Potem, kar si navedel ima 5-ka druga?en sistem od tistega, ki sem ga navedel. To je sistem podoben, kot ga ima Ford mondeo TDCI, ki nima potrebe po aditivu in problem prepre?avanja oksidacije na nizkih temperaturah re?en druga?e. O?itno je problem v prete?no mestni vo?nji, ali pa tudi tovarni?ki napaki.
mestne vo?nje je relativno malo saj je statisti?no gledano prevo?eno cca 100 km dnevno in pa zadnji v?igi DPF so se zgodili na avtocesti po cca 25 km vo?nje in je nemogo?e ,da motor ni bil ogret ,mazda 5 nima aditiva in ni predvidena zamenjava DPF filtra ne glede na prevo?ene kilometre.
Verjetno je mislu na 323 ki jo imajo... zelene barve...hm sam tudi tista ima klimo.... :ne vem:
Sicer pa 3ka brez klime ne obstaja..... najslab?i model.... mazda 3, 1.4 CE ima ro?no klimo....
LP David
to da ne obstaja brez klime sem mislil tudi jaz je pa bila rde?e barve ,lahko pa ,da je imela klimo pokvarjeno ,v btc so imeli tudi ?e novo mazdo -testno 3 pri kateri je bila klima pokvarjena ,tudi to so mi ?e dali kot nadomestno zato v ponedeljek nisem ?elel avta brez klime
dobil sem nadomestno 6 -ico, vendar ?ele danes ko se je napaka ponovila ,v?eraj pa so bili vsi avti "?al"oddani razen 3 brez klime (pa pri +35)pa ?e ta je bila na soncu
danes sem prevzel "popravljen"avto v servisu vendar se je po 15 km vo?nje je lu?ka ponovno za?ela utripati tako,da je avto ponovno izgubil mo? in je postal smrtno nevaren saj nima nobene mo?i ko lu?ka utripa in je zopet na sevisu mazda v BTC
ZANIMA ME SLEDE?E ALI IMA ?E KDO TAKE PROBLEME KOT JAZ- MED VO?NJO SE MI JE ?E VE?KRAT PRI?GALA LU?KA DPF (zama?en filter trdih delcev) PONAVADI LU?KA UGASNE SAMA KO MOTOR UGASNE?,IN SE PONOVNO U?GE PO CCA 1000- 2000KM IN ?E IMA? SRE?O TI UGASNE SAMA ,?E PA NE KOT JAZ PA MORA? ODPELJATI AVTO NA SERVIS SAJ KO GORI LU?KA AVTO NE VLE?E NIKAMOR.ZATO ODSVETUJEM VSEM KI TO PREBIRATE NAKUP MAZDE 5 Z DIZELSKIM MOTORJEM SAJ JE RAZLAGA V SERVISU ,DA JE KRIVDA LAHKO V GORIVU ,KAR V PETROLU O?ITNO ZANIKAJO,LAHKO JE KRIVDA NA VA?I STRANI KER MOTOR NI DOVOLJ OGRET ITD.V DVEH MESECIH SEM PREVOZIL 8500 KM IN TO NA VE?JIH RAZDALJAH IN VSAKI? SE JE PRI?GALA LU?KA PRI OGRETEM MOTORJU TAKO TUDI DANES IN BRZINI PREKO 120 KM IN TO NA AVTOCESTI ZATO JE AVTO PONOVNO NA SERVISU V A-COSMOSU V BTC
POVZETEK NE KUPUJTE DIZELSKE MAZDE 5 PA BOSTE IMELI MIR
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mestne vo?nje je relativno malo saj je statisti?no gledano prevo?eno cca 100 km dnevno in pa zadnji v?igi DPF so se zgodili na avtocesti po cca 25 km vo?nje in je nemogo?e ,da motor ni bil ogret ,mazda 5 nima aditiva in ni predvidena zamenjava DPF filtra ne glede na prevo?ene kilometre.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani