Jaz sem leče na stari očistil znotraj z krpico, namočeno v alkohol. Ne morete verjeti, kakšna umazanija se nabere. In takoj opaziš, da ni več meglice. Montiral sem še osram xenon laser žarnice in je svetloba super, Zopet svetijo xenon luči kot nove. Edino prozorno zaščitno plastiko za luči bi lahko še zamenjal in bi bilo potem top.
Finden Sie Top-Angebote für 2X D2s Xenon Brenner Lampe Scheinwerfer Xenarc Birnen Osram Night Breaker Laser bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!
Pri svoji M6 GG 2007 bi rad porihtal luči,ker ne svetijo več dobro. Gre se za xenon luči.
Če naročim to,bo pasalo na OEM luč? Zanima me predvsem leča z parabolo.
Tebe zgleda en pla?uje,da tolk govori? ?ez Dexelio....
A ni ?udno,moja M6 2007 tudi od dprvega dne,pa vse do danes,ko ima na ?tevcu 355k km laufa na Dexelio. Pa ima ?e vse orig. dele na motorju. ?udno,ker je tko slabo olje
Bartog v Tolminu ima pakirane samo gumice v vre?ki. Dve gumici cca 1m. So pa to OEM VW gumice. Meni delajo ?e 1 leto BP,pa tastari so jih tud dal na avto in zaenkrat vse ql. Brezveze kupovat komplet brisalce za 30?+
Ker so se za?ele mal bolj zimske temperature, se mi je za?el zjutraj pri?igat Webasto, to je vse kul, ampak sem opazil da je postal neki glasen, lansko zimo se ni tak glasno sli?al.
A ve kdo mogo?e zakaj je postal glasnej?i?? Je mogo?e pumpa od Webasta ?e boga? Ali ima webasto kak svoj filter za gorivo??
Je glasnen tek webasta ali samo izpuh? Meni tudi mali glasneje dela,samo se mi zdi,da samo skozi izpuh nekako bolj glasno piha
Ampak, kako je pa to sploh mo?no? A ma? kak?no sliko kako to zgleda, ker mam ob?utek, da nekaj narobe razumem.
Je mo?no. Sem imel mo?nost ravno danes to zadevo videti na lastne o?i,na identi?nem primeru kot ta. Sam za razliko je ostala turbina cela. Isto odpadla una loputa na vstopu v turbino...
Fajn si to zrihtu A je mogo?e kdo probal kaj narediti na 1. gen. 6 2007 z Bose ozvo?enjem? Pre amp za sub imam v delu,zdaj me zanima kaj bi se dalo ?e narediti. Verjetno bom menjal tudi tweeterje in ?e ene dodal v zadnja vrata. Kaj pa zvo?niki v vratih? V prednjih sem izmeril zvo?nik in je premer 156mm Neka xy mera-verjetno 160mm nebi spravil notri... ?e dam namesto 2 4 ohm-ske zvo?nike bo kaj narobe? Seveda bo vse ?lo preko Bose amp-a.
Ima kdo mogo?e kontakt tega gospoda? Obnavlja vztrajnike samo za mazde ali tudi ostale znamke?
Lp
Tudi za ostala vozila. Sam jaz nisem ravno najbolj zadovoljen z vztrajnikom. Bomo vidli,koliko ?asa bo ?e delal. Verjetno bo treba ?ez nekaj ?asa nabaviti novo.
Mene pa zanima kaksno je mnenje po daljsi uporabi brez dpf. Oziroma ce ima kdo vec izkusnj s temu. Ker meni se je regeneracija zacela izvajat kr pogosto na cca 120km. In ali je pelko primeren za odstranitev le tega. Lp
Pelko kot vem ne odstrani satovja in ga le prevrta. To pa ni good. Satovje je treba popolnoma odstraniti.
Mal me mika,da bi menjal amortizerje na moji M6 in hkrati ?e vzmeti. Za seboj imajo pre?ve?enih ?e 330k in mislim,da so ?e oddelal svoje. Najbolj me vle?e kombinacija KYB excel G & Eibach pro kit ali Bilstein B4 & Eibach pro kit. Je imel/ima kdo tako kombinacijo na svojem avtu in kako je kaj zadovoljen. V opciji je bila tudi obnova le teh in tr?anje pri Jenkotu. Cena za komplet z delom 220?. V tem primeru bi pustil vzmeti original.
Pelko mi je rekel, da je benz filter dozivljenjski je to res? Trenutno tocim mobil super 2000 x1 10w 40 in res ni neke razlike-se vedno je poraba cca 1l na 5k km. Enkrat mi je dal pele v olje nek dodatek in se je poraba olja zmanjsala skoraj za polovico, ve kdo kaj uporablja? Lani je bil kar skrivnosten, ko sem ga vprasal in nisem zvedel nic Za zracni filter pa nisem vedel da je daljsi interval, ga bom letos kar pustil not. Kako pa je s porabo olja pri novejsih mazdah (predzadnja generacija)?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Si montiral te žarnice?
2X D2s Xenon Brenner Lampe Scheinwerfer Xenarc Birnen Osram Night Breaker Laser
Povezava za deljenje
Deli na druge strani