Skoči na vsebino
Klin?eve stabilizatorske pal?ke
Napisano

Cena nekje od 12-17 ? (cca) velja za BG serijo in mx-3 itd...

Qwerty...ne pametovat, ker me res zanima kolk teh pal?k si ?e zamenjal. Ne odtegne? je pa ?e se j.... WD gor al dol...

Edino kar mi pade na pamet je, glede na ceno, jih menjat nekje na 2 leti...takrat bi se ?e verjetn dale. Sicer pa...luftpi?tola in fain pritisk tut delata svoje :bravo:

:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Amortizer
Napisano

?e ho?e? met trde, potem toplo priporo?am vugo. Cena okoli 130 eur za komplet...

Sam sem za mx-3 kupil pri GMTju nove bilsteine (plinsko oljni) in so bili s popustom (mor? zate?it) spredni par okol 110? zadnji pa okol 95-100?

Zelo zadovoljen z njimi. Z vugo pa ?e bolj...sam tist je potem trdo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ene par te?av z mx-3
Napisano

1. ?e samo enkrat pokne potem je kugla na roki (manj verjetno) - stro?ek cca 30?, druga?e je homokineti?ni (?e skoz poka ko speljuje?) - cca 120?

2. premehek volan? hm...to ne bi verjel. Je dost tr?i od novej?ih mazd - recimo 323F. ?e ima? luft najprej preveri kon?nike - cena cca 20? kom, sej to takoj vidi?. Nato pa ?e "?pur ?tange" cena 30?/kom (pazi da bodo pravilne - men so zajebal - 2x!!!). V najslab?em primeru ima? gumijaste pu?e na rokah hin - to pa ve? tak, da ko da? gas ti potegne avto v eno smer, ko zavira? v drugo. Pa tut s pajsarjem se da probat ko je avto dvignjen.

3. verjetn kontakti na akkuju nimajo dost stika - najprej to preveri. Ravno zadni? je en starc bil pri meni, ko je menjal akku, mu ga je nekdo preve? zategnal in je pobral navoj na klemi - zato ni bla dost stisnjena. Pa tut polnilo ga ni glih vredi - ker pa? ni blo dost kontakta (verjetn je ?melcal ko porkamadona skoz)

:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=11437

?e ?e dela? to, na koncu pi?e nekaj o lakiranju. Tak da jst bi jih spoliral pa dal gor brezbarvni lak (?e dobi? kakega kvalitetnega namenjenega temu).

Sam sem poliral sprednje smerokaze od mx-3 pa ?e nisem objavil slik, tule jih pa tut nimam. Razlika o?itna. Ampak jst sm jih obdelal samo s najbojl fino pasto in se je lepo poznal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nabrana cev je po?ena..
Napisano

?e bo predraga probaj mal z aftermarket deli, silikonske spojke al kak se re?e v kombinaciji z plati?nimi ali ALU cevi kot jih uporabljajo pri monta?i turbin, ?portnih luftfiltrov itd... :D

post-318-1201028831_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

El. pomik stekel-problem
Napisano

ja...mogo?e avtoodpad? ?eprav so ponavadi dragi

Probaj pogledat na avto.net ali drugje ?e kdo prodaja razbito po delih. Pa pozanimaj se ?e pa?e notr iz kakega drugega modela...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cuka...
Napisano

Dj probaj ti to orng pre?mirglat pa tak naprej pa ni? kontakt sprej so mene u?il, ampak kr WD!

Za tisto robo, kdaj jo bo fotr vzel se pa itak enkrat sli?ma :P Se ne mudi :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cuka...
Napisano

Tam vzadi je na bloku motorja ena plo??ica, kjer so vtisnjene cifre. K8 za 1.8 in KL-03 za 2.5! KF pa je 2.0! Ampak tam je ponavad dokaj mastno, zato bo? verjetno te?je najdu in bo? mogu mal spucat prej. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cuka...
Napisano

podobn je delal moj motor ko je bil hin v 1.8 V6 - ampak je laufal samo nekak 5 sekund...je verjetn kak ventil pihnal. Da ga ni teb tut en mali del?ek. ?eprav, ?e ti v?as laufa vsaj dokaj ok...potem...ni to to.

Mogo? pa?e gor v?ig od 323F 2.0 V6?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cuka...
Napisano

Glede na simptome bi jst reku da najbolje da prvo preveri? sve?ke, nato kable in na koncu ?e MAF. ;)

Probaj si zadeve sposodit od nekoga, ki mu delujejo, da zmanj?a? stro?ke popravila - ko najde? napako, mu vrne?, da? za pija?o in nabavi? potrebno :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.