Saj tipka za izklop ima smisel, ce je kaka ocitna ovira, drugace morajo delati non stop. Potem bo marsikdo najprej ruknil nekam potem pa bo spoznal, da bi moral vkljuciti senzorje.
Svasta.
EDIT - berem nazaj pa vidim da se je ravno to zgodilo
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jah, a ni bolje, da ga menjas prej, ce je izrabljeno?
20.000 km v 100 ali 200 km dnevnih relacijah po AC ni noben bav-bav, bi slo olje tudi 30.000 km po takem rezimu.
20.000 km s 6 ali 7 km kratkimi voznjami in obcasna relacija pa se vrsta nedokoncanih regeneracij DPF pa pomeni, da je olje ze cisto fertik in se dela skoda motorju.
Naj vsak zase presodi, kako in kaj. Jaz menjam olje na svojih avtih med 15.000 in 20.000 km, ne glede na to, kaj pravi uradni interval.
In v ?em je potem poanta dizla, ?e dela? 6-7km na dan?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Prosim definiraj lu?ka za servis - katero to misli?, ker ?e misli? lu?ko za olje, engine check...je lahko nekaj drugega, tudi serijska napaka gredi ali podobno. Pa ni slabo ?e napi?e? a je bencinar ali dizl. predvidevam pa da nafta....
Jaz bom povedal saamo eno, ?e se ?e pojavi kak ?ri?ek ki gre vam toliko na ?ivce pa niti ?e niste dali zamenjat polnila ki je v odpoklicu. JE TA ?RI?EK RES VREDEN ?IVLJENJA? Meni so to v btc zamenjali
v celih 24min. Pa je na koncu ?e pravilno deloval ob nesre?i. Seveda se pa vsak zase odlo?i bo ali ne bo peljal, upam da ne samo po to?i zvoniti bo prepozno.
Lp
?ri?ek ni lep, tako kot tvoj avto ni ve? lep....
14 dna nazaj so se kolegu na toyoti med voznjo pri 50 na uro sprozili - oba prva, pravi da je dobil pulz, ki bi ga lahko ubil ce ne ze vrece, obenem je tudi na levega zapeljal in se ena steca da nobenega ni bilo
Enkrat se pelji malo dlje in ne bremzaj - avtocesta na primer, vsaj pol ure, in se probaj ustaviti da cim manj bremzas. Bremze bi morale biti hladne, ce niso potem so cel cas v stiku.
In ja ni normalno, tudi ce bi ti bremzal mocneje, to ma da vzdrzi
100% ne bo? p?el ?ez tehni?nega, druga?e se to dela, odpre in zapre da se to 'ne vidi' ?e bo? dal pa tam pipco......pa ?e enkrat ne gre se samo za HW, bistven je SW
ne trdim, da so krivi za vse te?ave, za mikro jermen pa, ?e sem jaz mehanik in vidim da je stvar napokana obvestim o tem lastnika pa naj se odlo?i ali bo dal menjat ali ne, moram povedat da so jermen menjali brez menjave napenjalca in ostalih stvari ki bi se morale menjat zraven ali kako se to pa? dela nvm morda se motim
Oprosti tole ni napokan jermen, tole je raz....uk...
Glede napenjalca - si to zahteval? Ker ?e re?e? samo jermen se samo jermen menja, napenjalci pa le ob velikem servisu
avto je bil registriran samo na eno osebo gledano po digitalni knjigi, glede km po mojem ne bi moglo biti ve?, ker glede na letnik je to 50000 letno in ?e to je dosti za moje pojme, sanirali bomo vendar bo verjetno tudi ?el v prodajo
Jah samo ta ena oseba je imela o?itno velik defekt in ga je prodala kot ?kart o?itno.
to da je avto iz zelooooo oddaljene Danske, pomeni da je moral biti izjemno poceni, da se je nekomu spla?alo ga pripelati sem malo pokrpati in preprodati (gor so avti veliko dra?ji) ne smem napisati kolikokrat.
Servis je po moje imel kar prav, ko je rekel da jermen ne odrtga kar tako, nekaj je moralo na polno zablokiorati v ma?ini, in to je bilo skritega ?e z Danske.
Veliko sre?e, upam na ?im manj stro?kov, ni drugega.
Sorry to moram napisati - ampak ?e si imel ?e toliko napak do sedaj, zakaj nisi ?el nazaj, saj je manj kot pol leta? ?e vedno po moje si dele?en tega, stvarna napaka in te zadeve. Vem to je zelo te?ko ampak tole ni mala zadeva.
lani Novembra pri kmag Maribor uvo?en iz Danske
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Saj tipka za izklop ima smisel, ce je kaka ocitna ovira, drugace morajo delati non stop. Potem bo marsikdo najprej ruknil nekam potem pa bo spoznal, da bi moral vkljuciti senzorje.
Svasta.
EDIT - berem nazaj pa vidim da se je ravno to zgodilo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani