Skoči na vsebino
mazda 6
Napisano

Teddy, hvala za tako iz?rpni odgovor, ostanem pa pri onem prvem.

Ker sem si mislila, da bo tako, sem bila na servisu samo za rjo, in pa predvsem, ker sem zjutraj ugotovila, da je res nekaj narobe z avtom, pri majhni brzini mi je v sprednji havbi donelo tako, kot bi se "fedr?ki" razrahljali; na servisu so "ugotovili", da je to verjetno od nekvalitetnega goriva - dizla, in da ne vem kje "dvigne pritisk" pri nekem pokrov?ku, nimam pojma... ?udno pa se mi zdi oz. ali ima lahko Petrol na razli?nih ?rpalkah razli?no kvalileto oz kvaniteto dizla?!? ?e je temu tako, se bom izogibala ene ?rpalke (nazadnje sem tankala na njej)...

Za rjo je pa tako, pogledali so tudi M6, prevo?enih samo 5.000 km in je bila tudi rjava... Kako naj se pomirim, ko ugotavljam, da dra?ji ko je avto, prej za?ne rjaveti?

Ker pri nas absolutno preve? solijo (zunaj ne, vsaj ne s soljo zaradi "cvetenja" cest) bi cestarji morali tudi povrniti ?kodo itd.itd.

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6
Napisano

Kot vsaki dan, sem se tudi v petek peljala domov. Ko sem speljala pri zeleni lu?i in zavila desno, sem sli?ala, kako je avto, na trenutek za?krtal, kot da bi mu odpadlo podvozje - auspuh, in malo kasneje ?e enkrat...

najprej sem ustavila na prvem placu za trole, ker pa ni bilo veliko prostora,(avto je ?krtnil ?e drugi?) sem zapeljala na bencinsko ?rpalko. Kolikor sem lahko videla, spodaj je bilo vse uredu.. tudi, ko sem peljala naprej je bilo vse ok. tako, da ne vem, ali je bil moj avto, ali avto za mano oz. kak?en drug oz. lahko, da mi je kdo kaj dal med kolesa...

Sem pa opazila druge stvari... npr. rjav avspuh, v zadnjem kolesu pod "okrasnim pokrovom" rjavo kolo, zadnji odbija? od strani malo posnet in na sredini oz. na desni strani tudi malo z vrha dol udrt, ker je barva ?e gor; ter na vratih ?rto - nekdo mi je potegnil z ?ebljem ali no?em...

Ker imam dvojni kasno z 1% fran?izo in ?e nekaj bedastih dodatkov, nimam pa avto zavarovan na parkiri??u, me zanima va?e mnenje, preden avto odpeljem na AC Cosmos... (v knji?ic pi?e premalo)... - posebej ?e za wildcat

tudi to vem, da je avto v garanciji, pa ne vem, kaj pod to spada....

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

Pa ak je tak onda ja tebi velim da ja imam doma fiata koja ima 3,1 sek do 100km/h. :P (sa orginal ma?inom) - i naravno, benzinac je!!!

si ?e kdaj slu?al za besedo napredek... napredek... napredek...

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

ISUSE BO?E!!! PROSVJETLEN SAM !!! e, sad si me zbilja uvjerila da je dizel bolji!!! bio sam sljep ali sada vidim!!! hvala ti Violet!!! zbilja, ovo mi je prosvjetlilo moje mi?ljenje i sad.... neznam.. osjećam se bolje! sad sam se zbilja (zbog tehni?kih podataka) uvjeril da je dizel bolji!

.. mo? mislit!!!

pa naj ?e kdo re?e, da se "starega psa ne da nau?iti novih trikov"

ni? osebnega, je samo pregovor

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjalnik M6 CD
Napisano

Meni se isti doagaja. Je pa res, da me je to ful motlo, ko sem nabavil avto. Zdaj sem se nekak navadil oz. sem se moral, ker so tudi meni na servisu (na dveh) razlagali, da tako pa? je :vskalo: ?e uspe? kaj zvedet, se priporo?am za info.

Sicer pa ma 6ka o?itno kar nekaj te?av, ki se dokaj redno pojavljajo:

- menjalnik zatika

- okvare visokotla?ne ?rpalke (samo tukaj na forumu nas je kar nekaj z zamenjanimi)

- te?ave pri ksenonkah (jaz jih nimam, ampak kolko berem...)

- "zvijanje" oz. slaba kvalitete diskov. Ta me najbolj ?uli, pa ?e garancijsko je zelo te?ko prepri?at servis da ti zamenjajo. Mogo?e bi pomagal prito?ba pri MMS :ne vem:

- slaba kvaliteta laka. Al je slab, al pa hudo tanek, skratka havbo imam ?e precej uni?eno (popikano) od kamenja, kot da je avto vsaj 5x starej?i. Na servisu pa ti re?ejo, da se preblizu kamionom vozi?. Yeah right :vskalo:

Ne vem, o?itno je vso to ?paranje oz. lovljenje dobi?ka v avto industriji pustilo posledice tudi pri Mazdi. ?al!

trenutno b.p. moram portkati na les

lak bom preverila pri belem dnevu

prej bi rekla, da ne kradejo avtka, ampak znak "mazda".

morala sem nabaviti novega, ker so mi ga spredaj ukradli, kak?en strastni zbiratelj... tudi to se dogaja.

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.