Injektorje lahko zanesljivo preveri? le tako, da jim stakne? povratni vod in vidi? koliko ml nafte se vra?a nazaj v rezervoar. Parametre, katere lahko prebere? preko OBD niso zanesljivi, so korekcijski faktorji.
Mene pa zanima kaksno je mnenje po daljsi uporabi brez dpf. Oziroma ce ima kdo vec izkusnj s temu. Ker meni se je regeneracija zacela izvajat kr pogosto na cca 120km. In ali je pelko primeren za odstranitev le tega. Lp
Najve?krat odstranjujemo filtre zaradi injektrojev kateri za?nejo curljat in posledi?no avto za?ne dimit in polnit filter,le ta ga pa na dolgi rok uni?i.
on nima te?av z IMV ventilom. Pri takem mrazu tudi grelne sve?ke ne ne utegnejo zadostno segreti nafte. Slu?beni WW Passaat kurblam 3-4sek preden v?ge.
Ventilator ponavadi nima le?ajev, ja kar na pu?ah, mo?no da so glasne ??etke. Po moje se nahaja nekje pri sovozniku, mogo?e je treba sneti predal ven in pogledati:
Transmatic v LJ,160? bred DDV. Faktorje ti da on nove, katere vpi?e? noter. Stare prebere? z programom ali pa jih prepi?e? iz injektorja samega, tako, za sigurnost, da je vsak injektor tam kjer je bil prej. Avto te?e ob?utno bolj teko?e, tiho. Sem resetiral porabo in recimo da je zdaj normalna(6.2), bolj umirjene vo?nje.
Dal obnovit injektorje. Avto je tekel ti?je kot prej, samo pri dolo?enih obratih je ?udno vibriral. S pomo?jo forscana sem vnesel nove parametre injektorjev, vibracije izginile, zdaj je tih kot mi?
Sem preveril,lahko vpisujem. Zdaj pa lahko res grem v akcijo. Me zanima kaj bodo povedali ko jih dajo na testno mizo. Na forscanu pi?e da samo en injektor korigira,ostali 0.
Ker nameravam v kratkem dat injektorje na test, en je sigurno fu?, me zanima ali ima kdo iz foruma za posodit ali ve za koga da bi mi prodal oz.posodil kak VCM diagnostic tool da bi vpisal nove korekcijske faktorje injektorja ob menjavi?
ma ?krta ker je ?el sinhron - enostavno, nekaj krat na grobo da? v prestavo,na?ne? sinhron in z ?asom se obrabi. A ste vsi prvi lastniki in imate te te?ave, ker ?e ne pozna? kaj je prej?nji lastnik delal..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
testiram jutri na passatu, javim
Povezava za deljenje
Deli na druge strani