Odklopi povratne vode od ?ob pa v merilne lon?ke lohk tud navadne, se prc vid ?e je kej narobe, ponavadi kr ??ije povratni vod od ?obe ?e je kaj hudo narobe s ?obo.
?e avto ne tov?e, klenka, kadi pusti pri miru jaz dodam na 50l pol litra 10w-40 olja pa so ?obe use skos tiho va?n je d da? nek ole v tank, dana?nja nafta je suha skor k bencin zarat tega so okvare ?ob.
Webasto razdrem spucam priklopim na avto in zadeva deluje. Za tester pojma nimam kaj mu ne pa?e. Nevem pa tudi zakaj forsscan nima ve? funkcij na webastu kot spremljanje parametrov in testiranje ?rpalke goriva.
brez skrbi smo jih ?e veliko probali. mazdin pin 1 je direktno povezan na webasto, ni? drugega, sname? sivi kvadratni konektor pri webastu in tester priklopi? direktno. webasto v mazdi je popolnoma samostojna zadeva. Malce druga?e je od mazde II FL naprej, kjer so dali can bus, ampak smo tudi te uspe?no nadgrajevali (in tudi servisirali... iceman kako je z rjo... :) ?
Ima ga samo je prilagojen za mazdin ra?unalnik. Pri mazdi je prvi pin servisni (na webastu) ne tista roza ?ica, pa 6 pin more bit nekam povezan sam ?e nevem kam.
z original testerjem od webasta si ne morete kaj dosti pomagat, ker ima v webastu mazda svoj ?ipovje in s tem tudi protokol. Bol?e kupit original tester od mazde z elm 327 lahko samo pumpo goriva vklapljam in reseteriram ga lahko. Te?ava je pa v tem, ker program wtt nima protokola od mazde.
Sem dobil tester za webasto. Trenutno ?e v fazi testestiranja, sporo?im ko zs?nem nuditi testiranja. Verjetno ?e drug tedn da bomo na toplem zdj ?e pa?e webasto
Sem kupu forscan tester in webasto javla napako B2454. Webasto sem ?e 3kat odklenu. Sem tudi spremjal parametre ko je blo pod 5c zunaj ventilator pi?e da gre na 90%.
Miha a nisi mehanik, al neki. Brez zamere ampak sam zamenja? vodno pumpo potem pa spra?uje? ?udne stvari.
Kuha lahko zato: nisi vsega nazaj priklopil, termostat crknu, nisi prezra?u dobro sistema in ima? zra?ni ?ep nekje v sistemu, pomeri ?trom na ventilatorju ?e trdi? da termostat dela. To so osnove.
Lu?ka pa gori ker je v zicu mre?ica strgana.
Tolk na hitro.
Sistem je prezra?en je blo kar zajeban prezra?it webasto pa?. Sam nevem kaj bi lahko pozabu priklopit sm use pregledu. Kako pa naj re?im strgano mre?o v zicu?
Deli sploh niso tok dragi 220? cel set s hidravli?nim ?ponarjem set vztrajnik sklopka 600?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Odklopi povratne vode od ?ob pa v merilne lon?ke lohk tud navadne, se prc vid ?e je kej narobe, ponavadi kr ??ije povratni vod od ?obe ?e je kaj hudo narobe s ?obo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani