mi smo probali ?e z vsem ?ivim in vse je na koncu pokazalo da je izhod na oja?evalcu hin...
ker pa je oja?evalec "procesorni" naj bi to pomenilo da je fu? procesor katerega se pa po netu in po avtoakusti?nih trgovinah ne da dobit.
naro?il drug oja?evalec iz nem?ije dal 130? in zadeva je ista!
vrgu stran 130? za *ur?evo zdravje!
naj pa ?e povem da sem prvo mislil da je radio hin in zamenjal radio katerega mi je posodil kolega (delujo?) in po tem sem ugotovil da je oja?evalec...
tudi sam sem pisal v bose v nem?ijo in tudi v zda in odgovor sem dobil samo iz zda ?e? naj se obrnem na poobla??eni servis in mi bojo tam pomagali... Grem na poobla??eni servis in izvem da je samo oja?evalec 800? +DDV... pa saj niso normalni!
Sedaj se zanimam ?e se da kak?en drug oja?evalec zvezat in sem zvedel da samo v primeru da ?e dobim radio brez bose sistemom zaradi nekih signalnih izhodov...
Pojma nimam kaj naj naredim, da bo ?pilalo tako k treba ter da me na koncu ne bo stalo 1000?
Sem kar obseden z delovanjem in sli?im vsak ?ri?ek ali kak ?um. Ok, glasnost motorja je dosti ni?ja zaradi menjave obeh jermenov in natezalcev, ampak vseeno mislim da prispeva tudi to ker ni filtra k dosti bolj pro?nemu motorju. Sem pa govoril z mojstrom iz Se?ane, da bom kmalu nudil popolno zamenjavo satovja, tako da v primeru kontrole na tehni?nem, se vgradi spet satovje.
To ne bo potrebe saj trdih delcev ne bodo merili v naslednjih 5-ih letih...
diagnostike, slu?aj ?e je kaj narobe? Imam osnovni tester ja, ta ni prebral ni? tudi napisal ni ni?, ker ponavadi ?e ne podpira napake, napi?e da je, samo da je ne more prebrati.
ja ker pri moji mazdi je moral blendirat regeneracijo ter ?e neke spremembe narest da potem lu?ka skos ne svet.
Sedaj se normalno pri?ge ko da? kontakt in potem tudi ugasne ko se avto na?ge, kot da ni bilo ni? ter regeneracij ne dela ve?...
Poraba ni?ja za okoli 0.5 do 0.7 /100km ( sedaj se brez te?av vozim pod 6L/100km prej sem lahko ?e tako pazil na porabo in mi ni padla pod 6.5L/100km) moje vo?nje in relacije.
Slabosti JIH NI ! ! !
Nekateri so mi rekli da bo potem avto kadil in ne vem kaj ?e vse,...
Avto za?ne malo kaditi ?ele ko pride nad 3000 rpm ampak to je tako malo da ?e marsikateri novej?i bencinar bolj zakadi!
?e bo naslednji avto imel dpf bo prav tako letel vem....
Sem zdle malo "potipal" zadevo in odstranu okrasni obro?ek, samo izgleda da stevc ne gre vn skozi luknjo (AR156 je imela vijake in si samo potegnu ?tevc vn iz luknje) Je kdo dejansko ?e jemal na Ghjki ?tevce vn? Ker mam ob?utek da je potreno sodstrant del armaturke ki je okol njih..
imel!
malo se je treba potrudit...
na levi in desni strani je treba najprej odstrant okrasne letve, nato odvija?it par vijakov...
dobro je ?e sta dva da ti eden pridr?i narazen armaturo drugi pa povle?e ?tevec (gre pa kar na tesno,...)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mi smo probali ?e z vsem ?ivim in vse je na koncu pokazalo da je izhod na oja?evalcu hin...
ker pa je oja?evalec "procesorni" naj bi to pomenilo da je fu? procesor katerega se pa po netu in po avtoakusti?nih trgovinah ne da dobit.
naro?il drug oja?evalec iz nem?ije dal 130? in zadeva je ista!
vrgu stran 130? za *ur?evo zdravje!
naj pa ?e povem da sem prvo mislil da je radio hin in zamenjal radio katerega mi je posodil kolega (delujo?) in po tem sem ugotovil da je oja?evalec...
tudi sam sem pisal v bose v nem?ijo in tudi v zda in odgovor sem dobil samo iz zda ?e? naj se obrnem na poobla??eni servis in mi bojo tam pomagali... Grem na poobla??eni servis in izvem da je samo oja?evalec 800? +DDV... pa saj niso normalni!
Sedaj se zanimam ?e se da kak?en drug oja?evalec zvezat in sem zvedel da samo v primeru da ?e dobim radio brez bose sistemom zaradi nekih signalnih izhodov...
Pojma nimam kaj naj naredim, da bo ?pilalo tako k treba ter da me na koncu ne bo stalo 1000?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani