Skoči na vsebino
Mazda 6 avtomatska klima
Napisano

Pri meni zacne delat cez par minut, ?e je avto hladen. To je normalno.

Hm ?e prej?enji mesec sem avto zjutraj v?gal, da tamalo ne dam v hladilnik in na?timal stopinje, pritisnil avto in smo ?ibal. Zdaj se pa pri mrzlemu ne zgodi ni?, pravzaprav ?e na roko nabijem ventilator pa potem pritisnem avto pade na prvo stopnjo.

Haha jures, ta bi bla dobra sam avto je bil sam prvo leto v KP, od takrat je pa v Ljubljani. Je pa drugi lastnik obdr?al KP tablico <_< , tretjemu je pa tud v?e? :bravo: . Drga?e sem pa ravno na meji. SP.senica je LJ, zg.senica je pa ?e KR tablca.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 avtomatska klima
Napisano

A se je komu pri mazdi 6 pojavlja te?ava, da ko pritisne? avto na klimi se ne zgodi ni?. ?ez kakih 5 minut vo?nje pa kot da bi blo v stiku al premra?eno se vseskup ogreje in za?ne delat. A avto zebe, mam kak slab stik, je ?e kdo imel podobne te?ave?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

2.3gt 166ps motor
Napisano

Kupljen od prej?njega lastnika po 3tkm olje skor na minimumu. Servis orginal Mazda BTC, olja ne vem katerga so dali noter. Sedaj po servisu olje Motul 4tkm zaenkrat brez potro?nje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filter kabne ali mikro filter Mazda2
Napisano

Mah odkar sem jaz naredu servis in dofilal klimo, mi tud na za?etku ?udn smrdi sploh zdaj ko so ni?je temperature. Je pa res da prvo sem navaden papirnat filter dal, potem pa v dveh dneh unga z ogljem. Opazna razlika. Sem pa ?e na servis od mazde klical, pa so mi za?el razlagat o vlagi, pa da majo neko peno ko ti not nafilajo, pa pol spihajo. Cena sitnica okoli 50 ojrov. Za pogledat je pri teb kateri filter so ti dal, ?e so ti sploh menjal. Smrdi pa ti verjetno ko na eno me?anco vlage, plinov in ugaslih ?ikov. Vsaj men se je tko zdel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

te?avam ni videti konca
Napisano

Castrol TXT je voda. Men ga je pri Volvotu ko je videl zadnji uradni servis nalil Lek?e. Po cca 2tkm je ra?unalnik javil da mu fali 1 liter olja. Ne ?e ima? rad motor. Res pa da takrat ?e ni bil Softec :hudicek: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

te?avam ni videti konca
Napisano

Kolikor jaz dizle poznam, je dro?nik ?isto potro?na roba. Olje Castrol po mojih izku?njah zelo puhti, razen

RS-a. Jaz bi raje na Mobil ali Motul stavil. Valvoline sem pa nazadnje v Yugi?a nalival. Grem pa zdele na pir z mehankarjam pa napi?em njegovo mnenje dro?nil ali le?aj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2,3 - Filter za gorivo
Napisano

Danes naredu servis za Mazdo. Kupu vse filtre in olje pri kolegu na Eurotonu. Ostal mi je filter za gorivo, pri katerem je ?e kolega mel te?ave da ga je sploh najdu. Po compu naj ga tale benz verzija sploh ne bi mela. A ma kdo to?en podatek?

Bemti? ko ma? ?ist sve? avto, pa se pol lovi? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.