Skoči na vsebino
Stopalka sklopke
Napisano

Varjenje 10?

Nosilec motorja 50?

Clutch slave cylinder 45?

Pa sklopko sem se uzel da jo zamenjamo se nasledni mesec 210?

tko da vse skupaj z sklopko malo cez 315?

Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stopalka sklopke
Napisano

Nocem biti crnogled, ampak pocen odbijac in maska, spodnji nosilec je spustu, manjka soba in pa pokrovcek za pranje zarometov, pocena sklopka. Da ni nakoncu res bil zaleten. No glavno, da si sedaj zrihtal :prstgor:

ja po mojem je res neki mogu scarat. ampak ja popravljamo zadevo tko da se ne sekiram ampak ja neki je zih uzad za tem blo.

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stopalka sklopke
Napisano

Zivjo druzba

Vsem hvala za menjenje in predloge.

zadeva se je za 1x posvasala. Naredili so tudi se dodatno ojacitev ki bo pritrjena na sasijo vozila saj je tam vse skupaj utrgalo.

na zalost se mehaniku ne sanja kako je to prejsnjemu lastniku ratalo.

tako da upam da bo danes avto ze nazaj na cesti saj tako je bilo vceraj receno.

pozamenjali bodo se spodnji nosilec motorja saj je bil hin prav tako dolili novo olje v menjalnik, zamenjali cilinder sklopke ali kako se ze rece.

ker sem sklopko ze narocil bodo pogledali ali bo treba sklopko zamenjati ali je bila tezava skoraj 100% v popokanih nosilcih...

drugace bo pac na zalogi za dan ko bo pa res potrebno menjati sklopko.

tako malo na kratko. pocasi se mi sanja zakaj je bil avto za taksno nismo ceno na avtonetu. na sreco vse kar se je do sedaj odkrilo se je ze naceloma popravilo, nekaj pa se pride na vrsto

v prilogi se malenkost slik za lazjo predstavitev

en zoom zoom pozdrav

Curko

f714259c2725eb91ab31234df8fb9aea.jpg4e0b7ee930aec135d8c7dd03291a2985.jpga0f41f983bca5f0a21b9a846b73a77e7.jpg6bfa93301e912efd7b5dd9abf5491e23.jpg33420f2dec51d54232e9f3f808c63e6a.jpg9c1cf69de24c3e4b89836954e32dbbaf.jpg61a55a36c8437fb0b8226c4cece1c755.jpg

Odmontiraj in pelji v kranj cugelj (bitnje). Zavaril ti bo za ceno enega piva. Ce pa ne bo kul pa nazalost ebay edina opcija. Drgac pa iz nemcije dobis paket v stirih dneh.

suprca hvala za info. smo zavarili ampak se vseeno bom narocil za bogih 40? kar to z ebaya da ce se kdaj kaj takega ponovi da je takoj pri romi na zalogi. :-)

Ej...Curko ti kar zavari to bo? najbolj poceni zrihtal .ta ki ti bo zavaral lahko malo oja?a z vari.mislim da na? mojser AJVAR pozna dobrega mojstra.lp

suprca smo zavarili. ojacali z vari in zadeva naj bi bila ze danes montirana kn mazdica na cesti *_*

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stopalka sklopke
Napisano
bi pa predalgo hodi ga hudic. na zalost

?e ne dobi? druge rabljene, daj to zavarit! Tudi aluminij se da lepo zavarit.

to razmisljam ja da bi dal kr zavarit kakemu mojstru. grem jutr v akcijo da malo zvem cenovno

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stopalka sklopke
Napisano

Zivjo druzba

Pocasi opazam zakaj sem mazdo dobil za taksno ceno.

Namrec tezava ni v sklopki ampak v stopalki sklopke saj je unicen oz pocen alumini za sklopko.

zdaj pa mogoce kdo s kaksnim predlogom kako naprej.

cena originalne na pooblascenem servisu je 418? ker se na zalost ne dobi samo zadnjega dela ampak samo v celoti.

vsako mnenje bo zelo koristno saj je avto trenutno v nevoznem stanju

Curko88398d6e398c8d575a1cbae276636fac.jpg3894b0256abb376d1191bb467d19b624.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 lambda sonda
Napisano

Bom se v nedeljo priklopil na tester pa pogledal. Ker sem jutri cel dan v sluzbi pa sporocim kaj in kako za enkrat pa hvala za vse odgovore

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 lambda sonda
Napisano

No za enkrat res ne mece se v "safe mode" kadi pa na momente za crknit belo. Tehnicni se bliza pa doma mal straha da spet nebi naredil zaradi izpusnih ko tok kadi pa lucka svet

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 lambda sonda
Napisano

Zivjoo

Eno vprasanje na mazdi se mi je prizgala lucka za motor. Priklopim na racunalnik pokaze lambda sonda. Resetiramo in po cca 100km se prizge nazaj. Trenutno mazdo vozi moj oce ki ima pa veliko kratkih razdalj cca 30km na teden. Pa se to nikoli vec kot 110 km/h jaz sem bil z njo parkrat v ljubljani in jo dobro prepihal. Zanima me ali je resitev samo menjava lambde sonde (350?) ali je mogoce se kaksna druga moznost.

Hvala za odgovore1cd5cf56b3e539aa74651817c109e78a.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cviljenje
Napisano

Upam da nisi vodil z navadno mastjo mazal...

Nene to pa ne. Res me zanima kaj tako mocno cvili. Se ljudje kar obracajo ko cvili kot vlak. Ce ni idej kaj bi lahko bilo se bom moral kar do nasega forumskega mehanika zapeljati g Pelkota ce bo odkrit kje tici tezava hehe

Poslano z mojega GT-N7100 z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cviljenje
Napisano

Ko si menjaval ploscice je sel cilinder lepo nazaj? Si kaj podmazal vodila?

nekaj slikic starih plo??ic in potem ?e nekaj slik kle?? seveda sem malo podrgnil da je ?el rust dol

gumice niso ravno v najbol?em stanju, cilinder?ek ?el lepo nazaj in seveda podmazal vodila

slike sledijo

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cviljenje
Napisano

Zivjo

Eno vprasanje ne dolgo nazaj sem menjal plo??ice saj so bile res potrebne menjave. Pogledal sem se malo klesce ki se mi pa zdijo da bi bi jih bili treba obnoviti.

Zanima me nekaj. namrec ze 1-2meseca se pri zaviranju slisi zloo glasno cviljenje. Ali bi bile klesce lahko da na momente skos drzi ali kaj bi lahko cvililo glede na to da so ploscice nove.

En zoom zoom pozdrav

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klju?avnica M6
Napisano

Evo zrihtal kljucavnico dobil poceni pa smo zamenjal tako da nic vec ne lezemo preko sovoznika hehe.

Poslano z mojega SM-N9005 z uporabo Tapatalk

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klju?avnica M6
Napisano

?ivjo

Zopet imam te?ave z mazdo 6 2005letnik. 
V?eraj se voznikova vrata ni so ve? odpirala niti od znotraj niti od zunaj. Probal sem odkleniti na klju? ampak avto se odklene razen voznikovih vrat ne. Zakleniti se ga pa ne da preko klju?avnice.  Tako da lezem notri ?ez sovoznikove vrate ker voznikove vrate ni mo?no odpreti na nikakr?en na?in. 

Kaj bi bil vzrok? Koliko pride menjava klju?avnic na avtu? je ?e imel kdo tak?ne te?ave?

Lp Curko

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 PRESTAVE
Napisano

?ivjo vsem

V?eraj na varni vo?nji je pri mazdi 6 2005 letnik za?elo metati iz 3 v prosti tek ce sem probal ro?ico drz?ati v 3 prestavi je tako mocno sunilo da je ni bilo mogoce drzato v 3 prestavi. tako da se vozim z 1 2 4 5 ker mece pri 3 iz prestave. Kaj bi lahko bilo?

lp

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem z gasom
Napisano

Zivjo

Ko avto prizgem in hocem speljati avtu zmanka moci cez nekaj casa pa mocno poci in avto deluje normalno

Oz

Ko prizgem avto in pohodim gas se obratomir povzpe sele na 2000obratov na minuto in ima zelo cuden zvok cez cca 20sekund avto normalno zopet deluje

Ali je mogoce kaksna loputa za gas problem? Je ze imel kdo ze kaksen taksen problem. V biznji prihodnosti prilozim se filmcek

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SERVO PUMPA
Napisano

Evo smo kar doma popedenal. eqemedat.jpg

hetetypa.jpg

e8epatam.jpg

a2anu8ut.jpg

vase9y8a.jpg

zuje6a7y.jpg

Stroski 11eur. Dela za cca 30min pa da se posu?i zadeva pa kr blo 2 do 3 urce

Morm pa rect da od zacetka je zgledalo katastrofalno. Ampak potem se je pa vse porihtalo

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SERVO PUMPA
Napisano

super, da ne bo prevelikega ?oka za to?l...

off topic

ampak vsaki?, k vidim tvoj post glede pu??anjem teko?in se mi razleze nasmeh, ko zagledam tvoj nickname.

Hehe :)  :zoom-zoom:

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SERVO PUMPA
Napisano

Bil danes pr AH KR?I?NIK verjetno je po?ila cev cena cevi cca 100eur + cevka klime ki spu??a 96eur. Tako da bomo kar popravili sem mislil da bo zopet gromozanska vsota denarja 

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SERVO PUMPA
Napisano

Eno vprasanje imam ki mi ni cisto jasno zato vas sprasujem za nasvete.

Zmankuje mi servo olja vsak dan ga lahko dolivam. Ampak servo olje kantico imam na desni strani. Na levi mi pa spusca od nevem kje. Vec razvidno z slike. Ne vem kako je lahko cevka od klime masta od servo olja. Ker okoli cevke ki je na sliki ni nobene druge cevke okoli nad njo levo desno nic.

Kaj naj se pogledam. Kaj bi vi naredili

post-6506-0-54146000-1406465555_thumb.jpg

post-6506-0-84328300-1406465682_thumb.jpg

post-6506-0-42437400-1406465760_thumb.jpg

post-6506-0-19774600-1406465853_thumb.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SERVO PUMPA
Napisano

Ne vem kaj naj recem. Curi in curi. Iz povsod. Raje ne vprasam koliko pride popravilo.

Pa se cevko za klimo moram menjati ker spussca na 2 koncih in se in se. Ne vem kaj naj naredim.

Dobro preracunti ce se mi splaca se popravljati ali naj raje kaj novejsega vzamem. Kaj pa vase mnenje

post-6506-0-56024100-1406400701_thumb.jpg

post-6506-0-78815200-1406400738_thumb.jpg

post-6506-0-78996100-1406400788_thumb.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SERVO PUMPA
Napisano

?ivjo

O?itno mi je na mazdi 6 2005letnik crknila pumpa za servo. V 2tednih je spilo ?ude?no vso servis teko?ino. 
Zanima me ?e slu?ajno kdo ve koliko pride NOVA servo pumpa

Lp ZOOM-ZOOM

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

centralno zaklepanje
Napisano

Snel prastiko z voznikovih vrat odklopil motorcek centralnega zaklepanja in use deluje. Kje je tukaj fora. Odklopljen mam kabelj za cent.zaklepanje in vse deluje dalinca use se zaklepa pa sploh nisem priklopil nazaj kablja...

Haha dobra tale japonska fora odklopis kablovje in vse delujepost-6506-140475391147_thumb.jpg

Vrstni red slik je obraten. Spodaj je kabelj priklopljen in se avto ne zaklene in ropota 24/7. Kabelj odklopis se zadeva umiri in vse deluje hehe

post-6506-140475384844_thumb.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.