Ja matr pa lih na servisu se MORA dt prevert a so dejanski kilometri al ne. Jst jim ?ist n? ne vrjamem da se neda, ?e ti servis ne zna pomagat kdo ti pa bo pol? Na kermu servisu so ti to rekl?
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Kolikor ?asa bo? ugotavljal tako da se samo vozi? toliko ?asa bo?-si ?e vrgel stran, treba je pod avto in preverit, nima? mulfunkcijskega displeya, da ti napisalo "zamenjaj desni kon?nik na roki ker ima luft in ti dela klik"
POZOR!
No pa ?e cvetka pr mojmu Hyundaiu. Avto je TOP-K in seveda bi mogu original met vso opremo. In pa? se je zgodil da mi je crknla zajla za ?tevc. Vse ok. Kupim novo na poobla??enem (cena 22?) in gremo lepo razderat. Tastaro lepo dobim vn ker je bla itak po?ena, nato pa na monta?o nove. Nekak ugotovimo da je luknja v po?arni steni nekam majhna da bi ?el skozi plati?ni tulc od ?tevca. Nakar ugotovimo da so talenti NAKNADNO monteral alarm v avto in so kable potegnl ?ez isto lukno kjer je speljana zajla za ?tevc. Use ok dokler ni treba menjat zajle. In se je zgodil da smo mogl pocvikat ceu alarm samo zato da smo ?ez dobil un plasti?n tulc od zajle. Pol pa sestavt to use to skupi nazaj...3 ?ice modre barve, 3 rde?e barve, 3 zelene, 2 ?rne, 2 vijol?ne, pa ?e ene 20 ?ic........zdj pa vohi kera gre km. In nakonc itak nismo prou zvezal (sicer smo ozna?l s flukijem kam gre kera) in sm lepo ?ou domov brez alarma. Tok o tem kako poobla??eni delajo. Poleg tega k so menjaval zadnje plo??ice niso zadi n? podmazal, ne preverl ?e use lepo dela, in pol k mi je mehanik menju le?aj so seveda plo??ice razpadle ker so bile SKUHANE!!! Prakti?no sem biu zadi brez bremz zato ker se unmu na servisu ni dal zadevo mal podmazat oz. prevert. Nkol ve? u ?ivljenju ne gre avto na poobla??enga. Tako kot pravi Yavar, vidu ga bo samo k se bom mim pelu
POZOR!
Ja na ?alost je res velik swiftov ?lo na streho, pa tko dobe ?katlce so (mislm na GTI-je).
Glede kvalitete avtov je res brezveze karkol komenterat, ker niso samo avti manj kvalitetni kot neko?, ampak tudi USE ostale stvari. Od storitev, kvalitete hrane in pija?e (so sam ?e E-ji notr), pa use je made in china (sm za moment pozabu kako se to?no napi?e china, pa sm sam na spodn delu Fujitsu-siemens mi?ke pogledu, in lej ga vrag, made in china )
Dans je sam sre?a pr nakupu pa dobr nasvet prjatla, ki ime ?e izku?nje s podobno zadevo. Use kar navajao proizvajalci in garancije v nedogled je en sam bul?it. Kaj ti pomaga ?e ma zadeva 3 leta garancije, pol jo ma? pa skupno en let sam v popravilih. Brezveze.
Tko je, dans je treba bit extra pazljiv ?e ho?? met dobro stvar. Drugi cajti so o?itno.
POZOR!
Prej sm zaj**u v prej?nji temi, v sprednjih vratih so 6x8 zvo?niki, se pravi srednji ovali, zadaj pa 16 cm. Sam pomoje bi se dal z mal predelavami zbasat not taprave 6x9 ovale.
POZOR!
Kokr je men znano ta lu?ka sveti ?e pritisk olja ni ok, tako da nivo olja ni lih use. Kaj to?no pa povzro?a padec pritiska olja pa naj na?i maherji povejo
POZOR!
Tud mene je zadnji? frigidni izsilu en ?pagetar, pa mu mal pohupam da ?e me ?e izsil naj usal mal potegne z uno kripo Audijevsko, on pa men z roko poka?e kao da sm nadrkan. Ok, si re?em sam pr seb, bo? vidu hudi?a. Ga prehitim, se peljem v?tric z njemu, moj brat pa ?ipo dol in bum po ?peglu. Sicer ga nismo odlomil ampak je pa deloval, tip je meu 3 Km varnostno tazdaljo
Milo za ?amopn pa je.
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Al pa z evotom
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani