Skoči na vsebino
Ne pripet sovoznik piskanje
Napisano

?e ena alternativa: sovoznik dvigne rit, pa je. :D

Sicer pa: pas pripne?, ?etudi vozi? banane, ti bo vsaj malo varovalo, ?e bo? prehitro bremzal, da ne bo marmelade na ?ipi. :blink: (bananina marmelada? :harhar: )

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

majhna mo? dizla
Napisano

jst bi reku, da je 7.5 l/100km preve? za zmerno vo?njo. tolko mi je kuru, ko se ga vozil preko 200 po Nem?iji. za navadne ceste in lepo vo?njo bi morala biti poraba okog 6.5.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

te?ava z webasto pri mazdi 6 2004
Napisano

Meni se je tudi to dogajalo. ?util sem pod nogami ko je po?ilo iz webasto avspuha.. vendar je samo nehalo.. letos pozimi mi ni niti enkrat po?ilo.. to je bilo dokler mi je ?e v?gal avto ;)

Aha, to je dober podatek! Spominja me na vic o Vermontskih kmetih (ko ti vse natanko razlo?ijo, pozabijo pa na eno pomembno podrobnost):P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mogo?e sem se preve? razvadil BC ja na Fordu ki sem ga imel pred tem. Tam je trenutna in povpre?na ?timala res u nulo. Trenutna jed delala pa dobesedno real time, brez zamika... :-O

Malo me je zaskrbelo ko sem v?eraj vozil 50-70 kmh pa mi je trenutna poraba skakala me 8 in 22 L, nisem vajen takega ra?unanja trenutne porabe, mogo?e sem se preuranjeno ustra?il kaj je narobe?

V 1. ti sko?i tudi do 60-70. ?e bi imel benc, celo ?ez 100. Zempla prehitro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6, 2.0D 2007
Napisano

:jupiii:

?e en Mazda?! Pa nasvet, da se ti DPF ne bo zapacal: ne ?paraj je! :o Tista re? tam spodaj pod desno nogo je za gas in s tem namenom jo tudi uporabljaj!

Pa veliko sre?no prevo?enih km. :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 akumulator!
Napisano

Pred nakupom se je treba strogo pozanimati, ?e gre v mazdo 6, ker imamo ?udno dimenzijo akomulatorjev;

jaz sem na?el edino od Boscha (100ah) in je bil 130?.Od Bannerja pa ga ne vzamem nikoli ve?, ker mi je zdr?al niti ne polna tri leta. :angry2:

Meni pa Bosch ne. :aaaaa: (ne na Mazdi)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koliko polnit zimske pnevmatike
Napisano

2.8. To pa zato, ker se ve?inoma vozim po AC in to ponavadi po 3 ali 4. Za po mestu in sam bi verjetno ?el na 2.4-2.5.

Ampak pri temperaturah nad ni?lo. Potem itak pade. Pri -10°C pa ne vem, ?e bi napumpal 2.8, ?e se naslednji teden segreje na +15°C ne vem kaj bo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 dizel in te?ave z DPF
Napisano

?e bi prej brala tale forum se sploh ne bi odlo?ila za Mazdo in se verjetno tudi nikoli ve? ne bom. Zaradi odnosa na servisu in tudi zaradi odnosa uvoznika.

Jst teh re?i ne bi me?al med sabo. ?e je uvoznik brezveznik in, ?e serviser nima pojma, potem ni avto kriv za to. Dizli z DPF so z ve?insko vo?njo po mestu imeli te?ave, pa ne samo Mazda, tudi BMW, tudi Mercedes. Morda se je z novo generacijo DPF to spremenilo. -_-

?isto nasprotje je pri meni: po skoraj 140 kkm se mi lu?ka za DPF ni enkrat pri?gala. Ampak mestne vo?nje je res zelo malo, ve?inoma relacija AC. Pa ne ?param je. Saj ne, da zagovarjam Mazdo, ker pa? meni avto dela, verjetno bi morali narediti tak avto, da bi tudi v tvojem re?imu delal. Morda pa to tehnolo?ko ?e ne gre. :glare:

Druga?e pa lej, tu smo ?e prenekatero pametno sli?ali, tudi sam ti svetujem pejdi po nasvet k tebi priporo?enemu serviserju, bo? vidla, da se da re?it. :)

Morda bi morala avto posodit komu od nas, da ga malo "prepucamo"! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.