Ej..Nejco imel isti problem na mazda5 2.0 benzin ..cela JEBA za dobit kopjo te L.sonda.prva zgornja.iskal tudi dr.pelko tudi v Nem?iji rabljeno ni?...sem moral dobavit Novo .NkG.l.sonda cena 280?..popust na Mazda kp 200?..prej je gorela non stop rumena lu?ka od motorja...poraba je nihala..bodi previden ..?e ne bo razprava ti bo non stop opozarjala ta Lu?ka.mogo?e se da zdaj dobit kopjo.pelko bo vedel ..to je blo pred 8leti..zoom zoom..lp
Alora..kaj treba...gass na AC..1x tedensko delat dnevo 30 km..???in menjava olja 10.000km .pa tudi sistem ti ka?e koliko je olje obrabljeno ../jebemliga pa kaj ?e...???? Pol imajo vse znamke avtov to ..bi rekel AJVAR..cela JEBA....zoom zoom lp
Jaz jih dnevno dam skupaj ko parkiram na p.p.ima? modele ki parkirajo tik zraven avta ...ne more? v avto....cela jebaaa..zato jih jaz uporabljam..non stop..se dobro je trajalo 4 leta ...lp
Ja...pri meni se prav ?uje motor?ek kako preskakuje...posledi?no ne odpre ali zapre z.ogledalo..naj prvo menjajo pod garancijo..bomo.vidli naprej ...lp
A..ja bo treba na Mazda servis ..se zatika pri zapiranju in odpiranju zunanjega voznokovega ogledala..baje da se menja motor?ek.saj je ?e v garanciji Mazdurina..kaj je ?e kdo menjal to na Mazdi?? Pod garancijo.zoom zoom lp
Ja..MMS..VEJO..no?ejo vedet..koga farbajo .????ne more? verjet..saj to je znana napaka od 2013.l.vpoklic je bil ..do 2015 so re?li..kot je meni znano..lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mislim da dela SMS..mu po?lji..ti bo odgovoril...zoom zoom ..lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani