ali je to normalno da ko se peljem majn ko 50km/h, ko spustim plin mi avto dvakrat cukne kot da bi na hitro dal in spustil plin oz dvakrat pritistnil zavoro na hitro...pri majn?i hitrosti, ?e posebaj v prvi prestavi je to kar zelo ob?utno in mote?e
jaz VEM da bo mazda dolgo laufala o?e je mel pred 15leti mazdo 626 2.5 in je mela skoraj 400kkm.Nikoli ni? menjano, razen redni servisi...pa na dan prodaje je aku crknil
hmm...nekak bo ?e v soboto grem po neke litke in izpuh in filter in in in in in in....in potem grem na homologacijo se da kaj podkupit tam? bom na vse pripravljen...
nekaj podobnega se je nam tu zgodilo...in sicer na motorih...motor je zgubil mo? in smo razdrli komplet vse, in potem lepo samo prite?e ven voda...ko si vlil ven se je vidlo razlika voda/bencin...
dan danes res vpra?anje ?e dobi? za svoj denar nekaj....vse je drago pa ?e napizdli bi vse...
za elektri?na stekla in podobno ima en kolega mazdo 323F doma, ki jo uporablja za rezervne dele.
?e ?e kdo drug kaj rabi mi naj napi?e in bom pogledal kaj ?e vse je...avto pa deluje vse brezhibno, kupil jo je za neki mali denar ker jo prej?nji lastnik ni uporabljal
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
samo se ?e mazde vedno majn kvarijo v primerjavi z drugimi avtomobili...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani