Vem hahaha, ampak imaš pa to opcijo ane. Men se zdi super, greš na neko daljšo vožnjo in takrat pač ključ vtakneš not in se nafila. Men se zdi super opcija, tut če jo rabiš enkrat na pol leta.
Zakaj pa ne nardijo tko, da se baterija fila, ko maš ključ vtaknjen? Eni Bmw-ji majo celo dve bateriji v ključu. Fila pa samo eno, drugo moraš vseen menjat. 😒
Sposojam si tole temo, ker je tudi meni začel tulit ležaj na kompresorju. Bojda je strošek popravila, v kolikor je to seveda mogoče cca 200€, drugače menjava kompresorja. Za 200-300€ sem gledal že kompresorje, seveda kopije, a mi je mojster Ajnik razložil, da jih on ne bo montiral, ker jih potem devet od desetih ni vredu... Ima kdo kake izkušnje s temi kopijami? Je boljše iskat rabljenega? Pa upat, da se ne ponovi zadeva prehitro?
Gre za Mazdo 6, 2003, 1.8 bencin. S kakšnimi morebitnimi problemi se spogledujem, če avto uporabljam v omenjenem stanju? Nekako me skrbijo zadeve okoli jermenice...
?ivjo, danes se mi je pojavil en problem, seveda je to en dan pred tehni?nim...
In sicer so mi prenehali delovati smerniki, tako na ro?ici kot tudi na stikalu za vse ?tiri, varovalke so vse ok, naj pa bi bila prava pod ?tevilko 14, pod pokrovom motorja, ?e se ne motim.
Sedaj imam dve teoriji:
1. Da je crknil rele, mislim da gre za del po katalo?ki ?t. GJ6A-66-830, ampak ne najdem tega releja na avtu.
2. Da sploh ni releja in je zadeva speljana direktno iz ra?unalnika, ki je nad pedalom sklopke
Mazda 6 1.gen
Kakr?enkoli nasvet ali pomo? bosta zelo dobrodo?la.
To je men tud KIA po?enjala. ?e sem avto pri?gal in naredil recimo manj kot kilometer ter ugasnil, pol je pa kr rablo ene 5 sekund verglanja, da je ponovno v?gala.
Imam eno po?kodovano na firmi nekje, ?e se prav spomnim je pri paraboli nekaj polomljeno. Ampak, ?e bi se kdo rad u?il v pe?ici tesnilno maso topit bo ?ist ok. Jo ?enkam :ne vem:
Zdej sm tut jst dobil to po?to, za te airbag spro?ilce... In ?e zdej to peljem na mazdo v btc in mi po tem servisu za?ne vibrirat armaturna, lahko to reklamira? in morjo odpravit potem?
Tudi mene zanima nekaj v zvezi z lu?mi. Ali bi pisale na mojo 2003 ?estico tiste novej?e, sklepam da od facelift, ki imajo znotraj ?rno obarvano plastiko?
js sm jih menjal pred malo ve? kot mesecem dni, pa sem dal brembo plo??ice in mi tut cvili, ko se ?e skoraj ustavim in bremzo samo ?e rahlo ti??im... grozno mote?e res...
Zdejle tole berem, ko bi tud jaz rada avto tja peljala. No meni osebno ni bil v?e? ra?un. Pa ne cena ampak to, kako je bil spisal. ?isto prosto po pre?erno A4 list iz worda. To se mi res ne zdi profesionalno
Ta ''ra?un'' je bolj prijateljski, tut jst sm dans tazga dobil
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vem hahaha, ampak imaš pa to opcijo ane. Men se zdi super, greš na neko daljšo vožnjo in takrat pač ključ vtakneš not in se nafila. Men se zdi super opcija, tut če jo rabiš enkrat na pol leta.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani