Evo pa sem tretjic opazil goreti rdeco lucko za Airbag... Nic ne utripa samo gori...
Pojavila se je pa enkrat ko sem parkiral v garani hisi in v parih sekundah ugasnila, prejsnji mesec ko sem avto motal v boks in vceraj zjutraj ko sem mel namotan 1/4 v desno... Avto sem zalavfal, grem led pucat pa se zsedem not in gorela lucka... motam volan levo desno (ce bi bil kabel v volanu) pa ni vgasnala... ko sm pa ugasno pa vzgal avto takoj zatem pa se normalno vzgala in ugasnila po 3-5s...
Peba pejt do Pelkota ker ma najcnej material pa vse kar nucas bo ti zrihtu... Komplet kuplo pa vztrajnik pa vse ma ded 250? cnej ko kirkoli euroton, gmt,... ko ti ze popust dajo pa je tolk cnej... poklic vsaj...
Do zdej zrihtana eknjiga na pooblascenem (kaalman kapa dol) in bo tut tko naprej 160? me pa ne bo pobralo... olje, oljni, naftni, kabinski in motorni filter... ter delo
Ce ropota to ki je zravn servo crpalke (ce gledas motor na desni strani zravn akumulatorja) in gre iz njega cev proti zavoram je to to... jz mam too ze vec kot pol leta ce ne se dlje ker prej slisal nisem
Hah ja sem mel istega oz. ?e kr mam Vakum ?rpalka oziroma servo oja?evalec zavor. Zreven rezervoarja za olje za servo volan... daj malo gasa pa dr?i med 2500-3000rpm... se najbolj ?uje
egr pa ne spu??a olja... lahko je samo karter kje dihtunga po?kodovana
Hja jz ti predlagam da peljes na en servis tko pac ko ni pooblascen... Pa naj ti scisti sesalni kolektor pa cevi EGR-ja pa pac verjetno tut cev do kolektorja pa vse... Zdej je velik poseg sam ce je tle tak saj potem je tudi v sesalnem kolektorju tko usrano ker vidim da je to vhod nazaj v masino...
Zna da te DPF jebe zarad blindiranja samo nas Zmego ma na 3-ki tako in ni panike je pa res da je francoska masina... Za MK2 sestico ne vem kaj ima samo zgleda ne obetavno... Mamo pa na forumu tut enga sicer ne vem tocno koga ampak je naredil odstranitev DPF nekje za 300?... Fizicno in Softwersko... S tem filtrom je sama jeba vidim pr fotru na 5-ki, na sreco jz na 6-ki nimam DPF... Je 2004
Ce si kje stajerska regija 03 ali blizu Celja ti svetujem lahko enga mehanika lahko pa ce si 01 pa v Medvodah obisci Simona Pelka. Specializiran za Mazde a hkrati jemlje biznis pooblascenim dragim servisom Korektn dec za korektn cvenk
Jup webasto se odznotraj cuje kot pumpa... dans sm pa z odprtimi sipamai obracal ko sm menjal gume pa sm cul isti zvok in smrdelo je po kerozinu tko pekoce in sm prisel do zakljucka da je webasto ker fotru isto na petki se tko cuje in smrdi...
Em ne vem kak to ropota ampak noter se cuje kot radiator ko luft pretka pac na vsako sekundo se mehur cuje... nekje v armaturi... zvok pumpe je pa pac kot vodna crpalka... sam pr 8-9°C se webasto ne vklaplja lih... ker vem kak smrdi pa da se cuje ko reaktivc ko dela...
Evo tkole je... Ko pridem iz sihta pa ugasnem avto se cuje ko pumpa neka se dela in dviguje obrate in jih v parih stopnjah spusti na nulo... Med tem pa nekje v armaturi brboncka kot mehurcki v pecki... Ko mehurci nehajo tut pumpa ugasne... Ne vem to je pa zdej ko je mrzlo... Mam pa 4-5km vozje iz sihta...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kuaaa? kak zlajfring?! Haha
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani