Skoči na vsebino
Te?ko speljevanje C35
Napisano

Sej ti je YavarYe X6V6, ne sili z vo?njo, ker pri menjalniku nikoli ne ve?. Treba je razdreti in pogledat...

Mraz mo?no, a ti takih problemov ne bi delal...sploh pa se je ?e otoplilo.

Otoplilo se je le za par dni, potem bo spet pritisnil mraz.

Je mo?no da je luft v ro?ki ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ko speljevanje C35
Napisano

Opazil sem, da se mi to dogaja samo kadar grem oziroma obra?am vzvratno navkreber, druga?e ne.

Ko sem pa bil danes v Kropi, kamor sem ?el po drva, je peljal lepo, edino ko sem ponovno moral obrniti navkreber v omenjeni vasi se je zadeva ponovila.

Je mo?no, da se to dogaja, zaradi mraza ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ko speljevanje C35
Napisano

Rikverc prestava, tam ti je najverjetneje v menjalniku odletel zobnik, pa ?e se bo? s takim ?e naprej vozil, lahko pade kak kos med ostale zobnike in ti bo blokiralo komplet menjalnik, kolesa prav tako, pri motorju pa ti raje ne bi privo??il da se ti kaj zgodi.

Ojoj.

Se je tebi to zgodilo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ko speljevanje C35
Napisano

Upam, da mi lahko pomagate, ?eprav ni Mazda, ampak vseeno vam bom hvale?en

Prijatelju sem ?el iz Polhovega Gradca v Cerknico z sposojenim kombijem iskat pohi?tvo v http://www.brest.si/sl/index/products/cid/3

Vse lepo in prav ?pilalo.

Ko sem se pa vrnil in smo omenjeno raztovorili, pa se je zgodilo to, da sem z muko speljal vzvratno s klanca.

Prvi?, lepo ?tartam in prestavim v vzvratno prestavo, ni?.

Drugi? ponovim vajo, ni?.

Tretji? se sprehodim skozi prestave, ni?.

?etrti? pa, ko sem hkrati stisnil sklopko in gas do konca pa je cuknil oziroma sunil, kot bi me nekdo butnil v zadek ; naredilo je hhrrssk. Smrdelo ni ni?.

Druga?e nisem mogel oziroma uspel speljati vzvratno.

Kaj bi lahko bilo narobe ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.