Skoči na vsebino
Zavorni cilinder zadaj levo
Napisano

Lp imam fu? zavorni cilinder zadaj levo na moji mazdi 6 gen 2 2008. In sedaj me zanima ce je kdo imel podobne tezave in kako jih je re?il? Obnova? Ebay? In ce ste narocili preko ebaya katerega pripprocate? Ker nov cilinder je predrag. Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

osvetlitev tablice
Napisano

Sem nasel problem pod odbijacem se je precvikal kabil. Moral sem snet cel odbijac nikakor dostopno. Tako da luci spet gorijo. Imam pa prolem z enim ohi?jem katero je v slabem stanju. Kje ga lahko nabavim? Na ebayu sem iskal vendar takega nisem na?el.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

osvetlitev tablice
Napisano

So v istrm vezju kot parkirne, ce ti ostale delajo je lokalen problem.

Si kaj popravljal ali barval haubo? Drugace pa preglej konektor na ohisju in dklop kablov ki gredo v haubo zgoraj. Se radi stisnejo

ja barvali so mi haubo (divjad) kje na haubi naj to pogledam? lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

osvetlitev tablice
Napisano

nep dobena od teh. a je mo?no da so vezane na kak senzor da svetijo samo v temi? ker so mi lani na tehni?nem rekli da mi ne svetijo in sem doma menjal ?arnice in spet ni?. potem v temi enkrat nekaj gledam in lu?i gorijo. sedaj pa mi niti v temi no?ejo ve? goret :S 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

osvetlitev tablice
Napisano

lp

na svoji 6.tici sem opazil da mi nedela osvetlitev tablice. in sedaj me zanima kje najdem varovalko v notranjosti avtomobila ali pri motorju. pre?ekiral sem celo knjigo z navodili ampak nikjer ni napisano katera varovalka bi naj bila za osvetlitev tablice. prosim za pomo?. lp

gre se za mazdo 6 2008

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava xenon ?arnice
Napisano

Ok bom vzel kar nightbreker. Zanima se me ko gres v ovinek se prizigajo luci za kot in me moti da svetijo preve? rumeno. Zanima me katera vrsta ?arnice je to da se nabavim te druge :) hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava xenon ?arnice
Napisano

prosim ?e za zadnja mnenja preden naro?im ?arnice. odlo?am se med tema dvema:

http://www.ebay.de/itm/2er-Set-Osram-Xenarc-D2S-Cool-Blue-Intense-Xenon-Brenner-66240CBI-6000K-/221906169657?hash=item33aaa36f39:g:vDQAAOSwiONYMthz

http://www.ebay.de/itm/Osram-D2S-P32d-2-66240-XNB-Night-Breaker-UNLIMITED-Xenarc-70-mehr-Licht-TOP-/191227020573?hash=item2c8604c51d:g:z2EAAOSw44BYRXec

zanima me katerre priporo?at zelo mi je v?e? ko lu?i svetijo prav bele barve zato se malo bojim kako sveti night breker.

in seveda ?e omejene iz linka pa?ejo na moj avto. hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.