Skoči na vsebino
Daljinsko centralno M6 - problem...
Napisano

brez zaljivk prosim

ali pa si zamenjaj lastno baterijo :P

se opro??am - no?em nobenga u?alit, sam ?al ne vem kako jim naj druga?e re?em, ker jih vsi tak kli?ejo, njihovega pravega imena pa ?al ne vem - TOREJ SE OPRO??AM, ?E SEM KERGA U?ALIL!! NI BILO SLABO MI?LJENO!! :cheers:

Druga? pa sem se mimogrede ustavil v comshopu in kupil za 1,55 ?, tak da hvala!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ja, ?e kupuje? uro ali pa kako drugo opremo pri urarju pol itak da je ponavad tam FUL bolj?a roba in itak da take stvari ne bo? kupoval kar nekje x, edino v primeru baterij pa smo pogruntal, da je tale njihova "ekskluzivnost" in roba toliko "bolj?e kakovosti", da zdr?i 3x manj kot drugje pa ?e 7x dra?ja je... ?zmeden?

tak da na kaki tr?nici ravno nebi kupoval kakega rolexa :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ne vem, zakaj bi ?lovek dajal po nepotrebnem 10?, ?e lahko brez te?av dobi isto stvar za 1,5? (ok, razen ?e se koplje? v dnarju, pol ti je res vseeno... :whatever: ). pa tle ?e lahko naro?i? preko po?te, pa s po?tnino vred da? pol sam 5?, kar ?e je vedno pol manj kot kjer drugje, pa ?e lepo domov ti dostavijo ne rabi? nikamor hodit... tak da ceneje pa ?e komot... ;)

glede kakovosti baterij pa je tak... mi kupujemo baterije za ure pri ?iptarjih po 1?, pri urarjih pa stane take baterije ca. 7?! in najve?ji ?tos je v tem, da tiste baterije od urarja je potrebno menjati po 1 letu, tiste od ?iptarja pa zdr?ijo po 3 leta...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Aha, tak da pol so to navadne baterije ki jih lahko kupim kjerkoli, pazit moram samo, da vzamem CR2025 (sem pogledal v navodila in tak pi?e)?

Tolko informativno ?e mogo?e kdo ve - kolko pribli?no pa stane ena taka baterija?

HVALA!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zdravo,

mene zanima, kje je mo?no dobit baterijo za daljinca za centralno, da bi jo zamenjal?

Namre? dalinc mi no?e ve? zaklepat avta (lovi mi samo nekje ?ist blizu senzorja), odklenit pa se ?e ga da normalno na ca. 20 metrov oddaljenosti.. pa sem probal z rezervnim klju?em, pa dela normalno, tak da predvidevam, da je sam baterija..

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.