Skoči na vsebino
Akomulator
Napisano

Saj je bil dovolj mo?en.

Ker tudi v audie 1.8 in 2.0 dajejo original 45 Ah akumulator vem ker sem 5. let delal na Vesna servisu :bravo: zdaj pa si dal noter 72Ah kar je ravno na meji polnjenja tvojega alternatorja

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabim nasvet in pomo?
Napisano

ja akumulator bo treba menjati verjemi biv?emu serviserju vesninih akumulatorjev

sicer pa k najblji?jem avtoelektri?arju da ti premeri aku pa bo? videl pri ?em si

aku te pa stane okoli 10-13k sit odvisno kakega rabi? :bravo::P

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

kaj pa zglob na kolesu tudi jaz sem imel podoben problem

preglej mansete na zglobu ce niso slucajno poskodovane ce je mansetna vtrgana je 95% zglob

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

spu??al hladilnik vode! pomo?
Napisano

ej peo peo :ne vem: ti pa res nima? sre?e pred tednom dni sem ga prodal za 10 k sit , :D bom vpra?al kolega ?e ma ?e katerega na zalogi pa ti ga nekak v lj spravim pa probaj bova se ?e pol zmenla za ceno ?e ti bo stvar pasala

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda pokvarila?!
Napisano

peo spet jaz.. :P

?e bi celica prebila potem bi ta zavrela pri startu

preveri z merilcem gostote elektrolita ali pa idi v top start na celov?ki mislim da je pa to bo tam pregledal stanje akumulatorja

?e ja aku star ve? kot 4 leta ga raje po mo?nosti menjaj

?e rabi? altenator mi javi saj ma? mojo telefonsko ?e bom pa kaj v lj pa te itak pokli?em... :bravo:

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323, problem
Napisano

Ni blema samo da ti bi pomagalo moja telefonska pa je 041 463 821 Stojan samo se mi prvo predstavi z svojim nikom potem pa se bova ?e dalje pogovarjala to pa zato ker me ogromno ljudi kli?e za dele pa moram vedeti kdo me kli?e ti samo pokli?i telefon imam vklopljen od 6:30 do nekje 20:00 +/- 1 uro :bravo:

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323, problem
Napisano

Peo pozdravljen.?uj en modul v?iga sem na?el zdaj pa mi ?e samo povej ?e ima? dvojmi ali enojni vakum.Vakum proba? tako da sname? cevko z vakoma in proba? potegniti zrak skozi cevko ki je na drugi strani priklopljena na vbrizg goriva.:?util bo? ?e vakum prime ali kje spo??a zrak.motor?ek proba? tako da ga enostavno odklopi? pa bo? videl ?e bo kak?na razlika ?e nebo razlike potem je lahko tudi motor?ek ki vle?e ?ok(zaug) v okvar tudi ta bi se na?el pri meni samo ?e ti bo pasal bom ti poslal slike samo najprej jih moram napraviti.lahko tudi probava z zamenjavo merilnika pretoka zraka samo tud nevem ?e ti bo pasal jaz ti bom probal ?imprej poslati slike kako kateri del izgleda pa bo? videl ?e je enak ali ni :)

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323, problem
Napisano

Modul v?iga se nahaja v samem razdelilcu v?iga in sicer zgleda plasti?en del v obliki polmeseca s priklopljenimi 4 kabli samo stvar je precej draga pride cca 16 jurjev celi razdelilec pa te pride okoli 100 eu je pa tudi odvisno ali ima? efi ali pa navaden vbrizg goriv a zato ker ima efi razdelilec dve komori za vakum medtem ko ima navaden motor samo eno komoro za vakum.Preveri tudi ?e ti dela vakum pravilno pa tudi motor?ek pri efi-ju te lahko zafrkava kot smo rekli mo?nosti je veliko .Nova lambdo sonda te pride okoli 8 jurjev.?e bom jaz na?el ?e kak?en modul v?iga doma ti bom sporo?il. ga dam za 5 jurjev ?e ne druga ga lahko prej sproba? ?e ti bo delovalo pa bova se potem dogovorila za denar samo saj pravim moram ga ?e prej poizku?ati najti.probaj te stvari pa napi?i ?e je bilo kaj efekta..

P.S. od kot si??? :)

gremo na?i.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.