Skoči na vsebino
Menjava obro?kov MX-5
Napisano

kopresija nima veze s porabo olja,to pove samo da je kopresijski obro?ek ok. va?en je sredinski-posnemalni ki je lahko stisnjen in gre olje mimo...tako da bo lahko tudi to ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 CUKA
Napisano

nekaj sem iskal po forumu za resetiranje ?ob,...

mi lahko to kdo bolj natan?no pove ali celo naredi?

nisem glih mehani?ni tip ?loveka tako da,...

vsak injektor ma gore napisano ponavadi 17 mestno kalibracijsko kodo, to kodo je treba upisat z ra?unalnikom notr v motorni ra?unalnik da ve kdaj jo odpirat. oz kolko nafte dozirat. priporo?am da se to naredi z original testerjem ker univerzalni niso glih dobri za to

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DISKI M6
Napisano

Zni?an in str?an avto - ni? nenavadnega, da gre pesto prehitro rakom ?vi?gat.

zaradi tega ne bi ?lo, edina varianta bi bla da je ?lo zaradi kakih hudi distan?nikov, ?ene ni obremenitve

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DISKI M6
Napisano

pesto ma? verjetno zvito, sm ?e meu nekajkrat primer in ni re?eno da je padu avto z dvigalke. potrebno je izbit stojne vijake in pogledat z merilno uro kolko opletajo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?i??enje in vzdr?evanje AC naprave
Napisano

Sem ?e na?ega Pelka vpra?al kok bi on ?elel za tak poseg, pa je reku (upam da me ni narobe zastopu, ker cena mi je neki ?udno nizka); 40? (komplet z menjavo plina in olja je reku). :aaaaa::cheers:

je mo?no kr je na poobla??enih servisih 50-60? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izklop "dnevnih" lu?i
Napisano

se podpi?em mam isti problem, ta sistem mi kuri ?arnice !!! zjutri ko pridem v avto dam kontakt mi jih upali pole k vergla motor jih ugasne in ?e 1x upali, to pomeni da ?e se ne spomnem dat stikala na park jih usaki? 2x uklopi <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pozera mi strom nerealno
Napisano

Ma voltmetr bo? dwobu u Baumaxu za 3?, vzmi si adniga, k ti bo pr?u dwousti bwotou prow. Tistih 14V bo? ?i ja zmjiru, zatwu d n bo? ispou debil pred druzmi. Akumulator pej ima ?i itak grnciju, tkwu, d ga samwuo njese? ?je nzaj, nu ti daju druziga. ?prow pogladm, s mi zdi 60Ah numor?ku malwuo z taki avto. Sej je rjis benzinc, samo 2.0 m?ina je vsjelih velika. Si pogladow, ka?na je bla original, d nisi ti slu?ajno nbavu premajhniga?

lih sm s spr?avou ?e sm edini sz gorice :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.