ko sem jo kupil ni bila, kaj pa je bilo prej na njej pa ne vem... mam naro?ene vse 4 nove bate pol pa bo kar bo, ?eprav me bo oskubilo za 1500 ? za dele vse skup z velikim servisom, plus delo... jeba za lepe praznike...
hehe tko zgleda pocen bat (sem mel to na prejsnji)
najdes rabljen bat pa zamenjas...to se je meni zgodilo pri 180.000km...sem naredil se skor 100.000 pa sem pol avto prodal
meni je ?ist isto po?il bat kot tebi, samo da smo po zadnjem ?raufanju ugotovili da je napokan tudi drugi bat... pi..a ne vem kaj je z temi diesel mazdami! bo me ta avto ?e na kant spravil!
ve kdo za kak dober vztrajnik? je vztrajnik pri 121 in 136 konjski enak?
Na sre?o ni bilo tako hudo kot smo predvidevali. V bistvu se je na cevi ki gre iz intetrcoolerja v motor blokirala loputa in je zaprla dovod zraka. Loputo smo odstranili in zdaj spet avto leti kot mora.
Hvala za pomo?
na sre?o ste pri?li precej ceneje skoz kot bom jaz...
Ma kaj ti je ?la normalno na obrate? Oziroma kako se je obna?ala preden si ugotovil da je po?en bat?
ko je laufala pod ?tandgasom je blo vse kul razen kajenja, ?e pa sem dodal gas pa ni bilo prave mo?i in nobene kompresije (z motorjem nisi mogel ni? zavirat ?e si zamenjal brzino navzdol). sem pri sebi tudi sumil najprej turbino...
hehe tko zgleda pocen bat (sem mel to na prejsnji)
najdes rabljen bat pa zamenjas...to se je meni zgodilo pri 180.000km...sem naredil se skor 100.000 pa sem pol avto prodal
jeba je bat, la?je turbino menjat... bom verjetni vzel novega, bom pa ?e obenem naredli veliki servis ?e je ?e avto razkopan, ?eprav mi ?e nebi blo treba kakih 30kkm...
ko si avto v?gal je za?el nenormalno kadit (modro-bel dim), skuril je 2 dcl olja na 50 km... to se je vse zgodilo v enem dnevu...
en dan prej je pa ga ful streslo ko sem ga ugasnil...
v glavnem mehanik je pol pregledal turbino in je ok, pri izpuhu prvega bata pa je blo vse mastno, ker je kar pljuval ven olje... zej ?akam da glavo od?raufa...
da ?e spotoma vpra?am, kje nabavljate dele za veliki servis(jermen, vodna pumpa,itd...)?
hvala vsem za nasvete, sem ?e cel zagnan iskal novo turbino, potem pa me mehanik kli?e da je turbina ok, da je nekaj druga narobe... mora glavo dol spravit da bo videl, nekaj je pa definitivno narobe na prvem batu... ne vem ali po?en ali so ?li kaki batni obro?ki...
tako da bi ?e za ta primer prosil kak?ne nasvete kako naprej...
hvala majstri
pla?am gajbo ?e se kdaj vidimo na kakem sre?anju...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
meni je do konca po?il 1.bat, ko pa smo vzeli ven ?e ostale, pa smo na drugem na?li razpoke, tako da bi tudi v kratkem ?el rakom ?vi?gat...
zdaj pa sem ?e gledal da je tudi vztrajnik malo na meji potrebe po menjavi, ampak sem z budgetom ?e malo na tesnem...
zakaj pa si menjal menjalnik?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani