ma, ko sem jaz narazen vzel sem namakal luci (notranjost) v tistem ampak je blo se vseeno treba drgnit :ne vem: tk zasusena svinjarija je bla da dolge sploh niso ble dolge
js sm z navadnim gas brenerjem narazen dobil... pa zkupaj tud, pa dihta in to dvojne (se od starga avta sm usput spucu ko nism vedu a bi dal Bosch al Koito gor) pa je super.
jeh, grem najprej do gospoda V6 globoko v stajersko, potem grem pa se ta LPG dat pogledat ker dela tak... na obroke. ma grdo je narejeno, pod akumulatorjem je 3m zvitga kabla, pa bogvaruj ga dat na plin dokler ni crtica za temperaturo na sredini
?e sem pravilno sli?al, ko sem Han?otu gledal za gretje stekla, so tam nekje okoli sopotnika releji. Zelo verjetno je tudi za meglenke, vsaj ponavadi, so vsi na istem mestu. Druga?e pa kak service manual ali pa pogledat pri komu, ki ima meglenke ?e original.
za zadnjo, za sprednje ne. vsaj sli?i se ga ne za sprednje, za zadnjo je kar glasen
injektori nimajo nic z vzigom(iskro),si 100% da vzig dela al ne?dobi izpravniga in ce nebo iskre se isce problem naprej,kaj pa mitja pravi si ga klical??
da bi vzig moral delat... ampak iskre ni. bom probal se kak drug vzig, sam da ni kej drugega ko jih kuri da nebom celemu forumu skuril vzigov
to sem dal gor jaz tud.. sicer na glavo zraven v?iga pa na ?asijo.
a je mo?no da so injektorji? rele za injektorje? a da ?e iskro ?e injektorji ne delajo? ko zadi ni? kej po bencinu ne zgleda kot da smrdi. sam pumpa dela ko se je sli?i ?e preko diagnostike probam.
dans bo fotr v lublani bova probala se mal predrmat stvari... drgac je pa seznam stvari "kaj pa ce je to" (racunalnik, senzor na gredi etc) po katerem bo treba menjat ce ne bo vzgal
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kugla.
js sm jo lih menju.
probi zamajat fajn avto ko stojis.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani