Skoči na vsebino
Za??ita notranjih pragov
Napisano

To verjetno misli? med gumo vrat in pragom - tisti rob "pleha"?

Kak plasti dip ali pa prozorna folija - tak?na ki je za "pokrov motorja" da kamen?ki ne obtol?ejo.

Pa enkrat na leto ali dve menja?. ?e ne bo? prej prodal :P

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava tesnil na 2.5 V6 motorju
Napisano

Eno tako vpra?anje oziroma mnenje:

Na moji Mazdi ?e par let malo pu??a olje na semeringu na glavni gredi. Zadnje ?ase ga pa tud mal popije - olja mislim :D

Pa me zanima ?e je smiselno menjat vsa tesnila in pa batne obro?ke???

Material po e-bayu bi bil neki ?ez 200?.

Velik servis je bil narejen pa pred 50.000km, tako da glih ne soupada s tem posegom.

Vem pa da se cenovno verjetno ne spla?a, ker bi podvojil vrednost avta :hohoho:

http://www.ebay.co.uk/itm/310146106330?ssP...984.m1423.l2649

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpra?anje - ?i??enje lu?i (le?e)
Napisano

nikjer ni omenjenega rezultata. Kako sveti po spucanih le?ah-lz?eh a je razlika al ne :) Jaz bi tudi moral spucat moje le?e na mazdi 3 pa se ?e spravljam 2 leti-ker kljub menjavi ?arnic sveti obupno slabo :( (ni ve? tistega cleen sijaja)

Aja pa vrjetno si imel ti STEKLO spredaj in ne plastike.

Po youtube dajo v pe?ico ampak jaz si ?e vedno ne upam :)

Ja res je steklo. Za plasti?ne pomoje pe?ica res ni priporo?ljiva :D

Rezultat ?i??enja - zdaj ko imam xenon not itak bolj?e svetijo, ampak ?e pri ugasnjenih se lepo vidi razlika ko pogleda? lu? - tista ki je o?i??ena je ?isto prozorno steklo, druga pa "bela". Me je tud na tehni?nem vpra?al ?e imam novo lu? :hohoho:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

Zadnji mesec opa?am da mi ?ez luknje v ovinek rahlo poka v volanu. Po temeljitem pregledu smo ugotovili da poka zobata letev.

Torej, ima kdo ?e izku?nje s tako te?avo? Kako te?avna je menjava? Koliko stane nova in koliko stane obnovljena?

Mazda 6

2.0 d

2007

?e poka volanska letev - ?e je obrabljena - se pri moji Mazdi da zmanj?at zra?nost z vijakom! :ne vem:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 problemi po menjavi akumulatorja
Napisano

Problemov okrog menjave akumulatorja sem jaz re?il tako, da sem pred menjavo akumulatorja na kable priklju?il polnilec.

In ko sem ven vzel akumulator je avto ?e vedno bil priklju?en na 12V.

Tako da mi niti avtoradia ni bilo treba ponovno nastavljat! :bravo:

Sicer tebi ta info trenutno ne pomaga ni?, bo mogo?e pa komu drugemu.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klima pe?a - dopolnitev plina?
Napisano

Ko sva s kolegom filala klimo z tisto avtomatsko napravo ki jo imajo razni mehaniki, na koncu naredi test.

Tlaki morajo bit 0.9 do 2.5 nizek tlak in 10 do 15 visok tlak (se mi zdi da je tle nek). Temperatura zraka iz kanala kjer piha pa pi?e da pod 8°C

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izpu?ni kolektor
Napisano

Ponavad je to ena litina (siva litina, gus). Se pa da tud zavarit - ni glih 100% - je pa precej cenej. ?e pozna? kak?nega ki to dela ti lohk pa zastojn to nardi. Za probat je.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.