Danes sem ob dolivanju Vitrexa opazil,da se je na pokrovu intercoolerja pojavil nekak?en oljnat film velikosti nekak 5x5 cm,vsekakor gre za olje,ker ima okus po Castrolu... Po mojem vedenju seveda olje nima kaj iskati tam in mi ni jasno odkod se je vzelo. Olja na merilni palici ne manjka ni?,oziroma ga je toliko kot pred 9 meseci,avto gre normalno,ne gori nobena lu?ka,se ni? ne kadi,ni? ne kaplja in ni? ne ropota. Kaj za hudi?a bi to lahko bilo?
Lep pozdrav in hvala za odgovore. Aja ,avto je cx-7 benc.
Danes sem ob dolivanju Vitrexa opazil,da se je na pokrovu intercoolerja pojavil nekak?en oljnat film velikosti nekak 5x5 cm,vsekakor gre za olje,ker ima okus po Castrolu... Po mojem vedenju seveda olje nima kaj iskati tam in mi ni jasno odkod se je vzelo. Olja na merilni palici ne manjka ni?,oziroma ga je toliko kot pred 9 meseci,avto gre normalno,ne gori nobena lu?ka,se ni? ne kadi,ni? ne kaplja in ni? ne ropota. Kaj za hudi?a bi to lahko bilo?
Lep pozdrav in hvala za odgovore. Aja ,avto je cx-7 benc.
Mislim,da bi se morali vsi,ki smo kupili CX-7 zavedati,da je avto bolj fragilen in ima svoje muhe.Med vsemi ?lanki,ki sem jih prebral,preden sem kupil svojo CX je bilo kar nekaj opazk o cukanju-celo pri testnih vo?njah novinarjev.Tako,da je mo?no,da sploh ni kak?na napaka in avto to v?asih po?enja prosto po Pre?ernu. Kot sem ?e rekel,moja je tudi kdaj cuknila,zdaj pa ?e dolgo ne,pa se ni ni? menjavalo in popravljalo vmes.
Mislim,da to nima nobene zveze z turbino,raztegnjeno verigo pa se zelo o?itno sli?i. Moja tudi cukne sem pa tja v prvi,res pa da se v prvi bolj malo vozim sploh pa z 3500 obrati.
Pa ne more biti za soroden model potem 8x vi?ja cena.... Zdajle sem bil v AC Cosmos in sem malo spra?eval za kose za preventivno menjavo verige in tistega kar spada zraven. Cene so zanimive.
veriga pri nas 211? v USA 38$
aktuator 689? v USA 112$ in tako naprej
Poudarjam,da gre za originalne Mazdine dele v originalni embala?i. Tudi z letalskim prevozom,davkom in carino nisem niti na 1/3 slovenske cene. Nalednji? pa ko bom sli?al koga blebetati o ?kodljivosti TTIP -a pa ga bom s (ta staro) ketno po gobcu.
Danes sem klical mehanika in sem mu naro?il, da naj preveri to stvar. Ugotovil, da jih je fasal tudi zobnik na glavni gredi. Sedaj ne vem kaj naj naredim... Klical sem na uradni servis v Velenju, kjer so mi povedali, da je potrebno zamenjati glavno gred, ker je zobnik fiksiran na gredi. Ko sem ga vpra?al za ceno, mi je zabilo na rit, saj je rekel, da stane gred cca. 2000 eur. Ta stro?ek je full velik glede na to, da sem za avto pred dobrim letom pla?al slabih 9000 eur. A pozna? mogo?e kak?no cenej?o opcijo kako to stvar sanirat oz. popravit? Mehanik je rekel, da lahko dava novo oljno pumpo gor in upava, da ne bo zobnik na glavni gredi uni?il oljne pumpe. Meni ta opcija ne di?i, ker bi rad vzrok odpravil. Se ?e vnaprej zahvaljujem za kakr?enkoli nasvet.
Da. Sej to je bil prvotni namen obiska... Sedaj pa tak?no sranje (glej odgovor na tvoj zgornji post).
Danes sem po naklju?ju ugotovil,da mi me delata sprednja glavna smerna kazalca. Oni v spoilerju in na ogledalih pa tudi zadaj delajo normalno. Ne delata niti posami?no,niti v SOS re?imu. Kaj bi to bilo? je mo?no.da sta hkrat ?li obe ?arnici.ali ena za drugo,pa nisem porajtal? Razdiral nisem,ker je bila ?e tema. Ali je kak?na bolj neprijetna re? kot le ?arnice?
Sam sem 2 meseca brskal in kompliciral,potem so malo zatajili ?e pri motorna olja pika com in mi bodo poslali zgornji Castrol namesto Dexelie,je pa malo dra?ji kot pri konkurenci,ampak sem zraven naro?il ?e vse filtre,pa naj jim bo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Upam,da bo? zdaj v miru u?ival.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani