Skoči na vsebino
DPF filter
Napisano

Dizli so lepo delovali 100let brez eko navlake. Čim so začeli t.i. inženirji resno skrbeti za naše zdravje pa je šlo vse navzdol. 

Naj me kdo popravi, če se motim?!:prstgor:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 2016 zadnje zavore
Napisano
pred 32 minutami je Steinkauz napisal:

Da kr tole temo ponucam.

Sam imam mazdo 3 2015.

Avto sem kupil 2018 in sem moral že isto leto menjati zadnje diske in ploščice.

Torej original so zdržale 3 leta in 50kkm.

Čeljusti se takrat verjetno ni kaj dosti pipalo in so po 3eh letih in 45kkm ATE bli fuč.

Sem peljal potem na zavorni servis Košir, ponovno dal ATE diske in ploščice, on pa mi je obnovil čeljusti.

Za obnovo sem dal 80eur po čeljusti.

Vendar sedaj po dveh letih je ena stran ponovno fuč, toliko da sem komaj šel čez tehničnega (25% razlike levo/desno).

Tako, da bom verjetno spet moral menjati diske in ploščice.

Ali bi menjava čeljusti z novimi pomagala? Ima to samo original vgradnja take probleme?

Če je to klasika in neizogibno, potem bom začel kupovati najcenejše diske in ploščice k bom itak na 2 leti menjal.

Sprednje bremze sem pa menjal 2019 in so BP še zdaj.

WTF? :blink: kaj so bile bremze z lipovega lesa narejene? 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano
dne 2. 6. 2023 ob 8:47 je x-layer napisal:

Točno tako, sem tudi sam kupil preko motointegrator.at:
nullimage.png

Edino kar me je zmotilo je visoki stroški poštnine iz Avstrije... Je pa res, da je bilo še vedno ceneje kot pa da vzamem vse to pri nas...

Pri nas sploh niso več normalne cene🤔 Ne vem kdaj sem nazadnje material za servis pri nas vzel. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konstantno zvijanje diskov
Napisano
pred 14 minutami je skritikrt napisal:

Pa če te kaj potolaži-Mazda 3 je takrat imela enako podvozje...v svoji cenovni klasi so fordi zmeraj imeli najboljsa podvozja...cca. od Focus-a MK1 naprej

Vem to vse glede podvozij focusa. Veliko pred drugim že dolgo časa. Zato me pa vleče tud.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.