nikjer ni omenjenega rezultata. Kako sveti po spucanih le?ah-lz?eh a je razlika al ne Jaz bi tudi moral spucat moje le?e na mazdi 3 pa se ?e spravljam 2 leti-ker kljub menjavi ?arnic sveti obupno slabo (ni ve? tistega cleen sijaja)
Aja pa vrjetno si imel ti STEKLO spredaj in ne plastike.
Po youtube dajo v pe?ico ampak jaz si ?e vedno ne upam
Ja res je steklo. Za plasti?ne pomoje pe?ica res ni priporo?ljiva
Rezultat ?i??enja - zdaj ko imam xenon not itak bolj?e svetijo, ampak ?e pri ugasnjenih se lepo vidi razlika ko pogleda? lu? - tista ki je o?i??ena je ?isto prozorno steklo, druga pa "bela". Me je tud na tehni?nem vpra?al ?e imam novo lu?
Na Xedosu sem bral da mora? steklo pogret s fenom in se odlepi dol. Kabel je pa na notranji strani vrat pod oblogo. Ma? konektor (pomik ogledal in ogrevanje ogledal)
Ponavad je to ena litina (siva litina, gus). Se pa da tud zavarit - ni glih 100% - je pa precej cenej. ?e pozna? kak?nega ki to dela ti lohk pa zastojn to nardi. Za probat je.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja razumem zdej Pol je res kompresor - ne vem pa kok nalahko se sploh mora vrtet!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani