rde?ih lu?k (pa zvezdic) vidi? ... :hohoho: :mi pijemoo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M 323f Poraba goriva
Napisano

moja izmerjena poraba pred 3 dnevi z 100 oktanskim bemcinom je bila 8.39 me?ane vo?nje (mesto-avtocesta), moram pa priznat da imam nekako prirojeno hibo da mi nogo vedno k tlom ti??i pa newem zakaj... vedno te?ja postaja :hohoho:

Tudi moja desna noga je hitro utrijena in te?ka (verjetno zaradi let), pa imam porabo vseeno v povpre?ju 7,5 litra diesela...tako 25% avtocesta (do 230 km/h) ostalo mesto (do 140km/h)! :hohoho::pepsi:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323 1.5i VS. Astra 2.0TDI
Napisano

vidim da ste jedino meni zatvorili temu i to mi nekaj govori - da nisam ba? po?eljan..

zbog to ga ba? i nemam volju vi?e dolaziti na ovaj forum...

Nije istina - i meni!

Ali pona?a? se ba? kao neka beba!!!! Pa nema to veze sa hrvatima!!! :rozico:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hrdja na 5 godina starom autu?!?!?!
Napisano

Garancija na prerjavenje krije samo takrat ko za?ne rjaveti od znotraj na ven - pojavljanje mehur?kov v laku in podobno...

Mislim, da ni to ?isto res :whatever:

kaj pa garancija na barvo??? Meni so tudi rjaveli stebri?ki na zadnjih vratih (kot bi jih "za?mirglala" avtopralnica), pa so mi jih zamenjali na garancijo!

Mogo?e pa se motim, pa sem imel samo sre?o ... :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.