Skoči na vsebino

ne, sklopka je bla na koncu sicer bolj boga ampak se vedno ok

jaz sem menjal "samo" en bat pa cel menjalnik

meni je do konca po?il 1.bat, ko pa smo vzeli ven ?e ostale, pa smo na drugem na?li razpoke, tako da bi tudi v kratkem ?el rakom ?vi?gat...

zdaj pa sem ?e gledal da je tudi vztrajnik malo na meji potrebe po menjavi, ampak sem z budgetom ?e malo na tesnem... :blush:

zakaj pa si menjal menjalnik?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

hehe tko zgleda pocen bat (sem mel to na prejsnji)

Objavljena slika

najdes rabljen bat pa zamenjas...to se je meni zgodilo pri 180.000km...sem naredil se skor 100.000 pa sem pol avto prodal

meni je ?ist isto po?il bat kot tebi, samo da smo po zadnjem ?raufanju ugotovili da je napokan tudi drugi bat... pi..a ne vem kaj je z temi diesel mazdami! bo me ta avto ?e na kant spravil!

ve kdo za kak dober vztrajnik? je vztrajnik pri 121 in 136 konjski enak?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Batni obro?ki
Napisano

rabil bi batne obro?ke za m6 2005, diesel 89 kw

ve mogo?e kdo za kak?ne v slo? ker moram druga?e ?akat ve? kot en teden da mi jih dostavijo...

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem MAZDA 6 ne gre na obrate
Napisano

Problem re?en :bravo:

Na sre?o ni bilo tako hudo kot smo predvidevali. V bistvu se je na cevi ki gre iz intetrcoolerja v motor blokirala loputa in je zaprla dovod zraka. Loputo smo odstranili in zdaj spet avto leti kot mora.

Hvala za pomo? :D

na sre?o ste pri?li precej ceneje skoz kot bom jaz... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ma kaj ti je ?la normalno na obrate? Oziroma kako se je obna?ala preden si ugotovil da je po?en bat?

ko je laufala pod ?tandgasom je blo vse kul razen kajenja, ?e pa sem dodal gas pa ni bilo prave mo?i in nobene kompresije (z motorjem nisi mogel ni? zavirat ?e si zamenjal brzino navzdol). sem pri sebi tudi sumil najprej turbino...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bat bi izklju?il, ker dela avto na minimum mirno. V bistvu mi deluje kot da ne dobi zraka...

jaz mam tudi trenutno po?en bat na moji mazdici, pa je na minimumu tudi delala normalno... razen tega da je ful kadila, je blo vse normalno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

hvala YavarYe X6V6 za nasvete, si si zaslu?il kak?en pir, pa mogo?e tudi kako pico :D jutri pa se ?e ?ujema...

kaj pa pravite na to olje

http://www.avto-olja.si/olja/index.php?opt...10&Itemid=6

ga kdo uporablja in kako se obnese? nekaj sem ?e prebiral da ste hvalili enega mobil-ca, ampak ne vem ?e bil to ravno ta...

tega modela ki to prodaja kdo pozna? je na mestu ali nam obi?no olje prodaja?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

hehe tko zgleda pocen bat (sem mel to na prejsnji)

Objavljena slika

najdes rabljen bat pa zamenjas...to se je meni zgodilo pri 180.000km...sem naredil se skor 100.000 pa sem pol avto prodal

jeba je bat, la?je turbino menjat... bom verjetni vzel novega, bom pa ?e obenem naredli veliki servis ?e je ?e avto razkopan, ?eprav mi ?e nebi blo treba kakih 30kkm...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

en - set je tole 23-20C - pi?e qty 4 ampak po moje 4je kosi v setu.....

post-2637-1323279897_thumb.gif

ter spodnji del posebej 11-21C

i??e? verjetno bat?

i??em samo bat ja, vendar ?e ne vem ?e bom menjal vse 4 ali ne, odvisno od cene... ?e je cena enega 280, potem ne bom menjal vseh... verjetno

pa kje si na?el zgornji cenik?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

uf....spet enake mo?nosti, Simon, rabljene na avto.net, ebay...

LAbiju so ga kar na cosmosu menjal se mi zdi....ti probam najti katalo?ko :)

RFY811SA0 PISTON SET STD. KOLBEN ? 261.73

niti ni tako zlatarski na mazdi (to je glava pistona)

RFY811SB0 PISTON SET O.S. 0.25 KOLBEN ? 318.16

RFY811SBX PISTON SET O.S. 0.50 KOLBEN ? 318.16

odvisno katerega imas sedaj

jao ne vem... kje naj to pogledam?

pa to ma? za en komad ceno? ker ma? napisano PISTON SET?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dej povej kaj se dejansko je zgodilo.

ko si avto v?gal je za?el nenormalno kadit (modro-bel dim), skuril je 2 dcl olja na 50 km... to se je vse zgodilo v enem dnevu...

en dan prej je pa ga ful streslo ko sem ga ugasnil...

v glavnem mehanik je pol pregledal turbino in je ok, pri izpuhu prvega bata pa je blo vse mastno, ker je kar pljuval ven olje... zej ?akam da glavo od?raufa...

da ?e spotoma vpra?am, kje nabavljate dele za veliki servis(jermen, vodna pumpa,itd...)?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

hvala vsem za nasvete, sem ?e cel zagnan iskal novo turbino, potem pa me mehanik kli?e da je turbina ok, da je nekaj druga narobe... mora glavo dol spravit da bo videl, nekaj je pa definitivno narobe na prvem batu... ne vem ali po?en ali so ?li kaki batni obro?ki...

tako da bi ?e za ta primer prosil kak?ne nasvete kako naprej...

hvala majstri

pla?am gajbo ?e se kdaj vidimo na kakem sre?anju...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

A nisi vedu ?zmeden? .

2 kolega sta OBA na svojih mazdah 5 to menala in pucala cedil, i lahko mi verjame? ni blo lepo za videt.

pozna kdo v okolici mb kak?nega doma?ega mojstra za menjavo podlo?k?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.