Skoči na vsebino
od toce pogrizena guma pr oknih
Napisano

lep pozz.

kako se teli zadevi rece k mam tako grdo naceto?

to se mi je vrjetno zgodil ko je bla toca...ceprov kolegi so komedijanti pravjo da mi je to vrana pogrizla :hohoho:

mam na vseh vratih to za zamenjat...nevem niti kako se temu rece,tok da bi pogledu in narocu...

tok da ce kdo ve,help me! :dudek:

post-7053-1354964790_thumb.jpg

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Risi in poliranje
Napisano

Ne vem, ?e nikol nisem sam poliral avta, ne bi rad kej zaj...., pa ?rn avto je, ?e tko je ob?utljiva barva, zato raje prepustim komu, ki obvlada. Hvala. :)

Hvala tudi teb ZMAJ za info....

drgac pa povej iz kje si pa ti najdemo najblizjega moznega izvajalca.

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323F 1.4i, 2000 letnik....ropotanje
Napisano

ya... sam mam tud one originalne (ko niso gumijasti...) ampak mam notri samo gumijaste trenutno....

prevec ga hajcas notr...potrem ko avto miruje se zarosi...mors tut vedt da je avto star in to tko je.ne tesni vse vec tko kokr treba...sej to se dostim avto zgodi.

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja, bi bil zlo vesel, ?e bi imel kakega majstra, (v okolici mb), za take malenkosti in ki ve kaj po?ne. :blush: Aja, oni mikro jermen pa ?e vedno cvili, ampak zares samo zjutraj ko avto prvi? za?enem oz. ko stoji ?ez no? na mrzlem, pol se pa vsak km manj sli?i, se komu sanja? :ne vem:

kok pa ma tale tvoja mazda km??

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

probi pobrisat to "usrano vodo" pa bos pol vidu kako pa kaj...ja men k je tko cvililo je bla pumpa zanic in mi je servo olje puscal...

ce pravs da avto ma tak zvok samo ko je mrzZzu,pol pa naj te ne skrbi prevec,kokr si reku...model,prevec se psiheras ;)

ce pa se vedno nisi sigurn,pa vozi makino do mazda servisa ker ti je najblizi,oz. avto pelko v medvodah...kar pa vem da ti je mal predalec...

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

barva za avto
Napisano

poklices mazdo centr...poves potrebno stevilko...in on ti pove stevilko barve (primer W16)

gres pol v MAVRICO in ti jo tm majstr namesa kokr jo bos rabu...vprasu te bo pa tut kako misles pact to zadevo...z pistolo,al na roke...in ti bo on vse zrihtu...mesajo jo pa v crnucah mavrica...ce si z lj ti nav tezko...al pa kje drugje. :prstgor:

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.