Skoči na vsebino
M 323f Poraba goriva
Napisano

torej meni pa je za?el nekaj nenormalno veliko pit,divjam pa tudi nekaj dosti ne...

torej naredil sem 300km in sem ?el tankat,natankal sem pa 34l bencina... :(

to se meni osebno zdi zelo veliko, ker kolko vidim vam pije 8-9l

kaj se da tukaj naredit in kolko stane...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

torej zaj zopet ve? nevem kaj si naj mislim :ne vem:

?e imam zdaj gor 185/65-14 lahko dam gor 195/55-15...odstopanje ?tevca je za 0.1% !

zaj pa mi naj nekdo dokon?no pove, ki si je 1000000% ziher ?e lahko to dam gor brez homologacije? :)

vsak drugi pravi druga?e...en pravi moram homologirat,drug pravi da en col lahko grem vi?e, samo mora bit primerna dimenzija gum itd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dosedanji problemi - stro?ki
Napisano

?e tak mremisli? malo bi lahko za taki dnar kar fajni avto ?e dobil a ne? :) samo tak to je...nemore? ni?...

jaz mam to mazdo 2tedna in je vse skup z raznimi dodatki 300k :) z tem da ?e v roku 1mesca pride gor za nekje 300k delov...lu?no je to :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

homolomo
Napisano

hmm...nekak bo ?e :P v soboto grem po neke litke in izpuh in filter in in in in in in....in potem grem na homologacijo :) se da kaj podkupit tam? ;) bom na vse pripravljen...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

katero olje priporocate
Napisano

nekaj podobnega se je nam tu zgodilo...in sicer na motorih...motor je zgubil mo? in smo razdrli komplet vse, in potem lepo samo prite?e ven voda...ko si vlil ven se je vidlo razlika voda/bencin...

dan danes res vpra?anje ?e dobi? za svoj denar nekaj....vse je drago pa ?e napizdli bi vse...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prej ni ?lo napisat...torej da zdaj napi?em :)

za elektri?na stekla in podobno ima en kolega mazdo 323F doma, ki jo uporablja za rezervne dele.

?e ?e kdo drug kaj rabi mi naj napi?e in bom pogledal kaj ?e vse je...avto pa deluje vse brezhibno, kupil jo je za neki mali denar ker jo prej?nji lastnik ni uporabljal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.