Kokr vem tale avto nima verige, verige so mel v?asih ful tamo?ni avti (kokr je men znano) in pa zdej nekteri novej?i jo majo, tko da 1.5 mazda jo zihr nima!
Ja ?e so bremze preve? obrablene, naj bi bla drga?na signalizacija, tko da ti skor zihr ABS ne dela, razn ?e je sam ka?n stik pr lu?ki, no probi pa pol povej ?e ti dela omenjeni sistem! :ne vem:
To?no ta lu?ka mi je u 323F svetla, ko mi je nek jebivetrski mehankar ob menjavi sklopke in teflonov razjebu nek senzor?ek za ABS!
Pol smo kar lu?ko ven dal, k me je preve? ?ivciral, pa ?e zima se je bli?ala in pozim pa je itak (vsaj jz tko mislm) se la?i oz. hitrej ustavlat brez omenjenga sistema! :ne vem:
Upam da ni problem tegale mojga "neglodanja" ola v tem, da se mi kje ole me?a z vodo, pri mojmu kolegu se je pa na Golfu celo olje me?u z benzom in je mev ?edalje ve? "ola" u karterju, tko da je bla pol cela jeba, ?e dobr da je prav cajt ugotovu!
Ker men pa zadne cajte ful hladilna spizdeva, pa mo?no da je spet fora u vodni pumpi tut pr temu avtu, ker ta avto pa prej?n sta kr precej u ?lahti!
Verjetn ma kr mare prov, mam pa zdej u planu u pondelk da mi majstr razne cin?pule dol po?raufa, ker tam spodi semering orng pu??a, pa da se to kokr tolk sanira, da nav ve? problema, drga? pa sm dons z vozom u Lublani, edin kar je, je da ni lih najbol zihr ob?utk!
Mare je pogledu, pa baje se je vse skupi dogajal zato ko se je neka pena oz. guma vnela, tista ko je pod prestavno ro?ko, tko da ?e dobr da ni ?lo pol vse skupi naprej!
Sm pa ugotovu da mare ni ve? tko dobra du?a, ker mi je posodu samo tamav gasiln aparat, ne tavelcga! :ne vem:
Zgleda se je naveli?u bit dobra du?a, ker je vidu da se od tega ne da ?vet!
No mal heca mora bit, svaka ?ast dedcu, ki si vzame cajt ko nas mazda?e kej mori!
Hoho, no u?eri smo nekak ugotavlal, da se je u?gal zarad tistga ola, ko je ful mastno spodi, pa je med ti??anjem mogo?e kak?na kaplca prlezla na auspuh in je blo kr je blo, pol ko pa je ola zmankal, je pa ogn dubu ledeno mrzlo kajlo!
Mam pa u planu dons se do Markota oglast, da ?e on pove svoje in da se eventuelno kej ukrene u smeri kajle nadaljnjim po?arom!
Ja no zdej se naprej normalno vozm, pregledal itak nismo ?e nobene stvari, ker dokler dela - dela!
Kadit se mi je za?el pa nekje iz prestavne ro?ice, oz. tm zravn mam pepelnik, pa ro?no, duh je biv pa bl u stilu al bremz al pa sklopke, sicer pa se je vse skupi dogajal direkt spodi pod prestavno ro?ico, loh pa re?m, da ?e bi bla zadeva ?e bl resna, pol me zanima kok bi mi od voza ostal po ve? k 20ih minutah ko so pr?l gasilci! :ne vem:
Dans smo mel nek ?ur na Travni gori - od Sodra?ce ?e u klanc gor prot Lo?kem Potoku, pa vse lepo in prov, no ko pa je biv povratek u planu, pa sm biv o?itno preve? divji (trezn) in sm jo skoz ti?u navzdol po nekih dirka?kih ovinkih, cvilile so gume, smrdele so bremze in sklopka!
Pol pa ?edalje bl smrdi, pa u avtu se za?ne nek dim ?irt, pa ?edalje bl not prhaja (to?no zravn ?alt kebla) oz. pepelnika, zravn je tut ro?na. Pa slu?ajno ?akam kolegico, da vozi za mano, da se ne bo zgubila, pa je medtem jasno nabrala orng zaostank na cesti, no in ko se prpele do mene, mi samo za?ne fuuul ?migat, pa sm takoj vedu da neki orng ne ?tima pa res ogn na podvozju, direkt neke na sredin avta (iz obeh strani gledano na sred), pa kli?emo gasilce, pr seb jasno n? pamtnga za gasit in se pol ogn po re?mo 5ih minutah sam ugasne.
Medtem sm jasno narobe gasilcem povedu kam morjo it, pa so se pelal ene 20 km u drugo smer itd., no ko so pr?li niso mel ve? kej gasit!
Pol smo pa mal testiral voz, pa sem se konc koncev (frigidno) do Kamnka prmaju!
Jebemu mast, sam tale izku?nja pa je bla ?iva jeba, tle se za neke odbija?e menm, nakonc jih pa nam mev kam montirat!
?e zmer mi pa ni jasn od ?esa se je vnel use skup, a je mo?no da ... mah nimam pojma!
A pol mi iz same gorkote deli gorke kajle? :ne vem:
Ne sam resno me zanima kva bi blo za prevert, ker zdej sm mev relativno sre?o, ne bi blo pa lu?n da se to zgodi enkat ful u gu?vi npr. na ?tajrski cesti (ta ko gre od kro?nga Toma?evo prot Brn?ićki), to pa nebi bla niti mav morala!
Druga? pa mi je Sirius svetvov, da je mogo?e kaka masa sneta, glede elektrike, pa da je u tem problem, edino kar ne ?tekam, zkva je pol tkt mrzu od?uba zalaufu! :ne vem:
Sicer bo pa Sirius vedu ve? povedat, ?e bo le pr volji!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kokr vem tale avto nima verige, verige so mel v?asih ful tamo?ni avti (kokr je men znano) in pa zdej nekteri novej?i jo majo, tko da 1.5 mazda jo zihr nima!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani