Skoči na vsebino
Navodila za Mazdo6
Napisano

Ena stara tema, ki je ravno po meri za mene.

Ali ima Mazda 6 letnik 2010 kak?en pomi?ni sistem za vzvratno ogledalo?

V?asih pridem v avto in se vsedem, nato pa opazim, da je ogledalo postavljeno v neko xy smer. :o

Ne najdem nobenega gumba al karkol, ki bi kazalo na to, da ima avto to funkcijo... Ima pa funkcijo za avtomatsko zatemnitev. :)

Hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smerniki so hin
Napisano

Da ne odpiram nove teme.

Zanima me, ali je pri Mazdah normalno, da ko da? smernik, se n? ne ?uje karkol? Ali je morda kaka nastavitev, lol? :)

Ko samo na rahlo pritisnem gor al pa dol, ko menjujem pas na AC ali zapu??am kro?i??e, se mi dostkrat zdi, da se sploh ni pri?gal, ker sem navajen druga?e...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alarm v avtu
Napisano

No ja, vsako delo neki stane. Po profesiji sem ra?unalni?ar in se za avte bolj mal zanimam.

Torej, ?e nekdo opravi dobro, potem raje pla?am, kot da bi jaz to naredil recimo napol. :) Pa ne, da bi bil antitalent, samo kavo imam raje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alarm v avtu
Napisano

Resno razmi?ljam o nabavi alarma, sploh zarad takih pacientov, ki jih omenja Alex. Glede kraje je pa res, da ?e ti ho?e kdo pajsnit avto, bo to ?e nekako naredil...

Edino cenovno si niti najmanj ne predstavljam kolk pride? 500 ?? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alarm v avtu
Napisano

Zanima me, ali je mo?nost vgradit alarmno napravo v avto brez nje? Nimam ravno izku?enj s temi zadevami...

Me pa to zanima za Mazdo 6 letnik 2010.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.