Skoči na vsebino
DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

Ej sam, vi pa ?e kr gonite vsak svojo. <_<

Pa point vsega tega je da ?e se ve? vozi? bo? kupu dizla, ?e pa se ti jebe za porabo pa ho?e? da fino buta pa bo? kupu TURBO bencinarja.

?e si pa sploh manijak bo? pa RX kupu. :D

Money for value TURBO dizel zmaga

Top speed & accel. TURBO benz zmaga.

Al kaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

No kje smo ostali?

Pri guinnes pivu ?e se ne motim, najbolj?em temnem pivu pod soncem..........pa ne zaradi okusa, ampak zaradi brezma?kaste sposobnosti omamljanja!

No ja vsaj pri meni.........no headache!

Beat that!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

to! tako je! a ja neznam zakaj je uopće onda ovaj forum ovdje otvoren ak nitko nebre reći svoje mi?ljenje?

?e ?e, ampak ko neka debata prese?e okvire dobrega okusa, in ko se druga?e misle?e za?ne ?aliti mislim je bolje da se tak topic lepo zapre pa bo mir!

V tem topicu so dolo?eni osebki presegli to mejo kulturne debate zato apeliram na moderatorje da se ta topic blokira.

Tukaj kak?ne plodne debate zgleda da NE BO!

Toliko o tej temi z moje strani. Hvala!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M 323f Poraba goriva
Napisano

Meni pa ?re v skladu z re?imom vo?nje.

Mi jo je enkrat ?e uspelo spravit under 7l, druga?e pa je poleti povpre?na poraba nekje 7,5l, pozimi pa 8,5 do 9l.

Vozim pa nekako pribli?no takole; v vi?jo prestavo prestavljam pri 3500 do 4000rpm, pa ko je avto mrzel ga nikoli, ampak res nikoli ne teram (mrzel, vi?ja prestava pri 3000rpm).

Nevem pa kaj je s tem mojim tankom saj ga vedno tankam ko mi lu?ka zasveti, pa ponavadi natankam okoli 43-44l.

Pomeni da ?e je res 55l tank, mi lu?ka sveti ko je ?e 12l benza v tanku ?zmeden? , fak ej!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.