Skoči na vsebino

Pol leta imam Mazdo 6 karavan, diesel, letnik 2006, 105kW, 90000km.

Nekaj ?asa nazaj (kak mesec) se mi je za?el pojavljat ?uden zvok ob speljevanju. ?e ne speljem zeloo ne?no se za kako sekundo zasli?i zvok, kot da bi na hitro zapeljal ?ez lu?o. Zvok se zasli?i tudi, ?e lepo speljem in potem naknadno malo bolj pospe?im. Ali ima kdo idejo, kaj bi lahko bilo narobe?

Ali imate kaj izku?enj z mazdinimi servisi v Ljubljani? Katerega priporo?ate? Katerega odsvetujete?

Tnx!

Zadnji? sem se izgubil v Italiji in sem potreboval DVD z IT. navigacijo. Pri tem sem preme?al CDje v ?katli pod naslonjalom za roko. Od takrat ne ropota ve? :)

Da povzamem: ?udne zvoke ob speljevanju so povzro?ali cdji v ?katli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pol leta imam Mazdo 6 karavan, diesel, letnik 2006, 105kW, 90000km.

Nekaj ?asa nazaj (kak mesec) se mi je za?el pojavljat ?uden zvok ob speljevanju. ?e ne speljem zeloo ne?no se za kako sekundo zasli?i zvok, kot da bi na hitro zapeljal ?ez lu?o. Zvok se zasli?i tudi, ?e lepo speljem in potem naknadno malo bolj pospe?im. Ali ima kdo idejo, kaj bi lahko bilo narobe?

Ali imate kaj izku?enj z mazdinimi servisi v Ljubljani? Katerega priporo?ate? Katerega odsvetujete?

Tnx!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.