Skoči na vsebino
vzig
Napisano

jeh, grem najprej do gospoda V6 globoko v stajersko, potem grem pa se ta LPG dat pogledat ker dela tak... na obroke. <_< ma grdo je narejeno, pod akumulatorjem je 3m zvitga kabla, pa bogvaruj ga dat na plin dokler ni crtica za temperaturo na sredini

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzig
Napisano

hihi, ja bil je on ta tretji ki ga NISM preveru (na drugi strani masine) :aaaaa:

yeah. zaj treba zamenjat kable pa vzig nastavit, slisi se ko traktor... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzig
Napisano

to pa. :) sam res BRNI. vzigalni kabli so tak slabi da skacejo iskre vse okrog samo v masino ne. <_< se ni dalo posnet s telefonom je bil lightshow okrog... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzig
Napisano

bil je KABL DO SENZORJA GLAVNE GREDI. Ker je oni tak fajn prilotal ko je plin delal.. :hudicek::whatever::whatever::whatever::whatever:

PRI?LO JE DO NASLEDNJIH NAPAK

Objavili ste objavo z ve? sme?ki kot je dovoljeno na forumu.Prosimo zmanj?ajte ?tevilo sme?kov in ponovno objavite.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

meglenke
Napisano

?e sem pravilno sli?al, ko sem Han?otu gledal za gretje stekla, so tam nekje okoli sopotnika releji. Zelo verjetno je tudi za meglenke, vsaj ponavadi, so vsi na istem mestu. Druga?e pa kak service manual ali pa pogledat pri komu, ki ima meglenke ?e original.

za zadnjo, za sprednje ne. vsaj sli?i se ga ne za sprednje, za zadnjo je kar glasen :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzig
Napisano

injektori nimajo nic z vzigom(iskro),si 100% da vzig dela al ne?dobi izpravniga in ce nebo iskre se isce problem naprej,kaj pa mitja pravi si ga klical??

da bi vzig moral delat... ampak iskre ni. bom probal se kak drug vzig, sam da ni kej drugega ko jih kuri da nebom celemu forumu skuril vzigov :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzig
Napisano

to sem dal gor jaz tud.. sicer na glavo zraven v?iga pa na ?asijo.

a je mo?no da so injektorji? rele za injektorje? a da ?e iskro ?e injektorji ne delajo? ko zadi ni? kej po bencinu ne zgleda kot da smrdi. sam pumpa dela ko se je sli?i ?e preko diagnostike probam. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzig
Napisano

nope :(

dans bo fotr v lublani bova probala se mal predrmat stvari... drgac je pa seznam stvari "kaj pa ce je to" (racunalnik, senzor na gredi etc) po katerem bo treba menjat ce ne bo vzgal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzig
Napisano

bom ja. sm tut kable postudiru ce so mogoc. bom probu dans da en vergla avto pa bom mal kable drmu spredi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzig
Napisano

ma ta je prisu iz avta ki 100% preverjeno dela, pa ni niti ENKRAT vzgal z njim! :( tako da se bojim da ni frtajler

zgleda da res ne ostane drugega da se zunanjega probam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzig
Napisano

varovalke zgledajo vse cele.

sm probu sam en kabl sam, sam zadnic je vzgal tut brez tistga cilindra (pac s petimi) ko se je menjal vzig... tak da bi s 5mi tut moral zalaufat.

se je pa potem ko se je menjal zadnjic vzig (14 dni nazaj?) ene parkrat namatral da je vzgal (ampak je).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzig
Napisano

zamenjal v?ig (mitja zrihtal drugega) :(

pumpa dela normalno sicer heh. a je lahk se kej drugega? bom se iskro sprobal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.