Tukaj je zadeva popolnoma jasna. Tisto kar se na kakr?enkoli na?in ogla?uje, bodisi v prospektih, katalogih in ostalih javnih objavah velja in morajo trgovci spo?tovati. Na podlagi teh informacij se ?lovek navsezadnje odlo?i za nakup. ?e se ugotovi, da je pri?lo do tiskarske napake ali kak?ne druga?ne pomote, mora biti le-ta ustrezno objavljena v sredstvih javnega obve??anja in na prodajnih mestih. ?e je tako kot pravi?,ima? vso pravico zahtevati kar je bilo ogla?evano ali pa zahtevati ustrezno zni?anje kupnine.
Lp
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
sem vceraj biv zmenjen z eno bejbo da greva v avstrijo mal v shoping. in zutrej ko sem sem sel ponjo je na cajte volan zatresu. mal sm se ustrasu kaj je ampak zlo hitr nehal. poberem njo, greva v avstrijo, se dobim ihartmazda, pol greva mal v shoping, nakar se odpeljeva domov in na poti domov se volan zacne se bolj trest avto gre na levi strani kar gor in dol. jest se kar posteno ustrasm in ustavm na prvem parkingu. poklicem fotra da ne pride z orodjem in dvigalko da bi pogledala kaj je. pride fotr se usede v avto ga przge pa zacne dirkat tam po parkingu, pa z rocno obracat.... jest se raj obrnem in ne gledam. stopi vn iz avta in rece: tamav kaj me jebes. avto je vredu! dons zutri pa do mehanika pa mu povem zgodbo pa pravi homokinetcni je zanic.
zdej pa jest vas sprasujem kje se to da dobit po normalnih cenah?
Ti, ampak fotr je pa faca...
Bemu, sva se o tej temi zadnji? na dolgo pogovarjala z Bossom...
Sam sem mojo kupil pri Interclassu, bila pa je uvo?ena iz Italije, leasing hi?a ALD...
Ne glede, da smo vse ?ivo preverili, tudi servise, je res, da sem zraven dobil neko butasto ALD servisno knjigo... OK, ko so pri MMS ra?unalni?ko preverili zadevo v A in izdali SLO knji?ico, sem bil pomirjen, vendar vseeno...
Bom ?el za foro kar h in preveril zadevo. Po 3 letih upam, da ne bo kak?na ?tala...
Glej, karkoli je, ne bo? ni? sama pla?evala. Avto je v garanciji, serviser vidi, da je nekaj narobe, opozarja? jih ?e ves ?as... Nobene bojazni ni, da bi karkoli sama pla?ala
Te?ko re?em, zadevo bi moral videti v ?ivo. ?e vse dr?i, je cena zelo dobra, vendar pa tudi mene ?udi stanje pod pokrovom. Moja ima skoraj 130kkm (mojih 50kkm) pa je brez pranja zadeva kot nova. Sede?i so tudi mene zmotili, ampak je tudi svetloba fotke bolj ?udna. Predno se dokon?no odlo?i?, ga ?e enkrat res temeljito preglej in pozabi na ?ustva.
ni samo to da jih poznamo - ampak so vsi servisi delani pri njih in tudi ?e je kaj narobe je servisirano pri njih vklju?no z kleparsko li?arskimi posegi
S tem smo nekako stalne stranke in je hitro privilegij v kak?nih 10% popusta - se mi zdi fair in edino pravilno, da nas pouj?kajo tudi s kak?nim popustom na stalnost
Glede na cene je to najmanj kar lahko storijo...
Jaz sem tudi pri zadnjih zamenjal samo gumico, vendar ni vredu. Prevece trda in po sredini ni vredu brisalo. Tako, da je bilo potrebno nabavit original...
lp
To verjetno pomeni tudi pripadajo?o plastiko ali samo original gumico? Morda ve? ceno?
Jaz sem jih ravno v?eraj zamenjal. Sedaj so gor Valeo s katerimi sem bil pri prej?njem avtu kar zadovoljen.
Problem pa imam pri zadnjem brisalcu. Gumica je popolnoma druga?na od prednjih, tako, da je ne morem skraj?ati in zamenjati samo nje. Zgleda, da bo treba nabaviti original... :ne vem:
Imam eno vpra?anje. Ali je potrebno na M6 karavan menjati zadnji brisalec z originalnim ali ne. Kolikor sem videl, zadnji brisalec ni navaden, ampak ima nekaj ?ir?o plastiko, ki se ujame v enoten izgled z ro?ico.
Kdo kaj ve o tem? :ne vem:
na en nacin imas prav...sam za zimske gume to ni toliko izrazito kot je to pri letnih
Zimske so vse "softici"
Bolj mehke k so bolj jih pumpas (hahah ker stavk)
AAAAAAAAAAA, Labi, kaj si naredu!!!! Sm mel polno goflo kofeta v ustih, pol sm pa tole prebral... Zdej mam pa kofe po monitorju, tipkovnici, telefonu, dokumentih in familiarnih slikcah na pisalni mizi...
In kolk naj po tvojem napumpam UG7?
... ne sej raj? ne, da se ne bo Kaalman po?util preve? ogro?enega sorry za ta joke...sem moral
Kar se pa ti?e pumpanja zimskih gum, pa si Kaalman lahko pogleda? v priro?nik o uporabi tvojega avtomobila in si poglej kaj priporo?ajo pri polnjenju zimskih gum.
Druga? pa se zimske polnijo ve? tudi zaradi tega, ker so to mehkej?e gume in po mo?nosti bolj klobasaste. ?e ho?e? imeti relativno normalno vo?njo, da ne bo zgledalo, kot da ima? podvozje ?ist gumjasto in da se bo vsaj pribli?no normalno vozilo skozi ovinke bo? napumpal gume precej ve? kot letne.
Jaz jih pumpam eno tolk kot zdaj letne, se pravi cca 2.8 - 3.0 bara
Aj, aj, pol sem ga pa jaz polomil. Sem imel napumpane 2,4 pa sem jih spusti na 2,2 tako kot je na nalepki na avtu... Grem jih danes dopolnit tako kot pravi?. Pa to dejansko velja za vse zimske gume ali imajo proizvajalci in modeli gum kak?ne specifi?ne zahteve? Po moje Sava ni izto kot npr. GY UG7 :ne vem: Ali pa??
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hehehehehehehehehehe, oba sta dobra
Povezava za deljenje
Deli na druge strani